Bu işin sonu nereye varır?

Böreği yemediğiniz için babaanne triple ağlamayı mı bıraktı börek neliydi ki şu saatte canım çekti valla

Hahahaha su böreği. Tanışıyor olsak çantama atar size getirirdim. :)

:))
Eski konunuzu okudum. Olgunlaşamamış bir eski sevgiliniz var-mış.
'gelin-görümceliğe' başladın diyerekten ablasının saygısızlığını savunuyor.
Sorunu oturup konuşmadan sosyal medyalardan siliyor.
Aranızda sorun olduğunda aracı sokmaya çalışıyor.
Ders çalışmanız gerektiği dönemde ilgi bekliyor.
Sevginiz vardır. 3 yıl alışkanlıklar da oluyor.

İleride aile savunmasını çok yapar. Korkularınız gerçekleşecek gibi duruyor.
Siz bir süre daha ayrı kalın.

Eski sevgiliye yapılan bir tavır zannedersem

Okuduğunuz ve değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim aynen beni düşündüren de bunlar. Yine gelecek misin diye sordu bana ama sanırım ikinci kez evine taziyeye ya da defin törenine gitmeme gerek yoktur?

bi daha birleşmeyi düşünmüyorsanız gitmeyin bence.

ailesi sizi istemiyor belli ki kulp bulmak için uğraşmışlar.

daha fazla birşey yapmanız gerekmez bence bu kadarı yeterli. çok isterseniz bi süre sonra büyükleri arayın hatır sormak ihtiyaç var mı demek için kafi

Ciddimi bu aile ya?
Tm hdi bende bazen moralim bozuk olunca baska seylere sarabilirim " neden onu orya koydun"diye felan. Ama cenaze evinde boyle tatsizlik cikarmak? Bide tek kiside degilki bunu yapan " sinirini/uzuntusunu boyle bastiriyor" diyesin. Bildigin bu aile degisik.

Okuduğunuz ve değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim aynen beni düşündüren de bunlar. Yine gelecek misin diye sordu bana ama sanırım ikinci kez evine taziyeye ya da defin törenine gitmeme gerek yoktur?

Gerek yok. Eger tekrar baslamayi dusunmuyosan ve mesafe koymak istyosan gitme. Yoksa ardi arasi gelmez artikin, destek uzerine destek bekliycek senden.
O senn icin sadece bi tanidik artik. Taziye ziyaretini yaptin herkes gibi,sabir diledin ve smdi kenara cekil.

Karşılama soğuk ve tekrar gel diyor. Düşündürücü evet.
İnsan cenazede yanında yakın birini görmek istiyor güç olsun diye.
Böyle durumda mantığınız ne diyorsa onu yapın.
Ya da son bir kez daha gidin. Ama sizden herhangi beklentiye girmesin "barışmak" gibi!
Çünkü kendinizden emin olmadan barışmayın.

Arayıp soracak kadar samimiyetimizin olduğunu bile düşünmüyorum. Büyüklerle ilk mezuniyet törenimizde tanıştık, bu ikinci karşılaşmamız. Bu kadar görüşme içinde kusur buldular da kulp takıyorlarsa cidden bir şey diyemiyorum ben. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Ailesi cidden garip. Ablasıyla ilk kez tanıştık kız bildiğin hoşlanmadı benden saygısızlığa kadar vardırdı. Buluşmaya da muhtemelen erkek arkadaşımın zoruyla gelmişti yoksa 2.5 saat bekletmesinin, gelince masada başbaşa kaldığımızda hal hatır sormayıp sadece kardeşi geldiğinde muhabbete dahil olmasının başka bir açıklaması yok. Ne yaptıysam anlamadım istenmiyorum belli ki, uzak durmam doğrusu olacak dediğiniz gibi. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

o halde gitmenize bile gerek yokmuş. eski sevgiliniz size başka ailesine başka konuşuyor olabilir. uygunsuz buldukları çok belli gelmenizi bence. daha da bişey yapmazdım ben olsam gitmezdim bile hatta.

Bazı yöreler helva yapıp yanına bir şey daha ikram ederlermiş ki gelen misafirler acaba hangisini yiyecek diye? Eğer sadece helvayı yerse ölen kişinin öldüğüne sevindiği için hemen helvasını afiyetle yiyor anlamına gelirmiş.
Öyle duymuştum bir yerlerden. Çok saçma sapan bir şey işte.

Önceki konunuza da baktım şimdi. İyiki aramamışsınız dedim.
Şöyle bir durum var,en ufak sorunda sizin annenizi arayıp yakınan insan,kendi ailesinede yakınıyordur,bu sebeple ailesi aranızda tüm olanı biteni biliyorsa bilenmişlerdir size,bir börek dilimini bahane edip yürümüşler gibi geldi. Yoksa sanmıyorum cenaze evinde yemek yensin diye ısrar edilmesi gereken bir adet olsun. Sonuçta acım varsa orada tabak kontolü yapmak,ye diye ısrar etmek aklıma gelmez şahsen.
Bence uzak durun,üzerinize düşeni yapmışsınız zaten.

Acıları varken böreğin peşine düşmeleri çok enteresan. Siz insanlığınızı yapmışsınız içiniz rahat olsun. Ben de olsam yiyemezdim hele bu kadar ısrara midem bütün kapılarını sonsuza dek kapatırdı.

Son düzenleme:
Allah için kimin ruhuna börek helva gidiyo:)) adet işte...
Bence aile cins erkek arkadaşınla da anlaşamamışsınki ayrılmışsın zaten çok gime o ortama geri derim..

Ailecek tuhaflar.Böreği yememene alınganlık yapmışlar.İlerde evlenseydin gözünün üstünde kaşın var diye herşeyine bahane bulurlardı.Sevgilinde fazla aileci geldi.Onların etkisinde çok kalıyor gibi.Ayrıldığınız iyi olmuş aslında.İlerde seni daha çok üzerdi..Arama sorma önüne bak bence.

Son düzenleme:
Diğer konuyu da şimdi okudum, ailecek kuruntulular.

Ayrıca cenazenin ertesi gün börek helva da yenmez. O evde yemek pişmez, başkası getirse bile helva bir hafta sonra yapılır cenazeye saygıdan.

Ki her şeyi yemek zorunda değilsiniz. İştahınız olsaydı bile böreğin içinde yiyemediğiniz bir şey olsa ne yapacaklardı? Ailecek acayiplermiş..

yanlisi sen degil onlar yapmislar. taziyeye gidene kendini kotu hissettirmek onlarin ayibi. oyle bi adet de yok canim onune konani yemen gibi. helvayi yemissin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…