Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Yazınız gerçek mi değil mi bilmiyorum ama ben gerçek olduğunu düşünerek şunu söyleyeyim Antalyanın serası fazla olan bir ilçesinde yaşıyorum burda seracılar domatesini biberini toplayacak işçi bulamıyor resmen, başka bir ilde de çilek işçisi yok ürünler ziyan oluyor bu tür yerlerden birine yerleşip çalışma olanağınız var ise anneniz çocuğa bakabilecek durumdaysa düşünün bunu, kız çocuğunuz var size de ona da yazık olmasınKendine hayrı yok ya onun
Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evetSeks işçiliğinin bile kalitesi var, bari önünüze gelenle arayanla değil güvenilir, sağlık açısından hijyenik yerlerde yapın.
Ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm.
Bir işe girseniz alacağınız asgari ücreti hiçbir şeye yetiremeyip sıkıntıdan çatlamak bir kenarda, haftada o parayı kazanıp doğru düzgün yaşam şansınız bir kenada, bu yolu seçmeniz normaldir.
Kesinlikle bunlqra dikkat ediyorum,edeceğim,anlayış ve güzel yorum için tesekkur ederimHer insanın hayatındaki dorğu ve yanlışlar farklı. Bu işi yapmanız kimisi için çok berbattır kimisi ise umursamaz.
Sadece bunu yaparken kendi kimliğinizi saklayın, ileride çocuğunuzun karşısına bu olayın çıkmaması için elinizden geleni yapın. Belki saçınızı boyatır, farklı saç modeli, her zamankinden farklı makyaj yapın. Ama napın edin çocuk öğrenmesin, onun geleceğinde bu olay karşısına çıkmasın.
Herkes yapamaz, yani kolay yol deniyor ama benim için ihtimali olmayan bir iş mesela.Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet
onca yorumu görmezden gelip sadece bunu yanıtlıyor olmanız, sizin zaten kafanızda bitirip bizim size; yok siz iyisiniz hayat kötü dememizi bekliyorsunuzKesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?