Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yoncaaa1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
16
-48
1
28
Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?

Yani insanlar artık onur, ahlak gibi sözcüklere çok fazla soyutsal bakmaya başladılar ve önem azalmaya başladı ne yazık ki.
Kötü insan diyemem ama insanca yaşamak için de bazı ilkeler vardır. Göz ardı etmişsiniz bazı ilkeri. Umarım güzel bir iş bulursunuz. Bir insana yakışık alacak bir iş değil çünkü bu.

Neye göre kime göre kötü bilemem ama belediyeye başvurdunuz mu yardım olsun iş olsun vs. Tam açıklama yapmamışsınız ama telekız gibi bir olay geliyor aklıma eğer öyle değilse şimdiden özür dilerim. Lütfen böyle işlere girmeyin güven olmaz bu işler bakın küçücük bir kızınız var onun hayatına yazık. Eminim başka güzel iş kapıları açılacaktır.

Teşekkür ederim,yüz yüze görüşme yaptim

Aile destek ödeneği var e devletten başvuru yapabilirsin her ay belli bir miktar para veriyor devlet

Hayat kadınlığı mı yapıyorsunuz af buyurun, doğru mu anladım? Kötü biri yapmaz, kalbinizi bilemem; ama para kazanmanın birçok yolu var, siz kolay ve en kötü yolu seçmişsiniz. Ben olsam evladımın yüzüne bakamam ve bir gün duyarsa dünyası başına yıkılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…