Bu ilişki bağımlılık mı ?Artık kurtulmak istiyorum

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Ruhumu tüketen bu ilişkiden kurtulmak istiyorum!!...
Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.
Beni anlayan bir o var diye onunla konuşmak, dertleşmek istiyordum sadece.
Neden ben hiç mutlu olamıyorum ki.Hiç düzgün bir ilişkim olmadı.Çok mutsuzum.

Ruhumu tüketen bu ilişkiden kurtulmak istiyorum!!...
Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.
Beni anlayan bir o var diye onunla konuşmak, dertleşmek istiyordum sadece.
Neden ben hiç mutlu olamıyorum ki.Hiç düzgün bir ilişkim olmadı.Çok mutsuzum.

2 gün iyi 10 gün kötü olan birinin sizi anladığına emin misiniz???
zaten size ilgi, alaka göstermeyen birine sığınmak istemek, sorunları anlatmak, dertleşmek istemek neden?

Yumim bu gece miladin olsun.Artik olmayanı oldurmaya yönelik bu gereksiz direncine son ver.Sen yasa ve ya yaşama bu hayat geçiyor canım.Adamla bildiğin telefon arkadaşı oldun,yaşadığınız birşey yok ki sizin.Sen hayalinde ki adamı seviyorsun ama bu adam o hayalinde ki kişi değil.Ondan bu hayal kirikligin.

Bence senin yaptığın kendine hakaret haksızlık yazık değil mi niye kendini o duruma düşürüyorsun emin ol böyle giderse kendini sevmemeye başlarsın ve kendini sevmeyen kimse karşısındakini de sevemez düzgün bi ilişki kuramaz.bu hastalıklı ilişkiyi bitir eğer seni gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz çünkü bi hatan yok gelir arar sorar o zaman ancak devam etmeyi düşün

Yumim bu gece miladin olsun.Artik olmayanı oldurmaya yönelik bu gereksiz direncine son ver.Sen yasa ve ya yaşama bu hayat geçiyor canım.Adamla bildiğin telefon arkadaşı oldun,yaşadığınız birşey yok ki sizin.Sen hayalinde ki adamı seviyorsun ama bu adam o hayalinde ki kişi değil.Ondan bu hayal kirikligin.
Evet bu konuda biraz cesarete ve desteğe ihtiyacım var sanırım. Anlayışınız için teşekkür ederim.Yaraladığını görüyorum ama kopamıyorum.İyi hallerine aldanıyorum.İyiyken çok çok iyi.Ama bazen de işte böyle.Ne yaptım sanki moralim bozuktu konuşmak istedim sadece o telefonu kapattı gitti. Çok çirkin değil mi

Canım erkek arkadaşın en son senin bulunduğun şehre yanına seni gormeye gelmiyordu .Yanılıyor muyum?

Bence senin yaptığın kendine hakaret haksızlık yazık değil mi niye kendini o duruma düşürüyorsun emin ol böyle giderse kendini sevmemeye başlarsın ve kendini sevmeyen kimse karşısındakini de sevemez düzgün bi ilişki kuramaz.bu hastalıklı ilişkiyi bitir eğer seni gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz çünkü bi hatan yok gelir arar sorar o zaman ancak devam etmeyi düşün
İşte o kopma süreci bana çok zor geliyor. Bu konuda desteğe ihtiyacım var sanırım. Bu hareketlerine aşırı kırılıyorum.Sanki çok bir şey istiyormuşum gibi. Kendimi kötü hissettiriyor.

İşte o kopma süreci bana çok zor geliyor. Bu konuda desteğe ihtiyacım var sanırım. Bu hareketlerine aşırı kırılıyorum.Sanki çok bir şey istiyormuşum gibi. Kendimi kötü hissettiriyor.
Peki sen ne yaptın da açmıyor telefonunu sebep ne?
Kopma sürecinin kötülüğünü yaşamamak uğruna bir çok arkadaşım yıllarını değmeyen değmeyeceği seninki gibi baştan belli olan insanlara harcadı şimdi o kadar pişmanlar ki.
sen kaç yaşındasın ne zamandır birliktesiniz

Aslında yuzyuze görüşme fırsatlarını kollamayan,bir arada olunabilecek zamanlari degerlendirmeyip sadece telefonda devam eden bir olay ilişki değildir gözümde.Bu olaya bu kadar duygusal yatırım yapmani anlayamıyorum Yumi

Peki sen ne yaptın da açmıyor telefonunu sebep ne?
Kopma sürecinin kötülüğünü yaşamamak uğruna bir çok arkadaşım yıllarını değmeyen değmeyeceği seninki gibi baştan belli olan insanlara harcadı şimdi o kadar pişmanlar ki.
sen kaç yaşındasın ne zamandır birliktesiniz
Hiçbir şey yapmadım. Sadece konuşmak istedim. Daha sonra konuşuruz demişti bekledim aramadı.Moralim bozuk diye ben aradım iki defa üst üste arayınca teli tamamen kapadı.Hayır madem beni istemiyor bunu söylemiyor. Neden böyle yaptığını anlamıyorum. Seviyorum der her zaman. İki yıldır birlikteyiz 28 yaşındayım.Artık ben de ayakları yere sağlam basan bir ilişki yaşamak istiyorum ama bu konuda hiç şansım yok.Hep üzülüyorum.Hata kimde anlamadım.

Hiçbir şey yapmadım. Sadece konuşmak istedim. Daha sonra konuşuruz demişti bekledim aramadı.Moralim bozuk diye ben aradım iki defa üst üste arayınca teli tamamen kapadı.Hayır madem beni istemiyor bunu söylemiyor. Neden böyle yaptığını anlamıyorum. Seviyorum der her zaman. İki yıldır birlikteyiz 28 yaşındayım.Artık ben de ayakları yere sağlam basan bir ilişki yaşamak istiyorum ama bu konuda hiç şansım yok.Hep üzülüyorum.Hata kimde anlamadım.

Galiba sen bu iliskiyi bitirsem birini bulamazsam bunu da ararsam gibi dusunuyorsun yasim da az degil diyorsun seni anliyorum ben de ayril derim fakat uzun sure yalniz kalabilirsin veya da daha iyi birini bulursun ki bulamadigindan bu kisiyi birakmak istemiyorsun galiba.

Back
X