- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
allah belalarını versin böyle adilerinLütfen lütfen lütfen kendinizi daha fazla yedirmeyin, onun boşamasını beklemeyin gidin siz açın davayı...
Eski eşimi ve ailesini gördüm eşinizde ve ailesinde.. Bu denli paragöz insanlar çok tehlikelidir. Benim pislik ex kocada 90bin düğün masrafı yaptık senin için, madem bitircektin neden evlendin bile dedi.
Şuan davamı açtım çok şükür. Adam altınları çalmış, evlendikten sonra aldığımız arabadan hak talep edemiyim diye abisinin üstüne geçirmiş arabayı... Araba için çektiğimiz, benim üzerimde olan krediyide ödemeyeceğini söylüyor.. Her ay 1450 kredi ödüyorum... Ben yandım, siz yanmayın...
Bu işin sonu yok... Boşu boşuna savaşıcam diye uğraşmayın... Vaktinize yazık!!! Eşiniz size gaz verip sonradan arkanızda durmayacak kadar kişiliksiz...
Neeee bide bu insanı baba mı yapıcaksınız? Arkanızda durmayan, pısırık, maddi ve manevi özgürlüğü olmayan bu insanıııı... Yapmayın, yakmayın kendinizi yaaa.zaten 3 aydır denememe rağmen çocugum olmuyor.polikstik over kistinden dolayı
Bence sadece bu yüzden evliliğinizi bitirmeyin ama bunları sakin bir anda eşinize anlatın. O gitsin konuşsun ailesiyle. Ne kadar tuttu, ne harcandı sorsun. Kendisi de ne kadar verdiğini söylesin. Böyle olunca zaten bir borcunuz kalmaz. Ailesi başka borçları için sizden yardım istiyorsa gerekirse borç verin (ya da durumunuz müsaitse yardım edin) siz de onlara ama en azında sizin bize zaten borcunuz var gibi tavırlara girmesinler. Eşinize iş düşüyor, siz boşu boşuna yıpranıyorsunuz. Eşiniz bunları yapmayacaksa ben neye ne kadar borç ödediğimi bilmek istiyorum, bana söyle öyle 80-90 bin demekle olmuyor, nereye gitti bu harcama hesaplayalım deyin. Önce onu ikna edin.işte benim eşim adam gibi adam olsa zaten tek tek yazar sorar ona göre öder.düğün salonu 5 bin tl eşyalar toplasan 15 20 bin tl tadilatta 20 desen takılar 30 felan desen 15 te ödedik desen zaten borç felan kalmıyorkı
Bence sadece bu yüzden evliliğinizi bitirmeyin ama bunları sakin bir anda eşinize anlatın. O gitsin konuşsun ailesiyle. Ne kadar tuttu, ne harcandı sorsun. Kendisi de ne kadar verdiğini söylesin. Böyle olunca zaten bir borcunuz kalmaz. Ailesi başka borçları için sizden yardım istiyorsa gerekirse borç verin (ya da durumunuz müsaitse yardım edin) siz de onlara ama en azında sizin bize zaten borcunuz var gibi tavırlara girmesinler. Eşinize iş düşüyor, siz boşu boşuna yıpranıyorsunuz. Eşiniz bunları yapmayacaksa ben neye ne kadar borç ödediğimi bilmek istiyorum, bana söyle öyle 80-90 bin demekle olmuyor, nereye gitti bu harcama hesaplayalım deyin. Önce onu ikna edin.
Neeee bide bu insanı baba mı yapıcaksınız? Arkanızda durmayan, pısırık, maddi ve manevi özgürlüğü olmayan bu insanıııı... Yapmayın, yakmayın kendinizi yaaa.
Pko'luda olsanız korunun.
Amiiiiin inşaAllahhhh... Bin beter olsunlar, sürünsünler...allah belalarını versin böyle adilerin
Amiiiiin inşaAllahhhh... Bin beter olsunlar, sürünsünler...
Bakın bende geçtim aynı yollardan, 8 ay evli kaldım. Maddi olarak sömürüldüm. Benim eşim olacak işe yaramaz da arkamda olmadı! Oda haklıyı haksızı ayırt edemedi, ailesi için saçma sapan muhabetlerden yatakları ayırdı, küstü, konuşmadı, bağırdı... Oyüzden lütfen geri adım atmayın... Emin olun değişmeyecekler, daha kötü olacak ileride... Kendinizi yiyip bitiriceksiniz... Oyüzden taviz vermeyin ne kadar zorlarsa zorlasın!
İleride çocuk olupta bitirmektense şimdi inceldiği yerden kopsun...
Arkamdalar çok şükür. Çalışıyorum ailemle aynı şehirde değilim, ablamla beraber kalıyoruz.peki şuan ailen lemisin. onlar bu durumu nasıl karşıladı. cesaretim bile yok boşanmaya galiba.
Mutlu olmanı gönülden diliyorum. İnşallah Allah işlerini yoluna koyar gönlüne ferahlık verir de bu süreci kolaylıkla atlatırsın.Lütfen lütfen lütfen kendinizi daha fazla yedirmeyin, onun boşamasını beklemeyin gidin siz açın davayı...
Eski eşimi ve ailesini gördüm eşinizde ve ailesinde.. Bu denli paragöz insanlar çok tehlikelidir. Benim pislik ex kocada 90bin düğün masrafı yaptık senin için, madem bitircektin neden evlendin bile dedi.
Şuan davamı açtım çok şükür. Adam altınları çalmış, evlendikten sonra aldığımız arabadan hak talep edemiyim diye abisinin üstüne geçirmiş arabayı... Araba için çektiğimiz, benim üzerimde olan krediyide ödemeyeceğini söylüyor.. Her ay 1450 kredi ödüyorum... Ben yandım, siz yanmayın...
Bu işin sonu yok... Boşu boşuna savaşıcam diye uğraşmayın... Vaktinize yazık!!! Eşiniz size gaz verip sonradan arkanızda durmayacak kadar kişiliksiz...
Canımmm çok teşekkür ederim, amiiin inşaAllahMutlu olmanı gönülden diliyorum. İnşallah Allah işlerini yoluna koyar gönlüne ferahlık verir de bu süreci kolaylıkla atlatırsın.
arkadaslar merhaba
ben 8 aylik evliyim. esimle evlenirken kayinbabamlarin eski evde oturmaya basladik. ev belli tadilatlardan gecti tabi bunlar hep kaynanamin begendigi seyler.oldu ucuz.oldugu icin. ev icin alisverislerde surekli mudahaleleri oldu ve istenmeyen esyalar alindi. olsun esimle huzurum olsun bunlar gelip gecici diye sorun cikarmadim. evlenirken cok masrafa girdik diye bileziklerim haric tūm takilarimi aldilar. evlendikten sonra esim surekli aylik 1000 tl ailesine yardim etmeye basladi. evliligimde surekli bu sebepten tartismalar yasadim. dun kayinbabam 50 milyar daha borcumuz olldugunu soyledi. bu arada bende calisiyorum ve esimin maasi yetmedimi kendimdende harcamak zorunda kaliyorum. kayinbabama sordum dugunde takilanlari naptiniz neden onlarla hic borc odenmedi.gelen dugunlere gidiyor dedi. beni ilgilendirmez benim borcum odenecekti hani dedim. ben bir omur boyu borcmu odeyecegim esimle dedim. esimde bu arada araba almak ve aliesine artik borc odemek istemiyor. cunku takilar ve elden odedigimiz.para fazlasiyla herseyi karsiliyor. hala neyin borcu anlamiyoruz. esimin ailesiyle baya bir tartisma yasadim.esim kolumdan tuttu.hadi gidiyoruz diye. ben birdha gelmem zaten bu.eve deyip ciktim. esim eve gittigimizde aileme saygisizlik yaptin ozur dilemezsen bu evlilik biter dedi. ozur dilemek istemiyorum. onlari hakli cikarip bir ton para odemek istemiyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?