• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu insana ne yapılır yardım ?

normal sohbet ediyorum hep suyuna gidiyorum fiyonkum ama kız böyle.. Yani ben kavga etmem onla ama o çatmıştı bi kez ona bile bişi demedim
geldi özür diledi inanamazsın kızınca turp gbi oluyor bende allah hidayet versin diyebilirim sanırım.ama bu olay canımı pek sıktı

hepimizin çalışma ortamlarında böyle arızalar var kuzum :16:

tatlım ben senin verdiğin bu tepkiyi 10 sene önce verdim hem de çoook. baktım herkes idare ediyor zaten devlet idare edin diye gönderiyor kimsenin ciddi bir iş beklentisi de yok. ben allahın günü şikayete giderdim 60 yaşında proflar sorun olunca bize gelin diyordu yani '' aaa öyle mi nasıl işini yapmaz'' kimse demiyor ayrıca asistanlar rencide ediliyor azarlanıyor ne laflar duyuyorlardı ama bu kızlara yok ne hataları olursa olsun yani sistem bu şekilde. bu gerçekten bir sistem ve gerçekten kendi için de mantıklı bu kızcağızlar bir işe yerleştirilmese toplum içinde tutunmaları çok zor çünkü o agresif tavırlarının en büyük sebebi ' herhangi bir insandan bir kötülük görme korkusu'''

evet idaare edilme durumu çok fazla var

tatlım toplumumuz böyle bu kızlara üzülüyoruz ve zaten kadersiz doğmuş çekmiş acılarla büyümüş deniyor idare ediliyor yani yapıcak bir şey yok derin psikolojik yaralar var onun sonucu oluşan davranış bozuklukları var yani bunu kimse düzeltemez . devlet bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz devlette bu kızları devlet memuru yapıyor ömür boyu garanti altına alıyor yaşamlarını öyle işten atılma vs de kolay değil devlette diyor biz bu kızları idare edeceğiz diyor net!! şimdi sen ben sinirlensek çabalasak bu sistem değişir mi değişmezz. bence kendi içinde de mantıklı sayılabilecek bir sistem.
Valla ben de ne badireler atlattım ama kendi psikolojimi kendim düzeltmeye çalıştım çocukken hem de, yani psikolojisi bozuksa gidip tedavi olabilir devlet onu işe alarak imkanları önüne seriyor sağlık hizmetinden yararlanabilir.
Devlet sınavsız memuriyet hakkını ne için veriyor, dezavantajlı grupları topluma kazandırmak için (Çocuk esirgemede yetişenler, şehit/gazi çocukları, dul eşi ve diğer yakınları, bazı engelli gruplarındaki insanları vs...) Topluma kazandırılması demek onların idare edilmesi anlamına gelmiyor, ben psikolog değilim ya da konu sahibi de değil kimse kimsenin nazını kaprisini çekmek zorunda değiliz emin olun bunu sırf söylemiş olmak için söylemiyorum bizzat yaşamak zorunda olduğum için söylüyorum, ben onca stresi, işsizlik psikolojisini yaşamışım sonra sınava hazırlanmışım atanmışım ondan sonra da gelmişim burada sınavsız gelenin tafrasını çekiyorum hak mı reva mı?

eğer bu kız bir sert kayaya çarpsın düzelmeyi aklından bile geçirme sen ben 2 saat ağlar unuturuz bu kızlar sinir krizi geçirir 1 ay yoğun bakımda kalır. normal değerlendirmeyin bu durumu bakın arkadaşta yazmış HEM ÇOK KORKAK HEM ÇOK KABA!!

E neydi böylelerini sınavsız stressiz işe almaktaki amaç? Sosyal hayata kazandırmak mıydı? Öyle de böyle de kazanamayacaksak sizin dediğinize göre, bence böylelerini karantina altına alıp yemini suyunu verelim yaşasınlar öyle, kimseye de zararları dokunmamış olsun. Şimdi yemini suyunu dedim diye tepki alırım ama bir tabi sadece takılmayın çok fazla :34:

Yani demeye çalıştığım ben bu dünyaya böyle dengesizleri idare etmeye gelmedim arkadaşım. Ha siz gelmişsinizdir orasını bilemem ama benim yapıma ters. Herkes yaptığı işin hakkını verecek, başka yolu yok. O parayı hak edecek. Neden mi? Çünkü hem o koltuğu daha çok hak eden kişilerin hakkını hem de vatandaşın hakkını yemesin diye. Ben buna göz yummam bu durumu idare etmem. Eden etsin.

Sosyal Hizmetlerde mi çalışıyorsun ?

E neydi böylelerini sınavsız stressiz işe almaktaki amaç? Sosyal hayata kazandırmak mıydı? Öyle de böyle de kazanamayacaksak sizin dediğinize göre, bence böylelerini karantina altına alıp yemini suyunu verelim yaşasınlar öyle, kimseye de zararları dokunmamış olsun. Şimdi yemini suyunu dedim diye tepki alırım ama bir tabi sadece takılmayın çok fazla :34:

Yani demeye çalıştığım ben bu dünyaya böyle dengesizleri idare etmeye gelmedim arkadaşım. Ha siz gelmişsinizdir orasını bilemem ama benim yapıma ters. Herkes yaptığı işin hakkını verecek, başka yolu yok. O parayı hak edecek. Neden mi? Çünkü hem o koltuğu daha çok hak eden kişilerin hakkını hem de vatandaşın hakkını yemesin diye. Ben buna göz yummam bu durumu idare etmem. Eden etsin.

deylatcım biraz insanlar çıkarcı mesela ben bunu yapsam bunlar zaten burdaki arkadaşların çoğu hem ispiyoncu hem de fazlasıyla çıkarcı. ben yapsam o kızın arkasından şeyler hiç yokmuşta ben gidip yapmışım tavrı yaparlar böyleler yani. onlarada güvenmiyorum .çok hareketlerini gördüm.
yani burda bende kasıt aranır aaaa yok derler böyle olay belki .

tatlım ben senin verdiğin bu tepkiyi 10 sene önce verdim hem de çoook. baktım herkes idare ediyor zaten devlet idare edin diye gönderiyor kimsenin ciddi bir iş beklentisi de yok. ben allahın günü şikayete giderdim 60 yaşında proflar sorun olunca bize gelin diyordu yani '' aaa öyle mi nasıl işini yapmaz'' kimse demiyor ayrıca asistanlar rencide ediliyor azarlanıyor ne laflar duyuyorlardı ama bu kızlara yok ne hataları olursa olsun yani sistem bu şekilde. bu gerçekten bir sistem ve gerçekten kendi için de mantıklı bu kızcağızlar bir işe yerleştirilmese toplum içinde tutunmaları çok zor çünkü o agresif tavırlarının en büyük sebebi ' herhangi bir insandan bir kötülük görme korkusu'''

Bu sistem bana ters yine söylüyorum :) Ben kalkıp da zaten bana "idare et" diyen birine şikayet etmem böylelerini. Kendisiyle çözerim sıkıntımı. Ha idare et diyene derdini anlatmaya çalışmışsıııın ha duvara derdini anlatmışsın, bence farksız. Sorunun köküne gideceksin ki geri dönüşü olsun.

Şöyle de bir şey var demişsiniz ya bu gibi kişilerden kimse iş beklemiyor zaten diye, şimdi arkadaşın durumu biraz daha farklı çünkü işini yapmamasının yanında insanlara da kötü davranıyormuş. Ne hakkı var? Tamam "idare et" diyenlere bu sisteme eyvallah edenlere naparsa yapsın umrumda olmaz, alan razı veren razı, ama burda durum başka. Hiç hak etmediği halde azarlanan o down sendromlu evladı olan ananın suçu ne? Ben kabul edemem yine diyorum eden etsin.

Son düzenleme:
Bu sistem bana ters yine söylüyorum :) Ben kalkıp da zaten bana "idare et" diyen birine şikayet etmem böylelerini. Kendisiyle çözerim sıkıntımı. Ha idare et diyene derdini anlatmaya çalışmışsıııın hala duvara derdiniz anlatmışsın, bence farksız. Sorunun köküne gideceksin ki geri dönüşü olsun.

Şöyle de bir şey var demişsiniz ya bu gibi kişilerden kimse iş beklemiyor zaten diye, şimdi arkadaşın dumuru biraz daha farklı çünkü işini yapmamasının yanında insanlara da kötü davranıyormuş. Ne hakkı var? Tamam "idare et" diyenlere bu sisteme eyvallah edenlere naparsa yapsın umrumda olmaz, alan razı veren razı, ama burda durum başka. Hiç hak etmediği halde azarlanan o down sendromlu evladı olan ananın suçu ne? Ben kabul edemem yine diyorum eden etsin.

canım devlet yapısı bastan basa hatalı hep birileri idare edilir birileri ise sömürülür. bizde susarız herkes kendi ailem var diye susar
tuhaf işte

yok canım ama bu gelenler sosyal hizmetten form doldurmaya gelen kurum kurum dolaşan vatandaşlar..

Vatandaşların durumlarından bahsedince anladım.Zaten dediğin gibi evrak toplamaya çalışan vatandaş mağdur,hasta,yaşlı,yoksul:50:...Bir de bu bayanın yaptıgı inanılmaz sinirlerimi bozdu.Sanırım sen konusup uyarırsan ters geleceğinizi düşündüğünden de çekimsersin uyarmaya.Ama ilk etapta yapmalısın belki uyarı şeklinde belki ''keşke şöyle deseydin''''bir daha bu şekilde yönlendirirsen bence daha iyi olur'' şeklinde yaklaşsan ? Baktın iflah olmuyor çaresi şikayet etmek kesinlikle.Yok öyle oturdugun yerden bir de hak etmeden insanları hor görerek para kazanma

tatlım benim gördüğüm kızlar böyle ama belki hepsi değildir, ama gördüğüm kadarıyla çözüm yok devlet bazı değişiklikler yapıcak ama konu sahibi arkadaşın yapacağı bir şey yok bu konuyu düşünmekten vazgeçecek, müdürüne söylese de fark etmez vatandaş şikayet etse de değişmez devlet memuru arkadaşlar daha çok bilgilidir konu hakkında

Canim vijdan yaparim diyorsunda o devlet dairesine yazin sicakta karda kista sogukta defalarca bos yere gelip gidrn kisiler icin vijdan yapmayacakmisin? Ustelik zalime vijdan yapilmaz mazluma yapilir,boyleleti yuzunden hep sindirildi bu insanlar,konusmaya korkar oldu ah bana denk gelmiyor ki... canim ispiyon falan degil cik mudure anlat olaylari, ve deki bunu ispiyonculuk vs olarak gorebilirsiniz ama ben bu sekilde gormezden gelerek vijdan azabi cekiyor artik yaslisi var bu insanlarin içinde hastasi var de neden boyle bir muamele gorsunler ve ben buna neden gozyumayim meslek ahlakini gectim insanlivima sigdiramadigm icin burdayim dersin yada dersinki bikac kisi baya sorun cikardi sizin yaniniza geleceklerdi zor yatistirdik yibe boyle bir dur olur vatandas gelir yaniniza caniniz skilir bizden.duyun onlem alin dersinolur biter..

canım devlet yapısı bastan basa hatalı hep birileri idare edilir birileri ise sömürülür. bizde susarız herkes kendi ailem var diye susar
tuhaf işte

tatlım benim gördüğüm kızlar böyle ama belki hepsi değildir, ama gördüğüm kadarıyla çözüm yok devlet bazı değişiklikler yapıcak ama konu sahibi arkadaşın yapacağı bir şey yok bu konuyu düşünmekten vazgeçecek, müdürüne söylese de fark etmez vatandaş şikayet etse de değişmez devlet memuru arkadaşlar daha çok bilgilidir konu hakkında

Sıkıntı aslında devlette değil. Sıkıntı zihniyette. Devletin kurallarını da biz koyuyoruz sonuçta. İdare eden insanlar koyuyor :9:

Az önce de dedim zaten müdürüne söylemesi duvara anlatmasından farksız, vatandaşa da aynı şekilde. O kendisine söyleyecek. Diyecek ki bu iş böyle olmaz hadi bi cesaret! Verme böylelerine prim, göz yumma haksızlığa. Başkaları yumsun ama sen yumma diyecek.

Neyse herkes içini döktü sistem aynen devam, Allah kolaylık versin hepimize :119:

Yaşlı başlı insanlara yapılan bu muamele hiç hoş değil . İster çocuk esirgemede kalmış olsun ister sokaklarda yatmış olsun devlet sana iş imkanı verecek sen o imkana bir güzel ihanet edeceksin sonrada neymiş efendim benim psikolojim bozuk .
Herkesin psikolojisini biz düşünelim o zaman belki oraya gelen yaşlı insanında sorunları sıkıntıları var onu kim düşünecek .
Yazık günah ya yapıyorsan doğru düzgün yap işini yapmıyorsan boşuna işgal etme o koltuğu da hakkıyla çalışacak biri gelsin .

Sıkıntı aslında devlette değil. Sıkıntı zihniyette. Devletin kurallarını da biz koyuyoruz sonuçta. İdare eden insanlar koyuyor :9:

Az önce de dedim zaten müdürüne söylemesi duvara anlatmasından farksız, vatandaşa da aynı şekilde. O kendisine söyleyecek. Diyecek ki bu iş böyle olmaz hadi bi cesaret! Verme böylelerine prim, göz yumma haksızlığa. Başkaları yumsun ama sen yumma diyecek.

Neyse herkes içini döktü sistem aynen devam, Allah kolaylık versin hepimize :119:

hayatım türk toplumunun yazılı olmayan kuralları bunlar, yapıcak bir şey yok değiştiremediğimiz şeyleri kabul edeceğiz boşuna kendimizi tüketmeye gerek yok.

hayatım türk toplumunun yazılı olmayan kuralları bunlar, yapıcak bir şey yok değiştiremediğimiz şeyleri kabul edeceğiz boşuna kendimizi tüketmeye gerek yok.

Uzatıyorum farkındayım ama ben kabul etmem :) Kendimi bu yolda tüketmek bence daha güzel. Yanlışı kabul etmekten iyidir :129:

Uzatıyorum farkındayım ama ben kabul etmem :) Kendimi bu yolda tüketmek bence daha güzel. Yanlışı kabul etmekten iyidir :129:

ben 30 yaşındayım sen daha gençsindir, cildimin bu şekilde kalmasını istiyorum stres beni yaşlandırıyor :))))) son 1 yıldır değiştiremeyeceğim şeyler için çabalamaktan sa yokmuş gibi davranıyorum.

sınavsız memuriyete girerek zaten bir çok insanın hakkını yemiş bir terbiyesiz var karşınızda anası babası var sosyal hizmetlerde kalsa nolur paşa gibi yaşamış devletimin malını löp löp indirmiş sınavsız memur olması benim için yeterli bir sebep iş adres isim bilgisi verirseniz ben sizin yerinize şikayet ederim..acımayın böylesine bir de insanlara eziyet edecek kadar kötü kalpli........daha sayarımda banlanabilirim...biz memur olmak için eşşek gibi çalıştık zar zor girdik bi yerlere sıkıyosa vatandaşa laf et başımıza çıkarıyoruz bi de ..şikayet konusunda ciddiyim isim ve kurum adı verin bana.

Back
X