Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü insan direk yapmaz da.
Onursuz ve ahlaksız insan yapar ama dolaylı yoldan kötüye çıkar o da.
Evladım için diye kendinizi avutuyorsunuz belki ama bu ona büyük kötülük aslında.
Eskort röportaji dinlemiştim de çok ilgimi çekmişti.
Bu meslek sizi 2 senede ev sahibi yapacaktır ama o süre içinde kendinizden iğrenir hâle geleceksiniz yüksek ihtimal.. Üzüldüm.Umarım helal bir kapı açılır da yol yakından dönersiniz.
 
Benim gözümde yapmaz, çaresiz kalmışsınız, keşke daha farklı şartlara sahip olsaydınız..

Ancak şöyle bir durum var, İstanbul’da geçinemiyorsanız daha küçük illere, ilçelere gidin. Temizliğe gidersiniz, birçok fabrika işçilerinin çocuklarına kreş desteği veriyor, az daha büyüyünce bebeğiniz kreşe verirsiniz.

30’a geldiğinizde yıpranmış(!) olacağınız için müşteri potansiyelinizi olmaz, kolay paraya alıştığınız için çalışmak zor gelir ve muhtemelen bağımlı olup parazit gibi yaşarsınız.
 
Umarım o zorluğu yenerim
 
Pavyonda çalışan kadınların sohbetlerini dinledim.
Çok kazananlar memmunlar.
Şikayet ettiklerine bakmayın diyordu hatta biri.
Eskidenmiş hayat kadınlarının yaşadıgı büyük travmalarla dolu genelev maceraları
Şimdi çogu sanal alem üzerinden bireysel çalışıyor.
 
Sadece kötü insan yapsa gene iyi.
Çocuk falan bahane, siz kısa yoldan çok kazanmanın derdindesiniz. Arada da alırsanız zevk falan işte.
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
 
Evet ekonomik şartlar ortada ama farklı bir yol bulabilirsiniz bence. Anneniz ile birlikte yaşıyormuşsunuz. Emekli maaşı falan yok mu? Ya da anneniz yatalak falan ise bakım paraları falan oluyor bildiğim kadarıyla. Biraz kolaya kaçıyorsunuz. İyi kötü insan diyemem ama kolay yolu seçtiğiniz aşikar.
 
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
Herkes hayatında bir şeyler yaşıyor.
Her yaşayan da bu yolu seçmiyor ama.
Hiç çalıştınız mı mesela daha önce ?
Bu işe başlamadan evvel.
 
Sadece kötü insan yapsa gene iyi.
Çocuk falan bahane, siz kısa yoldan çok kazanmanın derdindesiniz. Arada da alırsanız zevk falan işte.
Davulun sesi dışardan hoş gelirmiş. 60 yaş grubuna, 18 yaşındaki ergenlere, hastalık taşıyanlara ve daha kötüsü acılı fantezilere sahip olanlara denk gelmemesini umuyorum.
Bir filmde görmüştüm, evli erkekler karısına yapmaya kıyamadığı şeyleri hayat kadınları üstünde dener demişti bir adam. Ne diyeyim. Alan razı veren razı
 
Tuttuğunuz yol yol değil. Şu an daha kolay para kazandığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama yaptığınız işte hastalık riski var. Prezervatif kullansanız bile hpv kapabilirsiniz. Bu da rahim ağzı kanseri riski demek. Birlikte olduğunuz adamlar sosyal hayatta karşınıza çıkabilir. Belki kızınızın arkadaşının babası ya da sevdiği insanın babası olarak.
 
Ben bekar gayet işi gücü olup ,daha lüks için bu isi yapan birini de tanıyorum.
Hepsi gerçekten mağdur, bu hayata sürüklenmiş falan değil yani.
Maddi zorluk yaşayan herkes bu işi yapsın o zaman.
Bazılarına kolay geliyor.
 
Kötü insanı, ahlakı filan bilemiyorum ama çocuğu olan biri için yanlış bir şey yapıyorsunuz, bundan eminim.

Tanımadığınız adamları evinize mi davet ediyorsunuz? Çocuğunuz yan odadayken??
Veya
Tanımadığınız adamların evine mi gidiyorsunuz, savunmasız korunmasız.. Çocuğunuzu evde annenizle bırakıp? Size bir şey yapsalar o hasta anne mi bakacak çocuğunuza?
Düşünmeniz gereken bunlar.. Yoksa içinizin iyiliği veya ahlak anlayışınız değil.
Bir çocuğun sorumluluğunu aldınız doğurarak. Onun olduğu yere tanımadığınız adamları almak veya onu evde bırakıp tanımadığınız belki size zarar verecek birinin yanına gitmek, sorumsuzluk.

Benim fikrim; temizlik işi bulabilirsiniz gündelikçiler 600-700 alıyorlar İstanbul'da. Daha ufak bir yere taşınabilirsiniz kiranızın daha düşük olması için.. Kadın derneklerine başvurabilirsiniz..
Yani çocuğunuzu veya kendinizi tehlikeye atmadan yapılabilecek işleri araştırmalısınız.
 

Aklıma yerli filmlerin o meşhur repliği geldi. " O... olmak kolay mı ha?!" Diye haykırıyordu hani.

Kolaya kaçmak diyemiyorum. Hatta çok çok zor. Duygu yok, gözünü yum türlü türlü tekliflere boyun eğ. Gel hadi aynaya bak. Sonra yavrunun yüzüne bak. Elalemin yüzüne bak.

Bence her işten zor iş valla.
Her işin zorluğu da başka elbette.

Benim farkettigim eskortluk çok tercih edilir bir iş oldu. Lüks yaşama isteği onurlu yaşama isteğinin önüne geçti yazık.. Bari anne olmasalar en çok o ayrıntı üzüyor insanı.
 
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin

Senin yaşadığın durumdan daha beterini yaşayan birini tanıyorum. Nafakası falan yoktu, kocası alkolikti, 2 çocuğuyla boşanıp kendini zor kurtardı. Gidecek yeri parası falan da yoktu o kadının, 2 çocuğuyla sokakta kalmış AŞTİde yatıp kalkmışlar bir süre. Sonra temizlik işi buldu, annemin çalıştığı hastanede temizlikçiydi bu abla, elim ekmek tuttuktan sonra her ay yardım yaptım. 2 çocuk okuttu bu kadın tek başına, temizlik işiyle ama bir gün olsun namuslu yoldan sapmadı.

Alın teriyle çalışıp ay sonunu bekleyenler eşşek tek akıllı benim, kısa yoldan para kazanırım diyorsan maalesef şu düştüğün duruma düşüp fahişe olursun ancak. Yanlış anlamayın, istemeyerek düşmüş kocasının babasının sattığı gariban kadınlara da namuslarına da diyecek sözüm yok. Ama konu sahibesi sen para için onun bunun altına yatıyorsun, fahişesin, onurunu şerefini satıyorsun, gerçek bu hiç yumuşatarak yazmasın kimse isteyen de şikayetlesin.
 
Asgari ucretle ev gecindiren milyonlarca insan var evet gunumuz sartlarinda cok zor ama yarin birgun cocuguma senin ananda o..mus dedirtmem kimseye. Temizlik isi dusunmez misiniz asgari ucretin ustunde kazanclari var cogunun bide gittigi ev sahipleri gariban gorunce cok yardim ediyorlar ne biliyim giyim olsun cocuguna kirtasiye yardimi olsun
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…