- 3 Eylül 2012
- 21.900
- 57.839
- 798
Umarım o zorluğu yenerimKötü bir insan yapar mı? Bilmiyorum bence yapmaz. Ahlakınızı sorgulamak da bana düşmez. Tercih sizin, hayat sizin ama hayatta kendinizden başka bir sorumluluğunuz daha varmış. Ona güzel bir hayat bırakmak zorundasınız ve bu işle biraz zor gibi duruyor...
Gayet kararlisiniz devam etmekte.Umarım o zorluğu yenerim
Pavyonda çalışan kadınların sohbetlerini dinledim.Gayet kararlisiniz devam etmekte.
Cevaplarınızdan başka işler için çokta zorlamadığınız düşündüm.
Bazılarına bu işler kolay geliyor malesef.
Çocuğunuz sizin tercihlerinin kaybalip gitmez umarım.
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdinSadece kötü insan yapsa gene iyi.
Çocuk falan bahane, siz kısa yoldan çok kazanmanın derdindesiniz. Arada da alırsanız zevk falan işte.
Başladık,yanlış yazmışım,kendim gorusuyorum,yüz yüze
Herkes hayatında bir şeyler yaşıyor.Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
Davulun sesi dışardan hoş gelirmiş. 60 yaş grubuna, 18 yaşındaki ergenlere, hastalık taşıyanlara ve daha kötüsü acılı fantezilere sahip olanlara denk gelmemesini umuyorum.Sadece kötü insan yapsa gene iyi.
Çocuk falan bahane, siz kısa yoldan çok kazanmanın derdindesiniz. Arada da alırsanız zevk falan işte.
Ben bekar gayet işi gücü olup ,daha lüks için bu isi yapan birini de tanıyorum.Pavyonda çalışan kadınların sohbetlerini dinledim.
Çok kazananlar memmunlar.
Şikayet ettiklerine bakmayın diyordu hatta biri.
Eskidenmiş hayat kadınlarının yaşadıgı büyük travmalarla dolu genel ev maceraları
Şimdi çogu sanal alem üzerinden bireysel çalışıyor.
Kötü insanı, ahlakı filan bilemiyorum ama çocuğu olan biri için yanlış bir şey yapıyorsunuz, bundan eminim.Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Gayet kararlisiniz devam etmekte.
Cevaplarınızdan başka işler için çokta zorlamadığınız düşündüm.
Bazılarına bu işler kolay geliyor malesef.
Çocuğunuz sizin tercihlerinin kaybalip gitmez umarım.
17 yaşımdan beri çalıştım,garsonluk kasiyerlik vs çok yaptimHerkes hayatında bir şeyler yaşıyor.
Her yaşayan da bu yolu seçmiyor ama.
Hiç çalıştınız mı mesela daha önce ?
Bu işe başlamadan evvel.
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?