bu işin kadını erkeği mi var ?

Bosverin,olan olmus biten bitmis. Anlamsiz su anki unutamama dusunceniz vs.

Ayrica su anda komsuya adam gidip gelmese de size haksizlik yapilmis. Yapilan haksizliga o zaman onlem almayip tepki gostermeyip simdi baskasi devreye girdiginde alinganlik etmek de ilginc.

o zamanlar aile apartmanı kiracılar tek adam istemiyor dedik kapattık konuyu. o zamanlar haksızlık gibi gelmedi durum.
şimdi karşıdaki hanım aynı şeyleri yapınca dank etti zoruma gitti açıkçası.

Kira kontratınız yapıldıysa, o evin kullanım hakkı sizdedir ve eşiniz de gider isterse yalnız kalır, ister siz gidersiniz yalnız kalırsınız, ev sahibi olarak müdahale edemez. Atıyorum yarın öbür gün bi hastanız bi şeyiniz olsa, siz başına gitseniz beklemeye, eşiniz evde yalnız kalamayacak mı mesela? Her seferinde bu ev sahibi kapıya gelip "Aaa karın evde değil, hadi sen de git bakim" mi diyecek?

Girin dilediğiniz gibi oturun sözleşmenizi yaptıysanız. Hak var hukuk var, bi şey yapamaz.

o zamanlar aile apartmanı kiracılar tek adam istemiyor dedik kapattık konuyu. o zamanlar haksızlık gibi gelmedi durum.
şimdi karşıdaki hanım aynı şeyleri yapınca dank etti zoruma gitti açıkçası.
Ya iste aslinda alakasi yok. Karsi komsunuzdan bagimsiz olarak zaten haksizlik size yapilmis. Esinizle ev tutmussunuz,kimin geleceginin kalacaginin hesabi verilmez ev sahibine. O zaman cevabi guzelce vermeliydiniz.

Olmuş bitmiş şeyler için neden şimdi dert arıyorsunuz anlamadım her yer bir değil biri izin verir biri vermez. Eşinizin bekar kalmasını istememiş. Kaldı ki kadının sevgilisinin olmasıyla o durum da aynı şey değil. Karşı dairede tek kalan kimse yok ki rahatsız olsun siz artık karı koca olarak kalıyorsunuz sizi rahatsız edecek bir durum var mı yok? ister evlenirler ister evlenmeden aynı evi paylaşırlar sorun ne anlayamadım. Kadın tek başına karşısında bekar bir erkek olmasından çekinebilirdi olay bu korumak istemiş eski kiracısını bu kadar

Fırsatını bulunca taşınırdım ben olsam..
Ev sahibleri bazen böyle yapiyo diğer kiracisindan memnunsa onun görüşlerini alıyor. Ev sahibinin haberi varmi kadının şu anki durumundan.

O kadın içinde sunu dicem kişi kendinden bilir işi. Ayrıca zan altında bırakmak ta var burda dedikleri ayıp bisey oyuzden ben komşuluk etmez biran once taşınırdım.

Erkeklere Güven olmuyor ya malum ne olur ne olmaz hem tanımadığım biri diye temkinli davranmış adam .
Diğer kadının o hareketini görmüyordur belki de

görmüyor işte.
ev sahibine denk gelirsem söyleyeceğim 2 çift lafım var ama. edebimi aşmadan konuşacağım. içimde tutamam ben

Bence hem ev sahibine hemde o kadına iki çift lafiniz neyse söyleyin..bende çok sinir oldum.o kadınada evlendin galiba sürekli erkek gelip gidiyorda evlilik cüzdanını goster deyip bozmak lazım ama neyse.

haklısınız bizim de mallığımıza geldi biraz. ev sahibi sürekli sordu. ne zaman yerleşeceksiniz. tek mi kalacaksınız bilmem ne. o gunlerin kirasını almadı zaten. sırf eşim tek oturmasın diye elinden geleni yaptı.
daha önce evliyiz diye birileri tutmuş ama evli değillermiş falan filan sözler söyledi.
Kadının bundan rahatsızlığını dile getirdiğini sanmıyorum. Ev sahibi kendi kendine hallenmiş.

Kadını korumak değil amaçta, olurda birşey yaşarlarsa 2 kiracı arasında çıkan rezillikle kiracılarından olma, uğraşmama adına yaptığı birşey bence.

Kadına kızmayın yani boşu boşuna. Onun haberi bile yoktur.

görmüyor işte.
ev sahibine denk gelirsem söyleyeceğim 2 çift lafım var ama. edebimi aşmadan konuşacağım. içimde tutamam ben
Ben anlamadım kadının ne suçu var ki?

Kim kendini açık hedef haline getirir ki?
Ben bekar erkek bulduğum zaman dayanamıyorum karısıyla gelsin mi dedi sanki.
Yapmayın lütfen ya...

ev sahibi çok kurcaladı. daha önce bir olay yaşamış evli değillermiş adam tek kalmış bekar evi gibiymiş. aynısını yaşarım diye korkmuştur.
Canım istediği kadar kurcalasın eşim tek 20 gün kalsın demenin gereği yoktu evlilik cüzdanını gördü bitti

Kadının bundan rahatsızlığını dile getirdiğini sanmıyorum. Ev sahibi kendi kendine hallenmiş.

Kadını korumak değil amaçta, olurda birşey yaşarlarsa 2 kiracı arasında çıkan rezillikle kiracılarından olma, uğraşmama adına yaptığı birşey bence.

Kadına kızmayın yani boşu boşuna. Onun haberi bile yoktur.

bende baştan öyle düşünmüştüm ama kadın biz taşınırken kapıyı açıp kendi ağzıyla söyledi. ben istemedim x beye söyledim bekara vermeyin dedim diye.. e benim eşim bekar değildi ki dedim. ay olsun bilemedik şimdi bizde gibi geçiştirdi kapattı kapıyı.

İyi de nikahla kocanmış, öyle yollarda helak edeceğine evde beraber yaşasaydınız? dış kapının dış mandalı bir yıl geçmiş aradan, ev vermedi diye kızmanın ne gereği var? Ev kadının istediğine verir istediğine vermez.

Ben anlamadım kadının ne suçu var ki?

Kim kendini açık hedef haline getirir ki?
Ben bekar erkek bulduğum zaman dayanamıyorum karısıyla gelsin mi dedi sanki.
Yapmayın lütfen ya...

kadın açık açık
ben yaparım başkası yapamaz
ben yaşarım başkası yaşayamaz demiş oldu. daha ne olsun. yazık değil miydi bize.

Yahu kira sözleşmeniz yok mu ne diye ev sahibi kalamaz dedi diye kalmamazlik ettiniz? Ben olsam madem kalamiyorumo zaman kira vermem der o günlerin parasını vermezdim bak bakalım o zaman sesi çıkacak mı? Sorun karşı komşu değil ki sorun sizin ev sahibiniz. Kadını da madur etmeyin bence

bende baştan öyle düşünmüştüm ama kadın biz taşınırken kapıyı açıp kendi ağzıyla söyledi. ben istemedim x beye söyledim bekara vermeyin dedim diye.. e benim eşim bekar değildi ki dedim. ay olsun bilemedik şimdi bizde gibi geçiştirdi kapattı kapıyı.
O zaman tekrar taşınmayı göze alıp evi değiştirseydiniz ilk fırsatta.
Ev alma komşu al böyle insanlarla yaşamakta korkutucu bence huzursuzluk verir

Düşünmeden hareket etmiş kadın işte aptalca davranmış.bazıları anlamaz öyle halden yaşamışlıkları olmadığı için. Nasip böyleymiş deyin geçin

Konu sahibi ben size hak verdim. Bazı kadınların ikiyüzlülüğüne çok güzel ornek aslında bu olay. Aynısı esinize değil de bı kadına yapılsaydı ayyuka çıkardı.

Back
X