Bu işin sonu nereye varır?

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.865
598
33
Merhaba arkadaşlar, yine işin içinden çıkamadığım bir derdim var.

Daha önce de konu açmıştım, eski erkek arkadaşımla ilgili. Olayın devamı niteliğinde olduğunu düşünmüyorum bu yüzden yeni konu açtım. Eski konumda onu özlediğimden bahsetmiş ve aramızda olanları, neden ayrıldığımızı yazmıştım. Sizlerin de sözünü dinleyip geri aramadım tekrar.

Aradan 2 ay geçti, bu sabah erkek arkadaşımdan bir mesaj geldi. Yıllardır Ayatağa bağlı bir dedesi vardı.Dedesi vefat etmiş. Ben mesajı biraz geç gördüm ama hemen yanına gittim. Bugün defnetmemişler, evlerine gittim taziyeye. O kadar mesaj atan erkek arkadaşım soğuk karşıladı beni, acısı var anlıyorum oturup da hoş beş muhabbet edecek değil. Ailesi de bir garip karşıladılar. Annesi başta iyi karşıladı, elimi tuttu biraz ağladı. Sonra börek ve helva ikram ettiler, ben helvayı yedim böreği yiyemedim. Her şey bitti, böreği yiyememem olay oldu. Herkesin suratı asıldı "Niye yemedin, yesene" falan. Yemek isterdim ama ben de grip gibiyim pek iştahım yok şu aralar. Dedenin ruhuna gitsin diye helvayı yedim sadece. Ondan sonra bir soğuk tavırlar, "Ayy neyse kaldırın" falan filan.

Arkadaşlar, bu konuda bir yanlış mı yaptım ben? Çok büyük bir saygısızlık mı anlamadım. Benim bildiğim helva ikram edilir o yenir de ne bileyim börek yemedi diye surat asılır mı anlamadım. Ben ne yapayım arkadaşlar? Okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım. :)

Son düzenleme:
Cenaze telaşının içinde sizin yemediğiniz böreği kafaya taktılar yani?
Çok ilginç.

Eger eski erkek arkadasiniza karşı biseyler hissediyorsanız bu sizin icin bi firsat olabilir. Çok sık olmasa da ziyarete gidip kendinizi gösterebilirsiniz ama bisey hissetmiyorsaniz gitmeyin bir kere gitmişsiniz zaten.

Çok garip börek mi gerçekten takıldıkları bilemedim ama öyleyse saçma. Baktın çok ısrarcılar peçeteye sarıp atsaydın çantana sende.

Erkek arkadasiniz zaten sorunlu bir tip ama aileside ondan asagi degiller ,belli ki ablasi ve ailesi sizi bol bol cekistirmis kendi aralarinda ,ex sevgili de bnundan sebeb soguk davranmistir ,onlara gostermelik ,
Hazir ayrilmisken uzak durun ,simdi dedenin vefatini bahane edip yanasir size

Nezaketen helva yenmiş zaten beğenmemezlik edip börek yenmemesi surat asilacak mevzu değil.
Dede vefat edene kadar tek mesaji eğer bu olduysa bilmiyorum tepkim heralde bi daha gelecek misin ? Sözüne karşilik kismet belki 40yilda bir aklima gelirsen olurdu cevabim.Sonuçta siz ağlama duvari değilsiniz 2ay aklinda olup aramayana fazla istisna göstermezdim.

Bana cok sacma geldi.herkes onune gelen herseyi yemek zorunda degil.bahane ariyolar.senin orda olmandan rahatsiz olmuslar

Çok garip börek mi gerçekten takıldıkları bilemedim ama öyleyse saçma. Baktın çok ısrarcılar peçeteye sarıp atsaydın çantana sende.

Anlayamadım ki, dedim acaba adetler böyle midir ondan dedim buraya sorayım bi diye. Yani tabağa konan her şeyi yemek mi gerekir? Babaannesi taktı kafaya bin kere sordu, "Biraz iştahsızım kusura bakmayın" dedim, yine ısrar etti. Ben de cevap vermedim yemeyi bıraktım. "Ayy neyse kaldırın" falan filan diye surat yaptılar orada, ben alınganlık yapmadıysam tabi ama sanmıyorum. Ondan sonra kadın elimi tutup ağlamayı falan bıraktı ay anlamadım cidden.

Bana cok sacma geldi.herkes onune gelen herseyi yemek zorunda degil.bahane ariyolar.senin orda olmandan rahatsiz olmuslar

Madem istenmiyorum ailede, koştura koştura niye beni aradı, "Çok yalnızım burada" falan. Bir de başta cidden çok ilgiliydiler ne zaman börek geldi olay oldu te allahım. Dedim ki acaba yenmesi mi gerekir, ayıp mı ettim ruhuna gitmez diye düşünülen bir inanç mı var falan şaşırdım ben de.

Bence bir yanlışınız yok, onların saçmalaması.
Ve bana da daha önce sizi çekiştirmişler gibi geldi...

Koştura koştura seni aradi tamamda bu iki ayda bi kere olsun aradi mi aklina gelip .

Koştura koştura seni aradi tamamda bu iki ayda bi kere olsun aradi mi aklina gelip .

Aradı aslında evet. Ayrılığımızdan sonra 2-3 kez aradı ben telefonlarına çıkmadım, cidden çok kırılmıştım hareketlerine çünkü. Sonra annemle görüşmüş annem de "Astoria istemiyorsa zorlama, isterse o seninle görüşür zaten" demiş, ondan sonra aramadı ama.

Anladim o zmn kafaniz yatiyorsa konulari masaya yatirip konuşunuz .Ailesi bi böreğe surat asmalari beni çok şasirtti doğrusu o kadar yastan bi böreğin yenmemesine takilmak içler acisi çok mu takintililar acaba bilemedim :)

siz barışmak istiyor musunuz? istiyorsanız eğer vesile olur bu durum size.

börek konusunda da saçmalamışlar.

Ya inanın ben de anlayamadım. :) O yüzden konu açtım zaten acaba bilmediğim bir adet mi bu, yenmesi lazımdı ayıp mı ettim ama öyle bir şey de değilmiş.

siz barışmak istiyor musunuz? istiyorsanız eğer vesile olur bu durum size.

börek konusunda da saçmalamışlar.

Aslında isteyip istemediğimi tam bilmiyorum. Erkek arkadaşımı seviyordum, görünce heyecanlandım hatta yine elimde olmadan :) Ama ablasıyla ilk görüşmemizde bana yaptığı birtakım saygısızlıkları oldu (ilk tanışmamızda 2.5 saat geç gelmesi, kardeşi yokken bana hal hatır bile sormaması, sadece kardeşi yanımıza geldiğinde muhabbete dahil olup benle birebir konuşmaması gibi), erkek arkadaşım da ablasını savunmuştu beni anlamadan dinlemeden, eski konumda bahsetmiştim. Sonra özür diledi ama buna benzer meseleler yaşanmasından korkuyorum, ailesi biraz garip gibi.

İlk defa duyuyorum. Garip bir aile. Yaşlılıktan dolayı alınganlık mı yaptı ne?
Böreği beğenmediğinizi düşünerek "ne küstah kız" falan diye mi geçirdi acaba içinden.

Ablası çok saygısızmış. Bence ayrılmışsınız ayrı kalın. Böyle daha sağlıklı gibi.

Böreği yemediğiniz için babaanne triple ağlamayı mı bıraktı börek neliydi ki şu saatte canım çekti valla

Bilmem ki belki de öyle düşündü. Helvasını yedim işte ya asıl amaç o değil mi? :) Ablası çok saygısız evet zaten bugün de geldim göremedim ben varım diye çıkmamıştır kesin. Güya kriz geçiriyormuş içeride, bilemiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…