Bu iş olur mu? Olursa nasıl olur?

Sevgi herseyin ustesinden gelir falan diyerek umutlandirmak istemem cunku gercekler boyle olmuyor.isin cok zor olur yol yakınken don derim

Bence siz birbirinizden eminseniz sorun olmaz, pürüz olur sadece. Benim eşimin ailesi de kapalı olmamı tercih ederlerdi, eşim de tercihen isterdi ama değilim ve düşünmüyorum bunu da biliyolar saygı duyuyolar bi süre sonra alışılır bence bu duruma kıyafetine karışır eşin orası ayrı deli gibi karışır hemde ama kapanmak seninle Allah arasında yani kimin haddine diretmek canım

Sen sevgiline bak bu engelleri aşacak kadar güçlü sevginiz olduğuna inanıyorsan inan herşey hallolur herşey dört dörtlük olmuyor hayatta mutlu olmak için fedakârlıklsr gerekiyor bunu yapacak arayı düzecek olan da siz ve sevgiliniz .. Irk din fark eder mi sevgine güveniyorsan vazgeçme yabancı damat diye bi dizi vardı hayatta da ona benzer çok örnek var mutluluklar zorluk çekmeden kim mutlu olmuş ki.. Zorlukla beraber bir kolaylık vardır unutma :)

"Davul bile dengi dengine" diye boşa söylememiş atalarımız.

Olmaz, arada kültür (okumaktan bahsetmiyorum hemşehrilikten bahsediyorum) farkı varken bile onlarca sorun çıkıyor. Olmaz.

Kesinlikle çok haklısın.Yani aynı kendi ailesi gibi düşünen,açık olmasına karışmayan ve bu tarz görüşlere sahip bir ailesi olan biriyle evlenince mutlu olacağı ve hiç sorun çıkmayacağı ne malum? Ve kapalı da olsa açıkta olsa eşi giyimine illaki karışacaktır.Hayat bu ve evlilik cidden kumar iyi kötü olur,kötü iyi,bilemeyiz..:)

Eş giyimine niye illaki karışıyor:)) şart mıymış? Kadın kendi bilmez mi ne giyecek ne yakışıyor? Sorunları çözüp evlilik yoluna adım atmaniza sasmamali.

Eş giyimine niye illaki karışıyor:)) şart mıymış? Kadın kendi bilmez mi ne giyecek ne yakışıyor? Sorunları çözüp evlilik yoluna adım atmaniza sasmamali.
Karışmalıdır demedim farkındaysanız illaki karışacaktır diyorum çünkü Türkiye’deki erkeklerin kıskançlık seviyesi ortada :) sorunlarımı ne zorluklarla çözdüğümü bilmediğiniz için şaşrmazsınız tabiki

Bizim aileler denk, hayat görüşleri denk.. Yine de adamı boğasım var. Sizinki katiyen olmaz.

Aklın varsa asla bulaşma bu tiplere o sevdiğin adam Varya o babanın oğlu
Sana muhakkak şık nti çıkarır .
Şimdi sana oluyom bitiyom der evlenince kapan der sana muhakkak baskı yapar.asla uygun değilsiniz aileler çok önemli evlilikte sakin bulasma bize dua edersin

Siz pembe bir dünyada yaşıyorsunuz gerçeklere gelin asla bu iş olmaz.

Siz pembe bir dünyada yaşıyorsunuz gerçeklere gelin asla bu iş olmaz.
İleriyi görebilme yeteneğiniz var sanırım.Dediğim gibi evlilik kumar iki kötü olur kötü iyi olur.O yüzden gelip burda kendine denk biriyle evlen mutlu olursun diyemez kimse.Çünkü bunun kesinliğini hiç birimiz bilemeyiz.

Herzaman bu böyledir .
Evlilikte aileler birbiriyle evlenir
Aile çok önemlidir
Biz evlenelim birbirimizi seviyoruz herkes dış kapının mandali olmaz
Muhakkak ilerde aileler önüne engel olarak çıkar.birde i babanin
babanin oğlu o babaya benzer bunu hiçbir kural bozmaz

Aile önemsizdir diye bişey söylemedi zaten kimse.Birbirine çok denk gibi görünen aileler bile sonradan değişip anlaşamayabiliyor.Kız sevmeseydi okadar aradan sonra zaten tekrar biraraya gelmezdi.Ve zaten sevgilisinin kendi babasıyla anlaşabileceğini babası gibi düşünmediğini de belirtiyor..

Evleneceğiniz zamana kadar ayrılmazsanız anne baba evlat hatrına kabul ediyor. Hakkınızda hayırlısı olsun ama nasipse hiç birşey hiç bir insan engel olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…