- 29 Ocak 2024
- 1.118
- 21
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Dert etmiyorum ama ağzını yamultup böyle konuşunca aşırı sinir oldum gerçekten boğasım geldi ulan sanki ne dedim ne yaparsan yap ge*er banane yaBunu niye dert ediniyorsun ki kendine? Milletin derdi sen diyeceğini demişsin ne hali varsa görsün
Maşallah hiç belli olmuyorBiz de sana tavsiye verip duruyoruz ve arkadaşına beslediğin bu öfkeyi sen böyle konular açtıkça sana besliyoruz
Menekşe yaşadığın her olayı niye buraya yazıyosun nerdeyse hergün konu açıyosun kız iyi ki seni anlıyorum dedim valla utandırdın beniArkadaşıma kötü bir şey demedim hemen celallendi slak slak tribe girdi gerçekten rahatsız bu insanlar ya sanki yorum yaptım işine engel olmak istedim kime iyi niyetle yaklaşsam saf görüyor kimseye en ufak zararım yoktur burda sikayetlendigimi görüyorsunuz ama her şeyi içime atarım genelde ve asla kimseye en ufak zararim art niyetim olmaz.Lise arkadaşım bu kişi 2023 un sonuna doğru boşandı 1 sene evli kaldı. Boşanmanın ardindan kısa sure sonra görüşmelere basladi tanışmaklara ama ben karışmadım yapma etme demedim buna hakkım yok zaten. Annesi akıllı ablası akıllı onlar akıl veriyordur. Kendisi de 25 yaşında zaten ve çok iyi bir bölüm okudu zekiydi. Neyse şuan birisiyle konuşuyor ondan küçük 2 yaş ve maddi olarakhiç iyi konumda değil çocuğun 10 tane abisi ablası var ve yaşadıkları şehir ev olmadan geçinilecek bir yer değil kalabalık pahali büyük. Çocuk basta annemmldrle aynı evde kaliriz demiş yengem abimde bizimle kalıyor birsey olmaz demiş yani çocukla beraber yengesi abisi annesi babasi iki de küçük oğlan kardeşleri. Bende fikrimi belirttim zaten kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da kendisi ama devamlı sen ne yaptın ettin sana hediye alıyor mu diye o soruyordu.Zoraki anlattı benimde tek dediğim şu acele karar verme iyi düşün Allah korusun tekrar pişmanlık yaşama baktım bi tavırlandı sanki laf sokar gibi ben eminim ondan şu kadar zamandır konuşuyoruz ve yıllarca da bekleyemem evlenmek için zaten günah dedi. Benim durumumu biliyor şuan ciddi bir adım atamadigimizi yıllarca bekleyemem deyip birde ağzını yamulturcasiina konuşunca sinirim bozuldu birden savunusa geçti ben kötü bir şey demedim ki birkaç aya söz nisan takacaklarmis ona birşey soruyorum şüpheli şüpheli sorguluyor ya bu insanlar cidden rahatsız sanki nazar degdiricem aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü de birde yalan söylüyor sana gösterdim fotoğrafını gösterdim diye. Gerçekten sevdiğim biri ama böyle yapınca bi soğudum ondan gerçekten tuhaflar yaa
Sen onu boşver bence kendi ilişkine bakDert etmiyorum ama ağzını yamultup böyle konuşunca aşırı sinir oldum gerçekten boğasım geldi ulan sanki ne dedim ne yaparsan yap ge*er banane ya
Menekşe yaşadığın her olayı niye buraya yazıyosun nerdeyse hergün konu açıyosun kız iyi ki seni anlıyorum dedim valla utandırdın beni
Sen terapi alıyor musun?
O da doğruSen onu boşver bence kendi ilişkine bak
Yok almıyorum terapiMenekşe yaşadığın her olayı niye buraya yazıyosun nerdeyse hergün konu açıyosun kız iyi ki seni anlıyorum dedim valla utandırdın beni
Sen terapi alıyor musun?
Keşke alsan çok iyi geliyorO da doğru
Yok almıyorum terapi
Şuan param olmadığı için alamıyorum kaç seansta bitiyorKeşke alsan çok iyi geliyor
Aile evinde sevgilisi 2 küçük oğlan kardesi 1 abisi var diğerleri uzak yerlere evlenmisler baya uzaktalar yaniKadın boşanmış 10 tane abisi olan biriyle görüşüyor ve karşıdaki aynı evde yaşamayı teklif ediyor Allah etmiye Allah akıl fikir versin
Onu bilemem ama uzun soluklu devlettede varŞuan param olmadığı için alamıyorum kaç seansta bitiyor
Aman elti ile kaynana ile yaşanılacak bu evliliğe mi nazar değdireceksin,Cehennem ayol orası..İnsan eşle anlaşamıyor cümbür cemaat yaşamak korkunç.. Boşanmış bir kere hala akıllanmamış ne diyim Allah akıl fikir versinArkadaşıma kötü bir şey demedim hemen celallendi slak slak tribe girdi gerçekten rahatsız bu insanlar ya sanki yorum yaptım işine engel olmak istedim kime iyi niyetle yaklaşsam saf görüyor kimseye en ufak zararım yoktur burda sikayetlendigimi görüyorsunuz ama her şeyi içime atarım genelde ve asla kimseye en ufak zararim art niyetim olmaz.Lise arkadaşım bu kişi 2023 un sonuna doğru boşandı 1 sene evli kaldı. Boşanmanın ardindan kısa sure sonra görüşmelere basladi tanışmaklara ama ben karışmadım yapma etme demedim buna hakkım yok zaten. Annesi akıllı ablası akıllı onlar akıl veriyordur. Kendisi de 25 yaşında zaten ve çok iyi bir bölüm okudu zekiydi. Neyse şuan birisiyle konuşuyor ondan küçük 2 yaş ve maddi olarakhiç iyi konumda değil çocuğun 10 tane abisi ablası var ve yaşadıkları şehir ev olmadan geçinilecek bir yer değil kalabalık pahali büyük. Çocuk basta annemmldrle aynı evde kaliriz demiş yengem abimde bizimle kalıyor birsey olmaz demiş yani çocukla beraber yengesi abisi annesi babasi iki de küçük oğlan kardeşleri. Bende fikrimi belirttim zaten kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da kendisi ama devamlı sen ne yaptın ettin sana hediye alıyor mu diye o soruyordu.Zoraki anlattı benimde tek dediğim şu acele karar verme iyi düşün Allah korusun tekrar pişmanlık yaşama baktım bi tavırlandı sanki laf sokar gibi ben eminim ondan şu kadar zamandır konuşuyoruz ve yıllarca da bekleyemem evlenmek için zaten günah dedi. Benim durumumu biliyor şuan ciddi bir adım atamadigimizi yıllarca bekleyemem deyip birde ağzını yamulturcasiina konuşunca sinirim bozuldu birden savunusa geçti ben kötü bir şey demedim ki birkaç aya söz nisan takacaklarmis ona birşey soruyorum şüpheli şüpheli sorguluyor ya bu insanlar cidden rahatsız sanki nazar degdiricem aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü de birde yalan söylüyor sana gösterdim fotoğrafını gösterdim diye. Gerçekten sevdiğim biri ama böyle yapınca bi soğudum ondan gerçekten tuhaflar yaa
Bırak ordu gibi yaşasın ya aman.Arkadaşıma kötü bir şey demedim hemen celallendi slak slak tribe girdi gerçekten rahatsız bu insanlar ya sanki yorum yaptım işine engel olmak istedim kime iyi niyetle yaklaşsam saf görüyor kimseye en ufak zararım yoktur burda sikayetlendigimi görüyorsunuz ama her şeyi içime atarım genelde ve asla kimseye en ufak zararim art niyetim olmaz.Lise arkadaşım bu kişi 2023 un sonuna doğru boşandı 1 sene evli kaldı. Boşanmanın ardindan kısa sure sonra görüşmelere basladi tanışmaklara ama ben karışmadım yapma etme demedim buna hakkım yok zaten. Annesi akıllı ablası akıllı onlar akıl veriyordur. Kendisi de 25 yaşında zaten ve çok iyi bir bölüm okudu zekiydi. Neyse şuan birisiyle konuşuyor ondan küçük 2 yaş ve maddi olarakhiç iyi konumda değil çocuğun 10 tane abisi ablası var ve yaşadıkları şehir ev olmadan geçinilecek bir yer değil kalabalık pahali büyük. Çocuk basta annemmldrle aynı evde kaliriz demiş yengem abimde bizimle kalıyor birsey olmaz demiş yani çocukla beraber yengesi abisi annesi babasi iki de küçük oğlan kardeşleri. Bende fikrimi belirttim zaten kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da kendisi ama devamlı sen ne yaptın ettin sana hediye alıyor mu diye o soruyordu.Zoraki anlattı benimde tek dediğim şu acele karar verme iyi düşün Allah korusun tekrar pişmanlık yaşama baktım bi tavırlandı sanki laf sokar gibi ben eminim ondan şu kadar zamandır konuşuyoruz ve yıllarca da bekleyemem evlenmek için zaten günah dedi. Benim durumumu biliyor şuan ciddi bir adım atamadigimizi yıllarca bekleyemem deyip birde ağzını yamulturcasiina konuşunca sinirim bozuldu birden savunusa geçti ben kötü bir şey demedim ki birkaç aya söz nisan takacaklarmis ona birşey soruyorum şüpheli şüpheli sorguluyor ya bu insanlar cidden rahatsız sanki nazar degdiricem aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü de birde yalan söylüyor sana gösterdim fotoğrafını gösterdim diye. Gerçekten sevdiğim biri ama böyle yapınca bi soğudum ondan gerçekten tuhaflar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?