- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Kesinlikle çok haklısın.Yani aynı kendi ailesi gibi düşünen,açık olmasına karışmayan ve bu tarz görüşlere sahip bir ailesi olan biriyle evlenince mutlu olacağı ve hiç sorun çıkmayacağı ne malum? Ve kapalı da olsa açıkta olsa eşi giyimine illaki karışacaktır.Hayat bu ve evlilik cidden kumar iyi kötü olur,kötü iyi,bilemeyiz..:)Sen sevgiline bak bu engelleri aşacak kadar güçlü sevginiz olduğuna inanıyorsan inan herşey hallolur herşey dört dörtlük olmuyor hayatta mutlu olmak için fedakârlıklsr gerekiyor bunu yapacak arayı düzecek olan da siz ve sevgiliniz .. Irk din fark eder mi sevgine güveniyorsan vazgeçme yabancı damat diye bi dizi vardı hayatta da ona benzer çok örnek var mutluluklar
Eş giyimine niye illaki karışıyor:)) şart mıymış? Kadın kendi bilmez mi ne giyecek ne yakışıyor? Sorunları çözüp evlilik yoluna adım atmaniza sasmamali.Kesinlikle çok haklısın.Yani aynı kendi ailesi gibi düşünen,açık olmasına karışmayan ve bu tarz görüşlere sahip bir ailesi olan biriyle evlenince mutlu olacağı ve hiç sorun çıkmayacağı ne malum? Ve kapalı da olsa açıkta olsa eşi giyimine illaki karışacaktır.Hayat bu ve evlilik cidden kumar iyi kötü olur,kötü iyi,bilemeyiz..:)
Karışmalıdır demedim farkındaysanız illaki karışacaktır diyorum çünkü Türkiye’deki erkeklerin kıskançlık seviyesi ortada :) sorunlarımı ne zorluklarla çözdüğümü bilmediğiniz için şaşrmazsınız tabikiEş giyimine niye illaki karışıyor:)) şart mıymış? Kadın kendi bilmez mi ne giyecek ne yakışıyor? Sorunları çözüp evlilik yoluna adım atmaniza sasmamali.
Aklın varsa asla bulaşma bu tiplere o sevdiğin adam Varya o babanın oğluMerhaba herkese iyi akşamlar.Derdimi paylaşacağım yakın arkadaşım olmadığı için sizden fikir almak ve içimi dökmek istiyorum.
Henüz 2 senelik bir ilişkim var. Ben şu an üni okuyorum, mezun olmama 4 sene var nereden baksanız.Yani bu süre içinde evlenme gibi bir düşüncem asla yok, erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük çalışıyor, onun okulu bitti. Her neyse, erkek arkadaşım açık görüşlü bir insan. Ben ve ailem de öyleyizdir.
Bu sene erkek arkadaşımın babası onu kapalı bir kızla evlendirmek istedi, sevgilim istemediğini ve benle görüştüğünü söylemiş, fakat adam daha beni tanımadan o kızdan ayrılmazsan beni yok say, ben kendi memleketimden gelin alıcam, ben kapalı olmayan kızı almam, uzaktan gelin alamam gibi daha ağır bir sürü şey söyledi. Benim kapanmak gibi bir düşüncem asla ve asla yok. Ben de bu lafları yutamadım ve ayrıldım. 4 ay ayrı kaldıktan sonra sevgilim benle barışmak istediğini söyledi. Buluştuk konuştuk bana dedi ki, ben onun istediği kişiyle evlensem de mutlu olamam, daha seneler var zaten o zamana kadar ikna olur olmazsa da ben seni dayımla bile istemeye gelirim. Ve ben de sevdiğim için barıştım.
Ve şimdi gelelim kendi aileme, benim babamda (tabii bu da doğru değil) sevgilimin babasının türündeki insanlardan nefret ediyor, televizyonda görse küfür ediyor. Erkek arkadaşımın babası imam. Bababmsa çok ters görüşlere sahip biri. Şimdi bu iş olur mu? Bu iki taraf nasıl yanyana gelecek? Ben ne yapacağım?offf görüşlerinize ihtiyacım var
Siz pembe bir dünyada yaşıyorsunuz gerçeklere gelin asla bu iş olmaz.Bak canım gerçekten eğer seviyorsan ve onun sevgisine de güveniyorsan asla pes etmeyin ne sen ne o ,nişanlımın annesi istemiyordu beni ama tanıdı nasıl bi insan olduğumu gördü ve şuan çok pişman.Babası seni tanımıyor nasıl bir insan olduğunu bilmiyor ve dini inançlarından ötürü ailesine tesettürlü bir gelin almak istiyor bunu yadırgamamak lazım.Bence şuan bu konuları kapatın sen okulunu bitir gerekirse iki taraftanda gizli yaşayın ilişkinizi.Çünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu iki taraf çok iyi anlaşsa bile sevgililik döneminde sorunlar çıkabiliyor ailelerden ötürü.Ne zamanki evlenmeye kadar verdiniz ozaman ailelerinize duyurursunuz unutma karşılıklı sevgi çok zor bulunan bişey :)
İleriyi görebilme yeteneğiniz var sanırım.Dediğim gibi evlilik kumar iki kötü olur kötü iyi olur.O yüzden gelip burda kendine denk biriyle evlen mutlu olursun diyemez kimse.Çünkü bunun kesinliğini hiç birimiz bilemeyiz.Siz pembe bir dünyada yaşıyorsunuz gerçeklere gelin asla bu iş olmaz.
Herzaman bu böyledir .İleriyi görebilme yeteneğiniz var sanırım.Dediğim gibi evlilik kumar iki kötü olur kötü iyi olur.O yüzden gelip burda kendine denk biriyle evlen mutlu olursun diyemez kimse.Çünkü bunun kesinliğini hiç birimiz bilemeyiz.
AynenErkek ne kadar direnirse dirensin eğer ailesi kızı istemiyorsa illaki bir yerde patlak veriyor. Sizi oğullarını kaybetmemek adına kabul etseler bile ilerleyen zamanlarda içlerindeki hırsı hazımsızlığı başka şekilde yansıtır yine huzur bozarlar.
Aile önemsizdir diye bişey söylemedi zaten kimse.Birbirine çok denk gibi görünen aileler bile sonradan değişip anlaşamayabiliyor.Kız sevmeseydi okadar aradan sonra zaten tekrar biraraya gelmezdi.Ve zaten sevgilisinin kendi babasıyla anlaşabileceğini babası gibi düşünmediğini de belirtiyor..Herzaman bu böyledir .
Evlilikte aileler birbiriyle evlenir
Aile çok önemlidir
Biz evlenelim birbirimizi seviyoruz herkes dış kapının mandali olmaz
Muhakkak ilerde aileler önüne engel olarak çıkar.birde i babanin
babanin oğlu o babaya benzer bunu hiçbir kural bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?