Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seks işçisi olmanız sizi kötü bir insan yapmaz. Ancak bunun sürdürülebilir veya uzun süre yapılabilir bir iş olmadığını siz daha iyi görüyorsunuzdur. Annenizin az da olsa bir geliri vardır. Kiraların ve yaşam masraflarının daha az olduğu bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz.

Bu işin kolayına kaçmak. Küçücük çocuğunuz var. Bir gün öğrenirse diye düşündünüz mü? Ya da görüştüğünüz adamlardan biri psikopatın teki çıksa? Size kafayı taksa, çocuğunuzun sizin canınız tehlikeye girse daha mı iyi.
Kimseyi yargılayamam, ancak siz işin kolayına kaçmışsınız ta burdan belli oluyor.

Kendine hayrı yok ya onun
Yazınız gerçek mi değil mi bilmiyorum ama ben gerçek olduğunu düşünerek şunu söyleyeyim Antalyanın serası fazla olan bir ilçesinde yaşıyorum burda seracılar domatesini biberini toplayacak işçi bulamıyor resmen, başka bir ilde de çilek işçisi yok ürünler ziyan oluyor bu tür yerlerden birine yerleşip çalışma olanağınız var ise anneniz çocuğa bakabilecek durumdaysa düşünün bunu, kız çocuğunuz var size de ona da yazık olmasın

Kusura bakmayın ama yapılacak bir sürü iş varken,işin kolayına kaçmak bu.Kendinize acımıyorsunuz belli de,o küçücük yavrunun günahı ne?Onda nasıl yaralar açabileceğinin farkında mısınız?En basiti,ev temizliğine gitseniz yine geçinirsiniz bir şekilde.Yol yakınken dönün bu yoldan.

Ahlaksızlık mı bu diye soruyorsanız evet. Kötü bir insan yapar mı derseniz o göreceli. Ancak ilerde bir gün çocuğunuzun hayat kadını bir anneye sahip olmasının eksi yanlarıyla tanışabilirsiniz. İnanın ki ekmeğini çıkartmak isteyen heryerden bir şekilde çıkarıyor. Siz kolay yolu seçmişsiniz. İsteyen kızabilir. Ancak gerçekten çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Nasıl yediği yemeği al evladım helal diye boğazından geçirebiliyorsunuz ?

Her insanın hayatındaki dorğu ve yanlışlar farklı. Bu işi yapmanız kimisi için çok berbattır kimisi ise umursamaz.

Sadece bunu yaparken kendi kimliğinizi saklayın, ileride çocuğunuzun karşısına bu olayın çıkmaması için elinizden geleni yapın. Belki saçınızı boyatır, farklı saç modeli, her zamankinden farklı makyaj yapın. Ama napın edin çocuk öğrenmesin, onun geleceğinde bu olay karşısına çıkmasın.

Seks işçiliğinin bile kalitesi var, bari önünüze gelenle arayanla değil güvenilir, sağlık açısından hijyenik yerlerde yapın.
Ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm.
Bir işe girseniz alacağınız asgari ücreti hiçbir şeye yetiremeyip sıkıntıdan çatlamak bir kenarda, haftada o parayı kazanıp doğru düzgün yaşam şansınız bir kenarda, bu yolu seçmeniz normaldir.

daha küçük bir yere taşınmak , asgari ücretle calısabileceğiniz yerleri değerlendirmek , nafaka arttırımı talep etmek vs gibi sevenekleriniz de var. Temizliğe gidebilirsiniz, yemek yapabilirsiniz , ütü yapabilirsniz bu şekilde hem birlerine destek olur hem para kazanırsınız. Çok hasta olmayan ama günlük işlere yardımcı arayam çok yaşlı insan var bence siz tüm seçenekleri değerlendirmemişsiniz. Seçtiğiniz yok uzun vadede çok yıpratıcı , onur kırıcı bence. Kız çocugunuz var kendinizi harcarsınız.

Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet

Kesinlikle bunlqra dikkat ediyorum,edeceğim,anlayış ve güzel yorum için tesekkur ederim

Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet
Herkes yapamaz, yani kolay yol deniyor ama benim için ihtimali olmayan bir iş mesela.
Benim için en en en zor şeylerden biri.
Diğer arkadaşlar uyarmış, gizliliğe beden tip değişikliğine dikkat edin.
Adeta çift karakterli yaşamak zorundasınız, ileride normal hayatınızda hiçbir şekilde karşınıza çıkmayacak bir kimliğe bürünün ve içinizde çatışmasını yaşamayın.

Kötü bir insan yapar mı? Bilmiyorum bence yapmaz. Ahlakınızı sorgulamak da bana düşmez. Tercih sizin, hayat sizin ama hayatta kendinizden başka bir sorumluluğunuz daha varmış. Ona güzel bir hayat bırakmak zorundasınız ve bu işle biraz zor gibi duruyor...

Kime göre neye göre kötü. Bana göre ahlaksız yapar. Özellikle de bir anneyi. Çocuk büyüyecek ve yaptığınız işe nasıl bakacak. Onu koruyabilecek misiniz?
Olaki gerçektir diye yorum yaptım ama ben konunun fake olduğunu düşünüyorum en azından çocuğum var kısmı insanlar acısın hal versin diye yazılmış sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…