Eksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorumKimle görüşüyorsun?
Henüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..Seni kötü bir insan yapmaz savunmasız yapar. Çok dikkatli olmalısın
Başladık,yanlış yazmışım,kendim gorusuyorum,yüz yüzeBaşladık derken? Sizi tanıştıran birileri mi var? Yuzyuze mi görüsuyorsunuz online mı?
Neye göre kime göre kötü bilemem ama belediyeye başvurdunuz mu yardım olsun iş olsun vs. Tam açıklama yapmamışsınız ama telekız gibi bir olay geliyor aklıma eğer öyle değilse şimdiden özür dilerim. Lütfen böyle işlere girmeyin güven olmaz bu işler bakın küçücük bir kızınız var onun hayatına yazık. Eminim başka güzel iş kapıları açılacaktır.Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Seni bu duruma düşurenler utansın çok üzüldümEksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Teşekkür ederim,yüz yüze görüşme yaptimNeye göre kime göre kötü bilemem ama belediyeye başvurdunuz mu yardım olsun iş olsun vs. Tam açıklama yapmamışsınız ama telekız gibi bir olay geliyor aklıma eğer öyle değilse şimdiden özür dilerim. Lütfen böyle işlere girmeyin güven olmaz bu işler bakın küçücük bir kızınız var onun hayatına yazık. Eminim başka güzel iş kapıları açılacaktır.
Para için çok şeyden fedakarlık ediyorsun. O evlat yarın öbür gün büyüyecek... şimdi para tatlı gelir ama bir süre sonra aynaya bakamayacak hale gelirsin.Başladık,yanlış yazmışım,kendim gorusuyorum,yüz yüze
Kendine hayrı yok ya onunEski eşiniz öğrenirse çocuğun velayetini alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?