Bu iş olur mu? Olursa nasıl olur?

Erkek arkadaşınız bu meseleyi size belli etmeden babasıyla çözmeliydi. Size anlatmaması gerekirdi. Ortada fol yok yumurta yok bilmem kaç sene daha evliliğe var o zamana kadar neler değişir. Bi erkekte ailesine söz geçirip rest çekip sevdiği kadını kabullendiremeyecekse hiç bulaşmasın aşk meşk ilişki işlerine.

kim öle kim kala.
şimdiden bunları düşünmeye ne gerek var. en az 4 sene diyorsun.
şu an mutlu musun ona bak.
belki sen sevmekten vazgeçeceksin 2 sene sonra.
doğmamış çocuğa don biçmeye çalışıp dertlenmeye gerek yok.

Ayyy işin çok zor demeye geldim. Inşallah 4 yıl zaman sana yeni ufuklar açar. Yoksa sıkıntı büyük. Erkek arkadasin sana evkendikten sonra da baski yapabilir kapan diye. Garantisi yok. Babanı görmeden profili cizdim ayni babam gibi tv de görünce küfür etmeler. Valla bu is olmaz . Olursa da huzur olmaz gibi..

Reactions: 000
Ben de niye illaki karışacaktır diyorsunuz ki dedim. Sizinki kaniksama artik.

Aile yetişme tarzi önemli..istenmeyen gelin olmak cok zor.evlilikte eninde sonunda ask ölecek zaten ki artik 2 sene sürüyor en fazla o romantik haller.kafaniza dank ettiğinde gec olabilir.bu durumlarda etrafimda gördüğüm orneklerde olumlu sayisi cok cok azken olumsuz sayısı oldukca fazla.kendinize uygun birini tercih edin

Kültür çatışması çok kötü bir şey. Ne yazık ki bende kültür farklılığı olan bir ailede yetiştim gerçekten çok zor. Evlilik tabii ki sevdiğin kişiyle yapılmalı ama ailelerde birbirine denk olmalı.

Reactions: 000
Boyle geri kafali bi aileye gelin gitmek istiyorsun yani?
Ben bu tiplerle ayni masaya denk gelirsem masadan kalkiyorum sen bi de yarin obur gun ellerini opeceksin. Guzel cesaret, ne denir ki.
Neden böyle küçümseyici konusuyorsunuz muhafazakâr bi aile olabilir oper o da bi babası olacak sonuçta

Karışacaktır diyorum çünkü Türk erkeklerinin kafa yapısı ortada bu Kanıksadığım ve doğruladığım anlamına gelmiyor.
Verdiğiniz ilk örnekte bu anlama geliyor. Ki sizin orneginiz de tam bu konuya uymuyor. Evlenip bir iki sene sonrasını görmek gerek. Mesela benim giyimime karışacak birini kapının dışına koyarım ben belki konu sahibi de öyledir. Ya da aile ve eş evlenirken kabul etse de sonra diyecek hadi anne de oldun kapan. Bana yetişme tarzları ve kafa yapıları benzer gelmedi.

Cabum burada
Kapanmak kötü bisey mi bende kapalı değilim ama bu şekilde ayrımcılığı sizler yapıyorsunuz muhafazakâr diye kötü mü gerçekten garibime gidiyor Turkiye de mi mi yasiyorsunuz siz atalariniz kimler

Sizi kimse gerçekten sevmemis gerçekten sevseydi hanımefendinin ne demek istediğini çok iyi anlardiniz:)

Onu örnek olarak vermedim bi başkası giyimine karışır diye yorum yaptığı için söyledim.konunun sahibi ben siz veya bi başkası illaki hepimizin fikirleri bambaşkadır.Ben kız seviyor ki böyle zor durumda kalmış diyorum ve hala fikrimin arkasındayım.kendine ve ailesine Denk biriyle evlenirse mutlu olabileceğinin kesinliğini hiç kimse veremez..

Erkek arkadaşınız size babasının laflarını ilettiğinde ne amaç güdüyormuş acaba.
O olay üzerine ayrılmışsınız, tekrar birleşmenizi hata olarak değerlendirebiliriz.
Sizin babanız da sevmiyormuş o tip insanları.
E onun ailesi de sizin gibileri sevmiyor.
Demekki bu iş iki aileyi de üzecek.
Ve ne olursa olsun etkileneceksiniz.
Önünüzde evlilik için çok zaman var madem hiç zorlamayın.
Evlilik her ne kadar iki kişi arasında da olsa aileler bi yerde önemli.
Şimdi gözünüz kör olur görmezsiniz ama sonra çok zorlanırsınız.
Denklik şart.

Ayrıca kimseyi aşağılamanın manası yok.
Ben de imam olsam gelinim örtülü olsun isterdim :) Ama böyle saçma sapan üsluplarla bunu dile getirmezdim.Bu kısım fiyasko.
Yine de herkesin fikrine saygı duymak lazım.
Kapalılık gericilik yobazlık değildir.

Canım mesajıma alıntı yapmışsın ama ayrımcılık yapmıyorum tam tersi fikrim seninle aynı o mesajı bi başkasının tepkisine karşılık yazdım

Ay ağzınıza sağlık ya cok kötü yorumlar yapilmis nasil üzüldüm

Kapanmak kötü bisey mi bende kapalı değilim ama bu şekilde ayrımcılığı sizler yapıyorsunuz muhafazakâr diye kötü mü gerçekten garibime gidiyor Turkiye de mi mi yasiyorsunuz siz atalariniz kimler

Bizde öyleyiz aileler asla anlasmiyor...kv ve kp beni istemiyor :) en son gittigimde mini etek dolasdim esimde begeniyor
Kv sürekli üstüne birse giyin pantolonuk yokmu diyordu hicte umrumda degil cünkü esim kendisi bunaliyor ve görüsmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…