- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Bilmiyorum
Dedikleriniz çok rahatlattı Allah razı olsun :) çok eziyet veriyor bana bu düşünceler hiçbir şey yokken acı çekiyorum resmene sen yaptığının yanlış olduğunun farkına varmışsın zaten, ne yapman gerektiğini de biliyosundur bu davranışları yapmıycaksın bu kadar basit. belki de kaybetmekten korkuyosun 'ya aldatırsa? ya karşısına başka bi kız çıkarsa? ya onu beğenirse hoşlanırsa? ya başkasına aşık olursa? vs'' o yüzden sürekli kontrol etmeye çalışıyorsun. güvensizlikten değil de bu yüzden sanırım, yani nişanlının kötü huyu olduğundan değil, senin duygularından kaynaklı.
bence biraz rahat ol, şöyle düşün sen ne kadar sıkarsan sık, kontrol edersen et, yapmak isteyen insan her türlü yolunu bulur merak etme örneği çok bunun. içinde hainlik olmayan sadık bi adamı da istersen dünyanın öteki ucuna gönder yine bi yanlış yapmadan döner.
yani bu yaptığının onu engellemeyeceğini, boşa yaptığını bil. sadece güven, rahat ol. nişanlılık döneminin sevmenin sevilmenin tadını çıkar. en güzel yıllarınızı ona da kendine de zehir etme. böyle devam edemez, edersen onu kaybedebilirsin, e o zaman daha mı iyi olacak? ayrılmak demek onu başkalarının kollarına itmek demek. adam zaten senin olmayı tercih etmiş keyfini çıkarha bi yanlışını görürsen o zaman yol verirsin ama şimdi bu eziyet neden?
Evet haklısınız gitmeyi düşünüyorum zaten en kısa zamanda..Nişanlınızı soğutırsunuz aklında bişey yokken aklına sokrsınız nişanlınıza söylemeden bi piskitrıye mi gitseniz??
Not: neden söyleme diorum ilerde kavga olsun karşınıza bi kafa doktoruna git die karşınıza çıkıyor
Geçmiş olsunEvet haklısınız gitmeyi düşünüyorum zaten en kısa zamanda..
Evet çok haklısınız zaten defalarca kendi kendime çözmeye çalıştım ama olmuyor iki gün önce buray a yazdım bugün yine kavga çıkardım saçma sapan bişey yüzündenEsınıze /erkek arkadasınıza bunu hıssettırsenız boyle bısey ıhtımal dahı olsa panık halınde zaten kurcalayacagınızı/takıp edecegınızı varsayarak delilleri ortadan kaldırır. En azından boyle dusunerek kendınıze cekı duzen verin.. Sureklı ensesinde oldugunuz zaman karsı tarafı da bunaltırsınız.Size yapıldıgını dusunun.. Kendinizi bunaltın.Cozemezsenız kendı ıcınızde doktora muhakkak gorunun.
SağoluunGeçmiş olsun
Naqak yorum yapmayakmı bacımİyiki söylediniz güvenmediğimi
Ben zaten hiçbir şey yapmadığı halde güvenemedipimden şikayetçiyim farkındaysanız ?
Güvenmediğim belli zaten boşa yorum olmuşNaqak yorum yapmayakmı bacım
Ayrılmalı mıyım cidden ? Hiç ayrılmak istemiyorum ama onu da kendimi de yıpratıyorum
Ayrılmaya karar verdim böyle içim içimi yiyorTedavi görmen lazım
Ayrilsanda tedavi görmen gerek başka ilişkide de böyle olurAyrılmaya karar verdim böyle içim içimi yiyor
Başka ilişki falan düşünmüyorum şuan o kadar yorgunumki ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ayrıcaAyrilsanda tedavi görmen gerek başka ilişkide de böyle olur
Şimdi için demedim genel olarak dedim yani şimdi değilse de 1 2 sene sonraBaşka ilişki falan düşünmüyorum şuan o kadar yorgunumki ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ayrıca
Şimdi için demedim genel olarak dedim yani şimdi değilse de 1 2 sene sonra
HıhhhGüvenmediğim belli zaten boşa yorum olmuş
selam bayanlar
Direk konuya gireyim üç yıl önce ilişkim başladı bir yıl önce de nişanlandık. Ama her gün kavga her gün kavga.. Kavga sebepleri de hep aynı benim aşırı şüpheci olmam nişanlımı rahat bırakmamam. Daha bana bir kere bile yanlışını görmedim ama hep korkuyorum şüpheleniyorum onu kısıtlıyorum işten eve evden işe gidip gelen biri öyle gezmez tozmaz o halde bile şüpheciyim ve bu bir hastalık artık kendim bile farkındayım sevdiğim halde hiç güvenemiyorum ona ve her gün kavga boş yere ortada bişey yokken. Ne yapmalıyım sizce
-ayrılmaya karar verdim sonunda yapamıyorum bu kıskançlık gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?