bu işin sonu nereye varacak..

heh işte şimdi birbirimizi anlamaya başlıyoruz yavaş yavaş..

heh işte şimdi birbirimizi anlamaya başlıyoruz yavaş yavaş..

Ben sizi zaten anlıyorum da umarım siz de beni, daha önceki başlığa ve buraya yazan arkadaşları anlıyorsunuzdur.
Zira üslup değişmesinin tek sebebi karşılıklı beklenmeyen tepkilerdir.
Yoksa inanın burada kimse hamile bir kadına nispet yapmak, kötülemek, kınamak için yazmaz.

anlamaya çalışıyorum elimden geldiğince. kötü niyetle değil de "benim muhteşem, inanılmaz bi' hayat görüşüm var. herşeyi aştım ben" minvalli yorumlar çok fazla. ama içi boş eminim.

herneyse..

sonuç yok gene.

neyse siz bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz.. ama beyik laflar eden sizsiniz belirtmeden edemeyeceğim... konunuzdan çıkıyorum.. ama çok yürekten söylüyorum KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER..

neyse siz bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz.. ama beyik laflar eden sizsiniz belirtmeden edemeyeceğim... konunuzdan çıkıyorum.. ama çok yürekten söylüyorum KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER..

yahu ne yapmışım ki keser dönüp sap dönüp gelip beni buluyor. lütfen allahaşkına :44:

senin ihtiyacın olmayabilir ama anladığımız kadarıyla eşinin babasına ihtiyacı var.illa da istemiyorsan eşine hayatım baban gelmesin ben yardım edeyim sana de

Sevgil zaman - zaman bişey sorucam sen zaten tüm olayları çözmüşsün neyi isteyip neyi istemediğininde farkındasın neden bukadar zamandır eşinle güzel bir üslupla konuşmak yerine kendi kendini yiyorsun ki? Yazık değilmi sana? Ha bende muhtemelen hamile olmasan bu düşüncelerde olacağını düşünmüyorum. Ama hamilesin ve gelgitlerin var bunları yaşaman çok normol. E o zaman habire için içini yiyeceğine yada içine atıp atıp sonra daha kötü bir şekilde patlayacağına ve o zaman eşini ve ailesini gerçekten kıracağına al eşini karşına hayatım seni ve aileni çok seviyorum ama biz daha yeni evliyiz üstelik yakın zamanda bebişimiz gelecek. Biz hiç evliliğimizde baş başa kalmadık bunu yaşamadan tadına varmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum doğum yaklaşana kadar evimizde başbaşa kalalım mı ne dersin de. Eşin ne iş yapıyor blmiyorum ama bu eşinin babasına ihtiyaç duyma durumu geçici değil belliki. Birkaç ay babasız idare etsin bebek olunca zaten kendin istersin yanında sürekli birilerinin olmasını. Ayrıca idare edemiyorsada bu böyle ev ev üzerine olmaz eşinin babasına sürekli ihtiyacı olacaksa o zaman eşinin alesi (yanlış hatırlamıyorsam başka bir şehirdelerdi) geçicide olsa bir süreliğine sizin bulunduğunuz şehre yerleşsinler hiç olmazsa kayınpederinde kendi eviyle sizin ev arasında mekik dokumaz adamcağızda düzenini bilir. Eşinle bu konuları bu şekilde sakin bir dille konuşsana.

çok haklısın gülaysenaz. evet konuşmak tek çözüm ilk bakışta. bende tam dün akşam konuşacaktım ki, evimizdeki kirli halılardan açıldı konu. eşim "babam gitmeden şu halıları yıkamaya götürsün, hem başında da bekler, sermeyede yardım eder" dedi. bu ne demeek :)

Son düzenleme:

kayınpederin gidecek demekki

tekrardan merhabalar.

sürekli konu hakkında yazıyorum, kafanızı şişiriyorum ama içim içimi yiyor. sürekli bunu düşünüyorum. fikrinizi almak istiyorum gene.

eşimle konuştum en sonunda. ona evimizde biraz yalnız kalmak istediğimi söyledim kısaca. oda çok anlayışlı davrandı. babama ihtiyacım var, oda bizi rahatsız etmemek için odasından çıkmıyor bak dedi. ben bastırınca, gönderemem şuan bana çok lazım dedi. bende sustum. ama nedenini açıklayamayacağım şekilde içim rahatlamıştı. en azından rahatsızlığımı belirttim, müsait bi zamanda eşim bu işin çaresine bakacak diye.

neyse bunun üzerinden 1 hafta geçti ki kayınpederim hala bizde kalıyor. ama ailesini özlediğinden kendi evine gideceğini söyledi bana. bende temelli gideceğini düşünüyordum tabii. ama ne kayınpederimi ne de eşimi kırmak istemediğimden temelli mi gidecek yoksa ziyarete mi diye soramadım. dün akşam dayanamayıp ne zaman gideceksin baba dedim. oda işlerimiz daha bitmedi, işyeri çok dağınık bitince gidicem dedi. eşyalarını hazırlıyım diye soruyorum dedim. mavi pantolonumla gri ceketimi giyer giderim dedi. yani diğer eşyaları burda kalacak, yani geri dönecek..

ardından akşam üzeri görümcemle görüştüm telde. o evime henüz hiç gelmedi. oda iyi biridir aslında. ama oda yazın 2-3 ay gelip kalacağını söyledi. yani yazında evin trafiği kalabalık olacak.

bunalmış hissediyorum kendimi. sizce yeter mi bu kadar kafaya takmak? bunlar normal şeyler mi?

dün gece eşimle tekrar konuşacaktım, baban dönecek mi dönmesin diye ama artık kırılacağını düşünüyorum.

ne yapmalıyım bu kadar gelen giden normal mi :S ???

uzakta oturup daha kendi kabuğumuzda yaşar, daha güzel bi aile oluruz sanmıştım ama nasıl da yanılmışım. en azından yakın olsaydık akşamları evlerine dönerlerdi. şimdi uzun uzun kalmalar vs.. offf.

eşimde bütün bu hislerimin (babasıyla ilgili olanların) hamilelikle alakalı olduğunu söylüyor.

canım eşin sana açıkça söylemiş babasına ihtiyacı olduğunu,sen eşine inanmıyormusun,keyfi kaldığını mı düşünüyorsun

emin ol kayınpederinde çok memnun değildir

canım eşin sana açıkça söylemiş babasına ihtiyacı olduğunu,sen eşine inanmıyormusun,keyfi kaldığını mı düşünüyorsun

emin ol kayınpederinde çok memnun değildir

değildir eminim.. kanım burnumda benim. ne sabahları kahvaltı hazırlıyabiliyorum, nede akşamları doğru düzgün bi yemek yapabiliyorum. eve geldiğinde mutfakta yemeğini koyup içeri geçiyorum. oda yiyip odasına geçiyor. eşimle biz odamızda oturuyoruz, gün içinde toplam 20 dakikayı geçmiyordur yüzyüze gelişimiz.. ama evde biri var bunu biliyor insan ve bu huzursuzluk verici. eşimse bana hizmet edemediğim için asla bişey söylemiyor. hatta kendisi yapmaya çalışıyor. akşam meyvesuyu götürmüştü odasına mesela, hainlik yapmıyor yani bana karşı.

ama şöyle bişey var aylar oldu, artık alıştı kayınpederim ve ailesi. burayıda kendi evleri gibi görmeye başlıyorlar yavaştan. ve benim için şuan 1 gün bile çok önemli. çünkü bebeğim olacak ve kendimize artık hiç vakit ayıramaz duruma geleceğiz ve o zaman gelen insanlarda torun için-yeğen için gelmiş olacaklar. onlarada bişey diyemeyeceğiz.

off egem off. büyük ihtimalle beni dizginleyip evliliğimi kurtarıyorsun şuan

Hep buradaki konuları okuyorum ama yorum yapmıyordum hiç tutamadım kendimi.. Ya kaynana-kayınpeder kötü olur ya da gelin ikisi bir arada hiç iyi olanını görmedim burdada melek gibi insanlara siz haksızlık ediyorunuz. oturduğunuz üç katlı mstakil ev size mi ait yoksa eşinizin ailesi mi aldı ? şöyle düşünün üç katlı müstakil ev değilde onlarla altlı üstlü oturuyorsunuz bir katı sizin sadece kendinizi rahalatırsınız en azından :) Bende hamile kaldım ama doğumdan bir gün önce evi temizledim komple nasıl bir yemek bile pişiremiyosunuz çok naz yapıyosunuz bence.. Hamilelik psikolojisi filan bahane hepsi bence şükredin neler var sonra bu haliizi ararsınız.. Ev küçük olsa anlarım üç katlı ya ayıp valla

seni anlayabiliyorum. eşinin ailesi nekadar iyi olursa olsun sen eşinle yanlız kalmak istiyorsun. başbaşa olayım diyorsun. tam evliliğine adapte olamamışken bebek bekliyorsun. gelmesinede az kalmış. ama kendini boşyere yıpratıyorsun. bak anlayışlı insanlarmış. kendini rahatlat. bebek için gelecekler tabi onlar eşinin ailesi. kendi ailenden ve eşinin ailesinden uzak olmak, başka şehirde yaşamak zor. muhakkak özleyenleriniz olacak. gelecekler. zaaman gelecek siz gelmelerini isteyeceksiniz...

sürekli sizden hamile olmanıza rağmen iş bekleselerdi. üstüne üstlük de eziyet etselerdi sana. daha mı mutlu olurdunuz. haline şükret. eşinin rahatsızlığıda varmış. daha çok hastalanırsa stresten mutlu olamazsınız unutma. eşinin babasının yardımına ihtiyacı olduğunu sık sık hatırlat kendine.

ev 3 katlı olabilir ama şuan oda bizimle aynı katta yaşıyor. ev eşimin ailesi almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…