- Konu Sahibi zaman_zaman
-
merhaba arkadaşlar
gene ben ve gene aynı sorunla karşınızdayım. yaklaşık 1 ay önce gene bu konuyla ilgili yardım istemiştim sizden. http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yinpederimin-bizde-kalmasini-istemiyorum.html konumu burdan okuyabilir isteyenler..
ancak sorunumun çözüleceğine inandığımdan konumu kendi isteğimle kapattırdım ve beklemeye başladım. bayram sonrasında annem ve kızkardeşimle birlikte kendi evime döndük. kayınpederim biz geldiğimizde kendi evindeydi. bir daha eşime yardım için dönmeyeceğini düşünüyordum ki eşim babasına çok ihtiyacı olduğunu, kimsenin onun gibi çalışamayacağını vs söylemeye başladı gene. gelsede işlerim düzene girse diyo sürekli. sanırım ailem döndükten sonra geri gelecek. bide kendi ailemin gelmesinden hiç rahatsız değil aksine kalmalarını istediği için bende onun ailesinin (babasının) kalmasına ses çıkaramıyorum. kalabalık evi çok sevdiğini söyleyip duruyor. kendi yaşadığım ev çok büyük 3 katlı müstakil bi evde yaşıyorum. kalabalık olsak keşke evin her odası dolsa deyip duruyorama ben sanırım biraz yalnız kalmak istiyorum evimde.
bu isteğimde sizce haksız mıyım? (şartlar değerlendirildiğinde)
hamilelik dolayısıyla abartıyor muyum?
eşimle bu rahatsızlığımı paylaştığımda çok büyük bi sorunla karşılaşır mıyım?
fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar:44:
Rahatsızlık Duyuyorsan Mutlaka Paylaşmalısın..
Sürekli Kafana Takıp Huzursuz Etme Kendini..
bende öyle düşünüyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. ve sonuçlarından da çekiniyorum biraz :44:
hatırladığım kadarıyla eşinin rahatsızlığı vardı ve kayınpederin eşine yardıma diye geliyordu.kayınpederin gelmeyince eşin zorlanmayacak mı,
egem maaşallah her konuda beni hatırladın ve yakaladınevet tam olarak öyleydi ama 15 gündür babası olmadan çalışıyor biraz sıkışıyor doğru. babası çok yardım ediyo eşime..
nasıl unutabilirim,kayınpederin iyi niyetiyle yardıma geldiği halde istemiyorum diyordun
ya yapma allahaşkına sende beni iyice kötü gelin yaptınböyle hissediyorum ama ne yapabilirim
bunun kötü olmakla ilgisi yok canım.tabiiki yalnız kalmayı isteyebilişrsin.eğer eşin için sorun olmayacaksa konuş eşinle
ah bi konuşabilsem işte.. bu konuda siz tecrübeli eşlerin fikirlerine, yardımlarına ihtiyacım var
eşimle kayınpederim hiç anlaşamadığı halde ben baban gelmesin diyemem
yokmu başka yardımı dokunacak sevaba girecek kimse?:97:
ya bu konuyu görünce sinirleniyorum vallahi daha önce de okudum çünkü... madem yoruma ihtiyacın var benim yorumum da bu siz o kadar bencil bir insansınızki eşiniz yardıma ihtiyacı olduğu halde ve eşinizin istemesine rağmen onu büyüten bugüne getiren varolma sebebi olan,işini gücünü bırakıp yardıma gelen 60 yaşındaki bir adamı yük olarak görüyorsunuz ve evinizde istemiyorsunuz.bir gün sizin de annenize ihtiyacınız olur da eşiniz istemezse yine buraya konu açarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?