teşekkürler görüşlerin için canımDertsiz başına dert arama..sevgilin şimdi böyle der yarın evlenince ailemi biliyordun der kapanmanı ister.
Canım benim yorumunu okurkn senin adına o kadar sevindim ve duygulandım ki, yolun hep açık olsun.. Aslında benim babam bana kıyamaz, o tarafı sevmese haz etmese bile hani sevgilim de babamın görüşünde birisi, ben ona ısınacağına eminim fakat sorun karşı taraf, sevgilimin babası asla kabul etmeyeceğini söylüuor sorun bu, yoksa babamla sevgilim iyi anlaşır zaten..Bütün samimiyetimle söylüyorum bunu ,siz sevginize güveniyorsanız ve arkasında durursanız öyle bir güzel olur ki sonunda çok şükür dersinizTamam ailen önemli elbette ama babanın yanlış düşündüğünü de belirtmek isterim sonuçta imam oğlu diye kızını sevdiği adamdan ayırıp mutsuzluğunu isteyemez herhalde.Önemli olan eşin olmasını istediğin insanın karakteri sen ondan eminsen er yada geç babanda haklı olduğunu anlayacaktır.Unutma sevginin karşısında hiç bir gün duramaz,siz yeterki birbirinizden emin olun.Şimdi nasıl bu kadar emin konuşuyorsun diyeceksin haklı olarak,benzer şeyleri bende yaşadım ve şuan çok şükür evlilik yolundayız sevdiğim adamla.Yaza düğün var Ha bi de sana ufak bi tavsiye ciddi bir adım atmaya karar vermeden ikinizde ailelerinize duyurmayın ilişkinizi,çünkü huzursuzluktan başka bişey getirmiyor bu ,ne zamanki evliliğe karar verdiniz ozaman ikinizde ailelerinizle konuşun
teşekkürler yorum için :)Kesinlikle olmaz bırak olmasın da zaten hem evlilikte aile çok önemli ben senin yerinde olsam o topa hiç girmem güzelim
Bak canım gerçekten eğer seviyorsan ve onun sevgisine de güveniyorsan asla pes etmeyin ne sen ne o ,nişanlımın annesi istemiyordu beni ama tanıdı nasıl bi insan olduğumu gördü ve şuan çok pişman.Babası seni tanımıyor nasıl bir insan olduğunu bilmiyor ve dini inançlarından ötürü ailesine tesettürlü bir gelin almak istiyor bunu yadırgamamak lazım.Bence şuan bu konuları kapatın sen okulunu bitir gerekirse iki taraftanda gizli yaşayın ilişkinizi.Çünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu iki taraf çok iyi anlaşsa bile sevgililik döneminde sorunlar çıkabiliyor ailelerden ötürü.Ne zamanki evlenmeye kadar verdiniz ozaman ailelerinize duyurursunuz unutma karşılıklı sevgi çok zor bulunan bişey :)Canım benim yorumunu okurkn senin adına o kadar sevindim ve duygulandım ki, yolun hep açık olsun.. Aslında benim babam bana kıyamaz, o tarafı sevmese haz etmese bile hani sevgilim de babamın görüşünde birisi, ben ona ısınacağına eminim fakat sorun karşı taraf, sevgilimin babası asla kabul etmeyeceğini söylüuor sorun bu, yoksa babamla sevgilim iyi anlaşır zaten..ve zaten ailemden gizliyorum ve vicdan azabı duyuyorum ayrılmadan önce biliyorlardı ve ayrıldım diye biliyorlar barıştığımı bilmiyorlar demek söylememek en iyisi.. b,i nebze içim rahatladı :)
Babaannemin babası imammış. Ama babaannem kapalı değildi :) artı babaannemin kızı ve dört gelini var, hiçbiri kapalı değil. Bu durum beni de acayip şaşırtır. Şimdiki tablo hiç böyle değil çünküBen de sinir oluyorum böyle tiplere. Açık kapalı ne farkediyor bilmiyorum. Aranızdaki sevgi önemli bence. Olur neden olmasın. Ciddiye bindiğinde aileler birbirini tanıdığında bakarsınız ısınırsınız. Ama babası imam olup da açık gelin alanı hiç görmedim. Bizim ülkemizde çok büyük bir tabu bu.
Evlatlıktan redetmemiş mi babası? ŞaşırdımBabaannemin babası imammış. Ama babaannem kapalı değildi :) artı babaannemin kızı ve dört gelini var, hiçbiri kapalı değil. Bu durum beni de acayip şaşırtır. Şimdiki tablo hiç böyle değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?