Bu ilişki çoktan bitti mi?

bofs

Seni Sevmeye Aşıqım Ben..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
86
0
36
Eskişehir
Öncelikle merhaba Benim bu yaşta bir değil bin derdim varda hangisinden başlasam bilemiyorum.Ben 20 yaşındayım ve 7 aydır nişanlıyım.Belki çok erken ve ani bi karar oldu ama birbirimizi severek evlenme kararı aldık.Nişanlım 18 gün sonra askere gidiyor ve ben öyle karışığımki..2 gün önce babasıyla başka bi şehire gittiler ve o 2 günde nerdeyse hiç konuşmadık.Ayrıca o gittiğinde özlerim sandım nedeni bilmediğim bi rahatlık vardı bende :44: Önceden birbirimizi aramadan duramazdık hiç ayrıda durmadık ama şimdi hiç aramıyor bende o aramıyor diye aramıyorum.Eski halimize dönmemiz için sizce napmalıyım ? Bu ilişki çoktan bitti mi yoksa zamanla düzelir mi ?

biraz daha gözden geçirin ilişkinizi.
zamana bırakın hala aynı olursa gereğini düşünürsünüz.

Merhaba, nişanınız henüz yeniyse oun rahatlığı da olabilir. Mesela ben de yeni sözlendim 7 yıldır birlikteyiz bizde de bir rahatlama oldu biraz daha az birbirimizin üstüne düşmeye başladık. Sevgide bir azalma yada fark yoksa sorun yok bence ama zamanla analiz etmenizde yarar var

o aramayınca bende sevgide azalma var gibi düşünüyorum işte

o aramayınca bende sevgide azalma var gibi düşünüyorum işte

sevgisinin azaldığını düşünmek bile seni üzüyorsa o zman senden yana yoğun duygular var demektir. acaba sen onun aramasını beklerken oda senin aramanı beklemiş olamazmı...

bence bu sekılde dusuneceğine ara bir sorunmu var diyebilirsin.neden aramıyorsun bişeymı oldu dıye.içindekı rahatlıgın nedenı sacede ona kızıyor olman aranız iyi olsa su anda bak nasılda sıkılır ıcın.ara ve konus sorunlarınızı su sekılde cozumleyebılırsın.

sevgisinin azaldığını düşünmek bile seni üzüyorsa o zman senden yana yoğun duygular var demektir. acaba sen onun aramasını beklerken oda senin aramanı beklemiş olamazmı...

Ya evet ben onu çok seviyorum galiba Aslında doğru olabilir belkide oda benim aramamı bekliyodur

Evet belkide rahatlığımın sebebi ona kızgınlığımdır ben biraz cesaretimi toplayıp arayım en iyisi

Birbirini seven iki insan neden birbirini aramak için beklerki. Bence iki gün aramamak nişanlı bir çift için bana göre büyük bir sorun. Nasıl olsa nişanlandık rahatlığı çok yanlış. Öncelikle bunu sorgulamalısınız. İnsan özlediği zaman arar sesini duymak ister. Bana göre özlemeyen aramaz...

Off off o kadar doğru yazdınki..

Bir söz vardır, ayrılık küçük aşkları köreltir, büyük aşkları büyütür. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını alevlendirmesi gibi...

7 ay kısa bir süre birini sevmek için, gözden ırak olan gönülden de ırak olmuş anlaşılan. Ama bu onu hiç sevemeyeceğiniz anlamına gelmez, nişanlınız döndüğünde birlikte vakit geçirdikçe daha çok sevebilir, hatta aşık olabilirsiniz.

Bunu en iyi askere gittiği zaman anlayabilirsin canım biraz sabret ona bu konuyu açmaki olaylar kendi akışında gelişsin bakalım askerdeyken birbirinizi özlicekmisiniz

ben olsam karşılıklı konuşur sonra tavır yapacaksam yapardım . durduk yere suskunluklar iyi değildir canım.

O kadar erken yaşta nişanlanmışsınız ki (sanıyorum 19,5 yaşında...) bu tarz duygusal gel-gitlerin yaşanması beni şaşırtmadıo yüzden...

Keşke herşeyi daha fazla zamana yaysaydınız, önceliklerinizi halletseydiniz (askerlik-eğitim-kariyer gibi) daha sonra böylesine sorumluluk isteyen bir işe kalkışsaydınız...

:26: qaliba haklısın..

tatlım daha duyguların ve hormonların oturuşmadığı dönemde ciddi bir adım atmışsınız. umarım sonuna kadar hep mutlu ve huzurlu olursunuz. benden bir tavsiye... mesele ne olursa olsun her şeyi konuşarak halledin ve sorunlarınızı asla ertelemeyin.birbirinizi kırmadan içinizden geçenleri birbirinizle paylaşın. böylelikle hem sorunları aşmış hem de birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…