Bu insanlar niye böyle fesatlar?

Dert etmiyorum ama ağzını yamultup böyle konuşunca aşırı sinir oldum gerçekten boğasım geldi ulan sanki ne dedim ne yaparsan yap ge*er banane ya
En sonunda ağlamak için sizin omzunuzu seçecek ama.

Rezil bir hayata ve adama balıklara atlamış.

Allah akıl versin.

kendisi asla bir şey anlatmıyordu ben sorunca anlattı onu da

aylar sonra öğrendim birisiyle görüştüğünü
E kiz sana anlatmak istememis bastan beri. Aylarca soylememis gorustugunu, detaylari da anlatmamis, sen sorunca anlatmış. Demek ki anlatmak ve fikir duymak istemiyor.

Yaptigi dogru/yanlis, mantikli/mantiksiz, orasi ayri ama muhtemelen laf duymamak icin anlatmamis, anlatmak zorunda kalinca da fikir duymak istememis.

Fikir duymak istese zaten anlatırdı. Insan bazen kimsenin yorumunu, fikrini duymak istemez. O yuzden anlatmaz. Zorla anlattirilinca da ustune laf isitince cemkirir.

Aylar sonra duyduysan görüştüğünü demek ki seninle paylasmak istememis. Sorup deşme sen de.

Ben bu kadar salak biriyle arkadas olmam. Bırakın ne yasıyorsa yasasın.

O da bana sormasın o zaman bu kadinlarda var bu sevgilisiyle alakalı en ufak elestiriyi kaldiramiyorlar hemen yüzleri düşüyor o zaman niye bana devamlı erkek arkadaşımla alakalı soru soruyor o da sormasın ayu cinnetlikler yaa sanarsın konsolosun kızıyla arkadaşım böyle şeyleri paylaşmayacaksak fikir almayacaksak niye arkadaşız

O anlatmiyorsa sen de anlatma. Gecistir, konuyu kapat, tek tarafli bilgi paylaşımı yapmiyorum de.

Bir de fikir istemekle bir sey anlatmak arasinda ince bir cizgi var. Sen oyle yapiyorsun demiyorum ama bazen gerçekten insan sadece bir seyi paylasmak isterken gerekli gereksiz fikir ve yorumlar gelince anlatacagina pişman oluyor. Dedigim gibi sen boyle yapiyorsun demiyorum ama arkadasinin icine girdigi olay cok sacma ve salakca olduğu icin muhtemelen bir suru elestiri duymuştur. Cunku senden ozellikle gizlemis, yorum duymak istemiyor buyuk ihtimalle.

Herkesle ayni duzeyde ve samimiyette arkadas olamazsin. Bu kizla arkadasligin da yüzeysel ve laylaylom olacak demek ki. Kendi istedigi kadar anlatsin, hayirlisi canim yaa de gec, kendi ozelini de anlatma

Öyle yapıyorum zaten ya demek istediğim herkes bi kocacı olmuş sanki bi onlarda varr ne yapicam ben sizin sümüklü kocalarinizi ya

insanlar bazen en yakınlarının iyi niyetini bile yanlış yorumlar. özellikle yeni bir ilişki içindeyken, eleştiriye ya da uyarıya kapalı olabiliyorlar. senin sözlerini “müdahale” gibi algılamış olabilir. bu durumda yapabileceğin en sağlıklısı fazla ısrar etmemek. çünkü sen ne kadar uyarsan uyar, kendi deneyimini yaşayacak. belki pişman olacak, belki de gerçekten mutlu olacak, bunu zaman gösterecek.

Ben mantıken konuştum mantigima geleni söyledim mutlu olur mu bilemem ya zaten bırak onu mu dedim Allah aşkına yaa insanlar ne kadar hassas olmuş iyi düşün dedim acele karar verme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…