Bu ilişkinin sonu bizi üzer mi ?

Kızlarımızın bu ısrarcılıklarına ve körü körüne ateşe atlamalarına inanamıyorum. O çok sevginin ömrü iki üç ay. Çok pişman olursun. Kendini yakma. Sonra yarın çocuğum oldu, psikolojik hasta kayınvalidemle, uyuşturucu kullanan eşimle büyütemiyorum, boşanayım mı diye konu açarsın. Hayatının baharında bir genç kız kendine bu kötülüğü yapmamalı.

Övdügümü farketmedim. Savunmaya geçmisim hemen. Haklisiniz ya. Bizden birşey olmayacak. Bir tane bile olur, düzelir diyen çıkmadı
Burdakıleri dinle inan kimse senın zararına bişey söylemez.
İyiliğin için konuşuyoruz.
Evet sevıyorsun ölüyorsun .
Ama onun umru değil .
Hep sen savaşmışsın şuana kadar .

Kızlarımızın bu ısrarcılıklarına ve körü körüne ateşe atlamalarına inanamıyorum. O çok sevginin ömrü iki üç ay. Çok pişman olursun. Kendini yakma. Sonra yarın çocuğum oldu, psikolojik hasta kayınvalidemle, uyuşturucu kullanan eşimle büyütemiyorum, boşanayım mı diye konu açarsın. Hayatının baharında bir genç kız kendine bu kötülüğü yapmamalı.
Haklisin abla. Bu yonden bakinca hersey cok daha kotuye gidecek gibi duruyor. Ama kalbime söz geçiremiyorum. Unutmam lazim artik

Burdakıleri dinle inan kimse senın zararına bişey söylemez.
İyiliğin için konuşuyoruz.
Evet sevıyorsun ölüyorsun .
Ama onun umru değil .
Hep sen savaşmışsın şuana kadar .
Cok tesekkur ederim hepinize. Beni dusundugunuzu biliyorum. Unutmak icin elimden geleni yaptim ama cok zor. Nasil unutacagim bilmiyorum

Son zamanlarda gerçekten kafamı toparlayamaz oldum. Biriyle tanıştım 1 yıl evvel. Çok iyi anlaştık. Herşey rüya gibiydi. Annesi babası ayrıydı. Olabilir tabi neden olmasın anlaşamamişlar dedim. Babasiyla kaliyordu, üvey annesi vardı. Önce erkek arkadasimin icki kullandigini ogrendim. Yine problem değil, olabilir dedim. Sonra da uyusturucu kullandigini oğrendim. Bırak diye yalvardım. Ben bagimli degilim dedi. Ama icime kurt düştü bir kere... üvey annesi de evden atinca benim bütün emeğim boşa gitti. Başa sardık yine. Is yerinde yatip kalkti. Hadi dedim sifirdan baslayalim. Beni sevdigi icin ikna edebildim. Liseyi bitirmesi icin basvuru yapti, uyusturucuyu birakti... yeni bir ev bulduk ona mukemmel bir ev. Ama ben de butun bunlara onu ikna edene kadar inanilmaz yoruldum. Artik sinirlerim bile bozulmaya baslamisti. Rahatligi beni deli ediyordu. Ama onu yine de cok seviyordum. Ailem ilerde cok sorun yasayacagimizi soyluyordu. Ama dinlemedim. Ben kalbimin pesinden gidiyordum. Tavirlari degismeye basladi. Ben degiştikce o da degisti. Birden ofkeli, agzindan kotu sozler cikan biri haline geldim. Annesi yanina yerlesti. Annesi psikolojik hasta. Zararsiz tamamen. Ama tek basina yasayabilecek biri degil. Annem evlenince bizimle kalacak diyince... ailem tamam dedi. Bu cocuk sana gore degil. Ilerde cok fazla uzuleceksin. Vs vs. Ama yine de o beni terketti. Biraz da kendini begenmesine baglafim bunu. Simdi yine pesimde. Eger yazarsa affedebilirim. Cunku onu cok seviyorum. Sizce ailemin dedigi gibi mutsuz olur muyum ? Onsuz yasayamayacagimi dusunuyorum ama... eger mutsuz olacaksam vazgececegim artik.
Asla bir bağımlıya güvenme derler, sen bıraktığını zannettiğinde bile ve şu an hala kullanıyor olabilir bunu bilemezsin eğer kendinde zamanında aynı maddeleri kullanmadıysan. Uykulu zannedersin uyuşturucudandır, fazla aktif çok eğleniyoruz sanarsın yine farklı bir uyuşturucudandır. Ömür boyu seni kullanıp seni kemirecek sırtında bir yük olucak çünkü anlattıklarından senden çok kendini ve kendi keyfini önemsediği anlaşılıyor. Her bağımlı böyle korkunç olucak asla temizlenmeyecek demiyorum ama bu yol zor bi yol ve genelde relapse dediğimiz tekrar kullanma ,temizliğini bozma durumları oluyor. Kendi bırakmak istemediği sürece anca sizi kandırır, paranızı da psikolojinizi de bozar

Asla bir bağımlıya güvenme derler, sen bıraktığını zannettiğinde bile ve şu an hala kullanıyor olabilir bunu bilemezsin eğer kendinde zamanında aynı maddeleri kullanmadıysan. Uykulu zannedersin uyuşturucudandır, fazla aktif çok eğleniyoruz sanarsın yine farklı bir uyuşturucudandır. Ömür boyu seni kullanıp seni kemirecek sırtında bir yük olucak çünkü anlattıklarından senden çok kendini ve kendi keyfini önemsediği anlaşılıyor. Her bağımlı böyle korkunç olucak asla temizlenmeyecek demiyorum ama bu yol zor bi yol ve genelde relapse dediğimiz tekrar kullanma ,temizliğini bozma durumları oluyor. Kendi bırakmak istemediği sürece anca sizi kandırır, paranızı da psikolojinizi de bozar
Maddi yonden hiçbir sorun yasamadik. Ama diger soylediklerinde haklisin. Kullandigi zaman anliyordum. Uykusuz kaliyodu ve ilgisiz, alakasiz biri oluyordu. Zaten boylelikle farkettim

Artik bagimli degil. Hatta bana istersen tahlil yaptiralim bile diyor
Canım tahlil sürelerine bak internetten. Çişte belli maddeler en fazla 3-4 gün kalıyor uyarıcı kimyasallar, kandada aynı şekilde. Saç testi son 90 günü gösteriyor. Marijuana daha uzun süre test edilebiliyor bazen o da çıkmıyor. Testlere çok güvenme çünkü bu tarz insanlar klinikteyken bile düzenli tahlil yapılırken bile başkalarının çiş ve kanlarıyla değiştirip para karşılığı kendilerini temiz gösterebiliyorlar

Neden buradaki her soruya sizinki gibi sürekli ters, sert tepkiler geliyor ? Çözüm yolu arıyorum. Yardimci olamayacaksiniz lütfen konumdan uzaklasır mısıniz

e tüm kötü özellikleri sıralıyorsunuz sonra da ama çok iyi biri diyorsunuz. ya devam ya tamam. bunun üçüncü bi alternatifi yok ki.

Haklisin abla. Bu yonden bakinca hersey cok daha kotuye gidecek gibi duruyor. Ama kalbime söz geçiremiyorum. Unutmam lazim artik
Unutursun yavrucuğum. İnsanlar evlatlarını kaybediyor da acıları zamanla en azından dayanabilecekleri kadar hafifliyor. Sen bir serseriyi mi unutamayacaksın. O adamla evlensen gün yüzü görecek misin? İkinci gün yüzüne bakmayacak. Seni seven, düzgün bir adam bulmak varken ne diye el alemin olmamış adamını oldurmaya çalışıyorsun?

canım ya bence burdaki sorun annemle beraber yaşayacağız demesi sadece arada kullanıyorsa sadece bi sorun değil bu ama o kadar sorunlu bir kadınla beraber yaşayabilir misin acaba?

Maddi yonden hiçbir sorun yasamadik. Ama diger soylediklerinde haklisin. Kullandigi zaman anliyordum. Uykusuz kaliyodu ve ilgisiz, alakasiz biri oluyordu. Zaten boylelikle farkettim
Uykusuz kalıyorsa yatıştırıcı değil uyarıcı kullanıyodur parası bolsa bu kokaindir ortalama 40 dakkada bir yenilemek tekrar doz almak gerekir. Metamfetamin ise 3-4 gün uyuyamayabilir ama içtiğini pis bi kokudan anlarsınız.Reçeteli ritalin, concerta tarzı bir şey de olabilir uyarıcı.

Unutursun yavrucuğum. İnsanlar evlatlarını kaybediyor da acıları zamanla en azından dayanabilecekleri kadar hafifliyor. Sen bir serseriyi mi unutamayacaksın. O adamla evlensen gün yüzü görecek misin? İkinci gün yüzüne bakmayacak. Seni seven, düzgün bir adam bulmak varken ne diye el alemin olmamış adamını oldurmaya çalışıyorsun?
Duzelecegini umut ediyordum. Ama oyle haklisiniz ki. Ailem soyleyince cok tarafli bakiyorlar diye dusunuyordum.

Haklisin abla. Belki bir cikar yol vardir, yasan, goren vardir iyi birsey soyler diye dusundum. Ama herkes kötü olacak sonu dedi
Kendini ateşe atma canım şimdi onsuz yapamam baska kimseyi sevemem diye düşünüyorsun ama oyle degil işte ve hayat görüldüğü gibi toz pembe degil...
Bak benim eşim meslegi geregi o tarz insanlarla uğraşıyor anlattiklarini duysan küçük dilini yutarsın yani düzelen yok...
Duzelse bile seni asla mutlu edemez inan bana...

Back
X