gittiğinde üzülmüyorsan rahatsan bu ilişkide sorun vardır cnm
Merhaba, nişanınız henüz yeniyse oun rahatlığı da olabilir. Mesela ben de yeni sözlendim 7 yıldır birlikteyiz bizde de bir rahatlama oldu biraz daha az birbirimizin üstüne düşmeye başladık. Sevgide bir azalma yada fark yoksa sorun yok bence ama zamanla analiz etmenizde yarar var
o aramayınca bende sevgide azalma var gibi düşünüyorum işte
sevgisinin azaldığını düşünmek bile seni üzüyorsa o zman senden yana yoğun duygular var demektir. acaba sen onun aramasını beklerken oda senin aramanı beklemiş olamazmı...
bence bu sekılde dusuneceğine ara bir sorunmu var diyebilirsin.neden aramıyorsun bişeymı oldu dıye.içindekı rahatlıgın nedenı sacede ona kızıyor olman aranız iyi olsa su anda bak nasılda sıkılır ıcın.ara ve konus sorunlarınızı su sekılde cozumleyebılırsın.
Birbirini seven iki insan neden birbirini aramak için beklerki. Bence iki gün aramamak nişanlı bir çift için bana göre büyük bir sorun. Nasıl olsa nişanlandık rahatlığı çok yanlış. Öncelikle bunu sorgulamalısınız. İnsan özlediği zaman arar sesini duymak ister. Bana göre özlemeyen aramaz...
Bunu en iyi askere gittiği zaman anlayabilirsin canım biraz sabret ona bu konuyu açmaki olaylar kendi akışında gelişsin bakalım askerdeyken birbirinizi özlicekmisiniz
ben olsam karşılıklı konuşur sonra tavır yapacaksam yapardım . durduk yere suskunluklar iyi değildir canım.
O kadar erken yaşta nişanlanmışsınız ki (sanıyorum 19,5 yaşında...) bu tarz duygusal gel-gitlerin yaşanması beni şaşırtmadıo yüzden...
Keşke herşeyi daha fazla zamana yaysaydınız, önceliklerinizi halletseydiniz (askerlik-eğitim-kariyer gibi) daha sonra böylesine sorumluluk isteyen bir işe kalkışsaydınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?