Bu ilişki bağımlılık mı ?Artık kurtulmak istiyorum

Ruhumu tüketen bu ilişkiden kurtulmak istiyorum!!...
Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.
Beni anlayan bir o var diye onunla konuşmak, dertleşmek istiyordum sadece.
Neden ben hiç mutlu olamıyorum ki.Hiç düzgün bir ilişkim olmadı.Çok mutsuzum.
Sizi anladığına emin misiniz? Zira anlattığınız şahıs hiç sizi önemsiyor ve anlıyor gibi gözükmüyor? Lütfen ayrılın bu kişiden ve özgüveninizi tekrar kazanmaya çalışın. Bu ilişki sizi sadece kötü hissetiriyor belliki.

Evet, bunu yanlış ifade ediyorsun. Çözüm daha ılımlı yaklaşmaya çalışmak fakat bu senin karakteristik özelliğine ters bir durum. Bu saatten sonra sabırlı bir insanla ancak mutlu olabilirsin. İlgi görmediğin zaman karşı tarafı darlamamaya çalışman senin için iyi olacaktır tabii.
Bu karakter yapısından kurtulmayı ben de çok istedim ama yapamıyorum.Hayatımdaki bu insan çok sabırlıdır,hatayı kendimde de ararsam dediğiniz gibi doğru sabrını zorlayacak şekilde çok davrandım.Onun yaptığı tek şey ise belki de telefonu kapatmak.
Konuşma isteğim ona garip mi geliyor bilmiyorum anlamıyorum. Biri bana moralim bozuk dese onun moralini düzeltmek için bütün imkanları zorlarım çünkü.

Bu karakter yapısından kurtulmayı ben de çok istedim ama yapamıyorum.Hayatımdaki bu insan çok sabırlıdır,hatayı kendimde de ararsam dediğiniz gibi doğru sabrını zorlayacak şekilde çok davrandım.Onun yaptığı tek şey ise belki de telefonu kapatmak.
Konuşma isteğim ona garip mi geliyor bilmiyorum anlamıyorum. Biri bana moralim bozuk dese onun moralini düzeltmek için bütün imkanları zorlarım çünkü.

Sadece bugün değil hemen hemen her gün ısrarla ilgi diyorsan bayması normal

Evet doğru düşünüyorsunuz, çevrenizdeki insanlar forumdaki gibi o seni sevmiyor ya ayrıl gibi yorumlar yaptığı için siz daha çok üstüne gidiyorsunuz olay bu. Yani sorunu hep karşıda arıyorsunuz, sebebide karşı tarafı anlamadan dinlemeden yorum yapan insanlar.

Siz aşırı bunalttığınız için zamanında yine aynı tepkileri almamak için karşı taraf telefonunu kapatmış olabilir. Siz moralim bozuk deme şeklinizi düzeltmelisiniz. Bunu "Moralim bozuk hemen benimle ilgileneceksin, işi gücü bırakacaksın" kafasıyla yaparsanız(böyle dediniz demiyorum, bu yaklaşım diyorum) karşı taraf otomatikmen kendini kapatarak savunma moduna geçecektir. Sizin gibi düşünmediği zaman, kendinizi haklı göstermek yerine, onun neden haklı olabileceğini düşünmelisiniz. Duygusal karakterli insanla anlaşmak zordur. Eminim erkek arkadaşınız sizin çoğu zaman neye neden kırıldığınızı bile çözemeyip, nasıl olsa her şeye kırılıyor diye ilgilenmediği oluyordur. İşte siz bu ilgilenmemesinden şikayetçisiniz ama aslında ilgilenmeme sebebi, sizin bunu sürekli yapıyor olmanız.

Kendinizi frenlemeye çalışarak bunu test edebilirsiniz. Karşı tarafında duygusal olabileceğini, insan olduğunu unutmayın. İlgi beklemeyin, sık boğaz etmeyin, o zaman ilgi zaten sizi bulacaktır.

Bu ilişkiniz içinse, artık öğrenilmiş çaresizlik var. Siz ne yapsanız erkek arkadaşınız yine başladın modunda olacaktır. Bence benim söylediğim şeylere haklısınız dediğiniz kısmı erkek arkadaşınızla paylaşın. Kendinizin böyle bir yapıda olduğunu, bunu düzeltmek istediğini izah edin. Bence o zaman daha ince davranacaktır.

Sen bu adamin bi b** olmadigini kismetindeki esini bulunca anlayacaksin. Dogru adami bulunca iliskinin zor ve yipratici degilde,hayat verici oldugunu göreceksin. Sana deger vermeyenden ayrilman sart.

İyiyken iyi, kötüyken bayağı kötü olan biriyle hayat geçmez. Çünkü karşısındakine deger veren insan kendini frenlemeyi bilir. Bu onun için zorsa, huylarından fedakarlık yapacagı anlamına gelir. Çünkü bu kişilik, karakter meselesi değil. Bu kötü bir huy. Senin için bu fedakarlığı yapamıyorsa, sana deger vermiyordur.

Sana kotu davranan biri seni anlayan biri olamaz. Cok caresiz gibi yazmissiniz. Yuzunuzden gulumsemeyi silen insani yere goge sigdiramamaktan vazgecin.

Tatlım önceki konunu biliyorum bu adam seni istemiyor neden hala anlamıyorsun kendine saygın olsun biraz lütfen..

Konularına baktım canım gecen seneden beri mutsuzsun 2017 ekimden beri aynı tarz konular !yorulmadın mı artık.sevmiyor, ilgisiz, aramıyor vs..
Onlayken mutsuzsun zaten onsuz da mutsuz olacaksın belli ki yani sonuc aynı değişmeyecek ,bari onsuz mutsuzluğu tercih et belki hayatına biri girer yeni en azından sansın olur.

Konularına baktım canım gecen seneden beri mutsuzsun 2017 ekimden beri aynı tarz konular !yorulmadın mı artık.sevmiyor, ilgisiz, aramıyor vs..
Onlayken mutsuzsun zaten onsuz da mutsuz olacaksın belli ki yani sonuc aynı değişmeyecek ,bari onsuz mutsuzluğu tercih et belki hayatına biri girer yeni en azından sansın olur.
Haklısınız. Ömür boyu yalnız başına kalıp mutsuz olmayı seçmek daha iyi galiba

Bağımlılıklarınızdan kurtulma cesaretini göstermezseniz ömür boyu mutsuz olursunuz. Bırakın inceldiği yerden kopsun acıysa acı, devam ettiğiniz sürece daha çok acitacak.

Çok ilgisiz çok alakasız... İki gün iyi 10 gün kötü.İliğimi kemiğimi kuruttu artık.Bugün moralim çok bozuktu , bazı sorunlar yaşadım ona sığınmak istedim.Konuşmak istedim.İlgilenmedi.Arıyorum diye telefonunu kapattı tamamen.Bu bir hakaret değil mi?Çok kalbim kırılıyor bu davranışlarından dolayı.

6 yıllık ilişkimin son 2,5 yılını bu şekilde geçirdim. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Halen tamamen sonlanmış değil ancak elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kendimi bu bağımlılıktan kurtarmak için farklı şeylere yöneliyorum. Psikolojim bozuldu, kişiliğim bozuldu, asla yapmam dediğim her şeyi yaptım, kendi ruhumu zedeledim, çevremdeki herkes kendince psikolojik hastalık tanıları koyuyor bana. Bunları yazarken bile içim acıyor çünkü hala onu düşünüyorum ama o hayatını yaşıyor. Arayıp cevap alamamak, bir tane güzel söz duymayı uzun süre beklemek nedir çok iyi biliyorum. Mesafe ilişkisi maalesef. Seni çok iyi anlıyorum. Hayat kısa, ellerinden ne zaman nelerin kaybolup gideceğini bilemiyorsun. Ne kadar acı da olsa uzun geceler boyu 'özlemekten ağlasan da' geçecek. Ben inandım sende inan. Sevgiler.

hayatınızın sorumluluğunu bir adamın dudağından çıkacak laflara bağlamayın lütfen.
kendinize değer verin.
siz kendinize değer verdiğinizde ışıl ışıl olursunuz.
ben güzelliğin de bu ışıltı olduğuna inanıyorum.
o zaman çevrenize de güzel enerji yayarsınız.
güzel enerjili insanları çekersiniz.

sizi anlayan biri konuşmak istediğinizde telefonunu kapatmaz.

6 yıllık ilişkimin son 2,5 yılını bu şekilde geçirdim. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Halen tamamen sonlanmış değil ancak elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kendimi bu bağımlılıktan kurtarmak için farklı şeylere yöneliyorum. Psikolojim bozuldu, kişiliğim bozuldu, asla yapmam dediğim her şeyi yaptım, kendi ruhumu zedeledim, çevremdeki herkes kendince psikolojik hastalık tanıları koyuyor bana. Bunları yazarken bile içim acıyor çünkü hala onu düşünüyorum ama o hayatını yaşıyor. Arayıp cevap alamamak, bir tane güzel söz duymayı uzun süre beklemek nedir çok iyi biliyorum. Mesafe ilişkisi maalesef. Seni çok iyi anlıyorum. Hayat kısa, ellerinden ne zaman nelerin kaybolup gideceğini bilemiyorsun. Ne kadar acı da olsa uzun geceler boyu 'özlemekten ağlasan da' geçecek. Ben inandım sende inan. Sevgiler.
Kurtulmak ,rahatlamak...

Sana bir tavsiye benzer şeyleri yaşamış birisi olarak. Bir insan ilgisizse vurdumduymaz bencil öküzse asla değişmez ve günden güne seni yer bitirir psikolojini bozar. Bi bakarsın sen bile kendine değer vermeyen bir insan haline gelmiş olursun. Onunla mücadele etmekten kendini unutmuş olursun. Bir yerden sonra artık inatlasmaya biniyor Hayır beni görecek ilgilenecek diyorsun. Kendine bunu yapma ruh sağlığını bozmasina izin verme hayatından def et. Gör bak nasıl yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Bırak ne hali varsa görsün. Sen degerlisin sana değerli hissettirenle ol öylesi duzelmez.

Sana bir tavsiye benzer şeyleri yaşamış birisi olarak. Bir insan ilgisizse vurdumduymaz bencil öküzse asla değişmez ve günden güne seni yer bitirir psikolojini bozar. Bi bakarsın sen bile kendine değer vermeyen bir insan haline gelmiş olursun. Onunla mücadele etmekten kendini unutmuş olursun. Bir yerden sonra artık inatlasmaya biniyor Hayır beni görecek ilgilenecek diyorsun. Kendine bunu yapma ruh sağlığını bozmasina izin verme hayatından def et. Gör bak nasıl yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Bırak ne hali varsa görsün. Sen degerlisin sana değerli hissettirenle ol öylesi duzelmez.
Evet ben sanırım tam da o aşamadayım.
İlgilenmemesi zoruma gidiyor ,inat ediyorum.
Pişman olsun istiyorum

Back
X