bu işin kadını erkeği mi var ?

nurcuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
1.369
1.523
48
32
geçtiğimiz yaz evlendik. tayin durumundan dolayı düğünden 4 ay önce nikahı yapmıştık. evi de düğünden 1 ay önce tuttuk. eşim başka şehirdeydi benim şehrime geldi.
her katta iki daire var. karşı komşum olan hanımefendi 30lu yaşlarından eşinden ayrı tek yaşıyor. arada çok nadir de olsa çocuğu geliyor.

ikimizinde ev sahibi aynı kişi. bu hanım orda 2 3 senedir oturduğu için ev sahibi onun sözünden çıkmadı. evlilik cüzdanımızı gösterdiğimiz halde eşimin tek başına 20 gun orada oturmasına müsade etmedi. bizde baş ev bulamadık. neymiş bekar gibi oluyormuş, tek adam istemiyormuş kapı komşumuz. rahat edemezmiş.

neyse aradan 9 ay geçti. kendisi sevgili yaptı. adam haftanın 2 3 günü kadında... gelip gittiğini de görüyorum. kapıda ayakkabıları. arada sesleri geliyor.

istanbulda oturanlar bilir. eşim ailesinin evinden yani avcılardan sultanbeyliye gidip geldi 20 gün boyunca. 3 saatlik yol. yazık günah değil miydi.

nikahlı adam için bekar hayatı yaşar dedi o kadar konuştu. kendisi bekar hayatı yaşıyor.

ben geri kafalı biri değilim. bana ne ne yaparsa yapsın. ben kendimi bildim bileli babamın kiracıları hep bekar çocuklardı öğrenclerdi. kimseye ne bir zararları oldu ne de ayıpsadık. kızlı erkekli de kaldılar umursamadık. onların hayatıydı. şimdi tek zoruma giden eşimin yoktan yere yollarda helak olması.

o ara benim servis güzergahımdan hiç boş ev bulamadığımız için o evi tutmak zorunda kalmıştık. yoksa çok da meraklı değildik...

ekleme : kadının ne suçu var diyenler için söylüyorum
kadın kendisi ev sahibine söylemiş tek erkeğe vermeyin bekara vermeyin diye. ne hakla yani. kendisi bekar hayatı yaşarken iyi ama...

Son düzenleme:
Bence haklisiniz, madem bekar hayati yasayan insan istemiyormus evlilik cuzdaniniza kadar gostermenizr ragmen esiniza o yollari teptirmis, simdi neden komsu kizin sevgilisine ayni muameleyi yapmiyor? Ben olsam sorarim kendine

Siz eşinizin yalnız kalacağına yönelik açıklama mı yaptınız ev sahibine ya da komşuya? Bu onları ilgilendiren bir konu değil ki. Diyelim ki 2 haftalığına bir yere misafirliğe gittiniz, eşiniz evde kalamayacak mı? Onları dinlemeniz hata olmuş başta.
Artık olan olmuş. Kafanıza takmayın. Siz de komşuya erkek geliyor diye şikayet edemezsiniz. Haksızlık diğer bir haksızlıkla telafi edilmemeli.

geçtiğimiz yaz evlendik. tayin durumundan dolayı düğünden 4 ay önce nikahı yapmıştık. evi de düğünden 1 ay önce tuttuk. eşim başka şehirdeydi benim şehrime geldi.
her katta iki daire var. karşı komşum olan hanımefendi 30lu yaşlarından eşinden ayrı tek yaşıyor. arada çok nadir de olsa çocuğu geliyor.

ikimizinde ev sahibi aynı kişi. bu hanım orda 2 3 senedir oturduğu için ev sahibi onun sözünden çıkmadı. evlilik cüzdanımızı gösterdiğimiz halde eşimin tek başına 20 gun orada oturmasına müsade etmedi. bizde baş ev bulamadık. neymiş bekar gibi oluyormuş, tek adam istemiyormuş kapı komşumuz. rahat edemezmiş.

neyse aradan 9 ay geçti. kendisi sevgili yaptı. adam haftanın 2 3 günü kadında... gelip gittiğini de görüyorum. kapıda ayakkabıları. arada sesleri geliyor.

istanbulda oturanlar bilir. eşim ailesinin evinden yani avcılardan sultanbeyliye gidip geldi 20 gün boyunca. 3 saatlik yol. yazık günah değil miydi.

nikahlı adam için bekar hayatı yaşar dedi o kadar konuştu. kendisi bekar hayatı yaşıyor.

ben geri kafalı biri değilim. bana ne ne yaparsa yapsın. ben kendimi bildim bileli babamın kiracıları hep bekar çocuklardı öğrenclerdi. kimseye ne bir zararları oldu ne de ayıpsadık. kızlı erkekli de kaldılar umursamadık. onların hayatıydı. şimdi tek zoruma giden eşimin yoktan yere yollarda helak olması.

o ara benim servis güzergahımdan hiç boş ev bulamadığımız için o evi tutmak zorunda kalmıştık. yoksa çok da meraklı değildik...

Sizde kabahat, ev sahibine,komşuya bilmem kime neden hesap verdiniz ki
Eşinizle birlikte evi tutarsınız, adam ister gelir ister gelmez, kimse de neden gelmiyor diye de soramaz
Ona bu selahiyeti veren sizsiniz, hiç bir açıklama yapmadan tutacaktınız evi, yeni evliyiz ev tutuyoruz bu kadar

Kadın ev sahibinden torpilli belli ki . Geçmiş gitmiş mevzu için niye canınızı sıkıyorsunuz ki zaten hamilesiniz belli ki

Peki eşinizin kalması için neden ev sahibinden icazet aldınız ? Evi tuttunuz sözleşme imzaladınız artık ona ne olurda kadın şikyet etseydi eşim tadilat yapıyor kime ne bitti gitti

Sizde kabahat, ev sahibine,komşuya bilmem kime neden hesap verdiniz ki
Eşinizle birlikte evi tutarsınız, adam ister gelir ister gelmez, kimse de neden gelmiyor diye de soramaz
Ona bu selahiyeti veren sizsiniz, hiç bir açıklama yapmadan tutacaktınız evi, yeni evliyiz ev tutuyoruz bu kadar

haklısınız bizim de mallığımıza geldi biraz. ev sahibi sürekli sordu. ne zaman yerleşeceksiniz. tek mi kalacaksınız bilmem ne. o gunlerin kirasını almadı zaten. sırf eşim tek oturmasın diye elinden geleni yaptı.
daha önce evliyiz diye birileri tutmuş ama evli değillermiş falan filan sözler söyledi.

geçen yazdan beri neden düşüneyim. 1-2 aydır adam gelip gidiyor.
Bosverin,olan olmus biten bitmis. Anlamsiz su anki unutamama dusunceniz vs.

Ayrica su anda komsuya adam gidip gelmese de size haksizlik yapilmis. Yapilan haksizliga o zaman onlem almayip tepki gostermeyip simdi baskasi devreye girdiginde alinganlik etmek de ilginc.

Peki eşinizin kalması için neden ev sahibinden icazet aldınız ? Evi tuttunuz sözleşme imzaladınız artık ona ne olurda kadın şikyet etseydi eşim tadilat yapıyor kime ne bitti gitti

ev sahibi çok kurcaladı. daha önce bir olay yaşamış evli değillermiş adam tek kalmış bekar evi gibiymiş. aynısını yaşarım diye korkmuştur.

Erkeklere Güven olmuyor ya malum ne olur ne olmaz hem tanımadığım biri diye temkinli davranmış adam .
Diğer kadının o hareketini görmüyordur belki de

Back
X