Birşey soracağım merakımdan...
250 lira aslında çok büyük bir meblağ değil.
Erkek arkadaşının ailesi-akrabası falan yok mu? Yardımcı olmuyorlar mı,hele de söz konusu eğitim olduğu halde?
Üzüldüm...
Fakat Ösym'nin katı kuralları olduğunu bilirim...
Ve tek çare zannedersem arkadaşlardan falan borç para almak gibi başka bir çıkar yol yok gibi görünüyor.
Tabi "öğrenci" kesimi için bu para çok büyük; onlardan tedarik etmek zor gibi...
Peki çalıştığı kurumdan avans istese bu da durumu çözmezmi?
İlişkinizin ne kadar ciddi ve ailenizin bilgisi dahilinde olup olmadığını bilmiyorum; hoş tepkilerinide bilemeyiz...
Fakat bir şekilde sizinde en azından "borç" adı altında bu parayı tedarik etme durumunuz yok mu acaba?
Umarım bir şekilde çözülür. Umarım özellikle erkek arkadaşının tarafından birileri bir şekilde olaya müdahil olur...
Hayret valla nasıl aileler var, bu ne gammazlık ne vurdumduymazlık...Neyse :1closedeyes:
Görünürde senin yapacağın pek birşey yok o zaman...Erkek arkadaşından kaynaklanan ve bilmeden yapılan bir ihmalkarlık ve dikkatsizlik söz konusu.
Umarım gönlünüzce olur herşey...
Etrafında tanıdıklardan, yakınlarından borç alsa, maaşını alınca ödese, olmaz mı?
Öğrenci kredisi alabilir taksitle ödeyebilir.
çok karışık bi durum yakın ardakaşları fln olsaydı keşke
Allah yardımcınız olsun cnm :teselli:
herşeyde bi hayır vardır belki Allah erkek arkadaşının askere gidip gelmesini istiyor belki ondan sonra karşısına şu anki durumlardan daha güzel iş fırsatları çıkartacak bunu bilemezsin ki dimi takılma bu kadar hayatta fırsatlar tükenmez önemli olan değerlendirmeysini bilmektir
Öğrenci kredisi alabilir taksitle ödeyebilir.
Bak bu da mantıklı canım.
Harç kredisi alsın. Mezun olduktan 2 sene sonra ödeniyor bildiğim kadarıyla.
Bir çok arkadaşım alıyor bunu. Harç ücretleri malum...
Sevgilin açıköğretimden kaydını sildirmeden nasıl ön lisansa kaydetmişler şaşırdım. Olmaz diye biliyorum ben. Keşke ön lisansa gitmeyi kafasına koyduğu an aöf den kaydını sildirseydi. Sanırım aöf ten kaydını silmek ve ön lisansa tekrar kayıt yapmak için 2. taksidi istiyorlar değil mi? ne çetrefilli işler yaa. umarım bulursunuz parayı, kredi falan çekseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?