Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

Pes ya. İnsanlar düğüne gitmiyorsa kendisine vakit ayırmak içindir, bi planı vardır yada sadece yatmak istiyorlardır. Ben olsam zaten en başta bırakmam. Ama insan çocuğunu durup dururken 2 3 günlüğüne birine bırakır mı ya? Okulları aksama pahasına hemde. Sorumsuzluğun bu kadarı. Bi daha da bırakalım derlerse kabul etmeyin
Aynen ya yorulduk fln diye kizimi uyutup film keyfi yapicaktik sozde filmi gec normal tv sesini bile duyamadik uc gun

Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse o
:işsiz:Oldu annem baska derdi var miymis? Bir daha cocuk mocuk birakacaz size diyecek olurlarsa hemen cevabi yapistirin aman aman sakin ha gecen sefer bizde unuttuydunuz diye

Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse o
Eltiye bak sen. Yıkayıp ütüleyip paketleyip vermeliydiniz çocuklarını çünkü.
Çocukları okula bile göndermeyip amca Evi bile olsa 3 gün yatılık bırakmak nedir? Ufakmış bir de çocukları.

Şu mesajdan sonra kınamamaya karar verdim, düşüncesi bile güzel :KK76:

Eltim gelmisti cocuklariyla, yarim saat icinde bir kafa ne kadar şişebiliyorsa o kadar kafam şişti. Abartmiyorum başim agridi. Onlar gittikten sonra evdeki huşu huzura şükrettim. Cagirdiginda gitmedim. Bidahada evime cagirmadim, cagirnayacagim. O dereceydi.

eşiyle fazla romantik dakikalar yaşadı galiba ondan almak istemediler. töbe töbe . cidden ne yüzsüzler
o romantik dakikalrdan birde gebe kalıyormuş hiç şaşırmam :D

konu sahibi arkadaş bir daha asla müsaade etmeyin

bu arada anlamadım işe gitmemenizi mi beklemiş... yuhhh

Eltim gelmisti cocuklariyla, yarim saat icinde bir kafa ne kadar şişebiliyorsa o kadar kafam şişti. Abartmiyorum başim agridi. Onlar gittikten sonra evdeki huşu huzura şükrettim. Cagirdiginda gitmedim. Bidahada evime cagirmadim, cagirnayacagim. O dereceydi.
Çocuğum olana kadar çocuk sesine tahammülüm azdı, bende 4 tane yeğen var onların birarada oldukları zaman bir şekilde kaçmaya çalıştım, bize geldiklerinde aynen arkalarından derin bir nefes aldım.
Şimdi çocuk olunca biraz duyarsızlaştım, herhalde bizimki büyüdükçe daha da alışırım yani inşallah.
Çok iyi anlıyorum :)

Çocuğum olana kadar çocuk sesine tahammülüm azdı, bende 4 tane yeğen var onların birarada oldukları zaman bir şekilde kaçmaya çalıştım, bize geldiklerinde aynen arkalarından derin bir nefes aldım.
Şimdi çocuk olunca biraz duyarsızlaştım, herhalde bizimki büyüdükçe daha da alışırım yani inşallah.
Çok iyi anlıyorum :)

Anne baba olmak farkli, isin sakasi cocuk yapiyorsan bile isteye kendini hazirlayacaksin. Bir sekilde gurultuyu cekeceksin, alisicaksin mecbur. Saga sola gonderip hic arayip sormamak sıkıntılı.
Cocugum olmadigi icin cekmek zorunda hissetmiyorum, dogal olarak alisamiyorum. :D

Şu rahatlığın onda biri bende olsa ne gam ne keder ne güzel hayat.. :KK14:
İnsan çocuğunu merak etmez mi bu nedir ya yuh? Çocuklar fazlalık gibi oradan oraya..

Bence pazar günü öğlen "çocukları alın veya bırakalım gezmeye gidiyoruz" demeniz daha iyi olurdu..

Hatanin büyüğü sizde,daha ilk gün "biz başka program yaptık" diye kabul etmeyecektiniz.
Hadi öyle böyle geldiler,niye pazar sabahı aramiyorsunuz ? Eşiniz aramadiysa siz arayın. Yada direk siz götürecektiniz.
Böyle sacma bir durumun oluşmasına sizde olanak vermissiniz, hiç şikayetlenmeyin.

Valla çok bile sabır etmisin kardeşim koca bı bravo sana:KK54: benim çocugum dünyada yok ahirette bı tane var inşallah eltimin 3tane bı yere gidecekler i vakit en küçüğü arada bırakır di bakardım da aranma yani ama durmuyo çocuk her seferinde olay bı gün neyse kayınvalidem ile bana bırakıp gittiler hani dedim ki çok da huysuz bı çocuk hiçbir şeyden anlamaz geç kalmayın dedim bunalr bı gitti iki üç dört. Saat ama bu demeye çocuk sürekli ağlıyor arkadaş ne yaptım da susmadi aradım en son nerdeyse kaldınız bı saat dediniz dedim o gün bugündür bende durmuyor bakamam diyorum o da bı daha teklif edemedi iyi oldu vallahi iyi niyet suistimal edilmez:KK23:

Hadi düğün gecesi geç oldu diye kaldılar tamam da ertesi gün ve sonraki gün de neyin nesi?

Kendilerine çocuksuz 3 gün kafa tatili verdiler akılları sıra.

Rahatları için çocuklarının eğitimini dahi düşünmeyecek kadar cahil ikiside, o çocuklara yazık.

Trajikomik ya. Bitecek diyorsun bitmiyor. Üst üste bu vurdumduymazlık saygısızlık nedir yahu. Hadi kendi çocuklarını hiç özlemediler diyelim insan hiç aramadan sormadan nasıl bu kadar rahat dizin adınıza plan yapar şaşılacak şey gerçekten. Karı koca böyle orijinali denk gelmez

Back
X