Yazacağım şeylere paralel bir şey yazmışsın ondan alıntı yaptım. Senin sorunun aslında sensin maalesef. Kendin gibi düşünmeyen insanları direk ayrıştırıyor ve cephe alıyorsun. İlk okuduğumda konunu, acaba erkeği çok mu bunaltıyor diye düşünüyordum ki bu yazını gördüm, emin oldum.
Hep kendimizi düşünerek karşı taraftan bir şeyler beklemek ne kadar doğru? Sizin bu erkeği darladığınıza dair bahse bile girerim fakat erkeğin cevap hakkı olmadığından ben haksız olacağım bu konuda sizin için. Fakat okuyun özeleştri yapmaya çalışın. Karşındaki insana telefon açıp, benle ilgilen, şöyle yap gibi söylemler sonrası karşı tarafın tepkisine karşı tepki olarak sen nasıl bir insansın boyutuna gidiyorsanız (ki tahminim öyle oluyor,fakat inkar edeceksiniz) telefonu kapatıyor olabilir. Yoksa bir insan sevgilisi aradığı zaman, sırf siz arıyorsunuz diye telefonunu kapatacak raddeye gelmeden sizden ayrılmış olurdu.
Bazen kendimizi tartmamız gerekiyor, siz duygusal bir yapıya sahipsiniz, bu duygusal patlamalarınızı yanınızdaki insana ağır şekilde yansıtmanız sonucu böyle bir ilişkiniz olmuş. Eminim "neden hep kötü ilişkim oluyor" sorunuzun cevabını bu paragraflarımdan anlamışsınızdır.