Bu isin sonu ¿

allah belalarını versin böyle adilerin

zaten 3 aydır denememe rağmen çocugum olmuyor.polikstik over kistinden dolayı
Neeee bide bu insanı baba mı yapıcaksınız? Arkanızda durmayan, pısırık, maddi ve manevi özgürlüğü olmayan bu insanıııı... Yapmayın, yakmayın kendinizi yaaa.

Pko'luda olsanız korunun.

Bence sadece bu yüzden evliliğinizi bitirmeyin ama bunları sakin bir anda eşinize anlatın. O gitsin konuşsun ailesiyle. Ne kadar tuttu, ne harcandı sorsun. Kendisi de ne kadar verdiğini söylesin. Böyle olunca zaten bir borcunuz kalmaz. Ailesi başka borçları için sizden yardım istiyorsa gerekirse borç verin (ya da durumunuz müsaitse yardım edin) siz de onlara ama en azında sizin bize zaten borcunuz var gibi tavırlara girmesinler. Eşinize iş düşüyor, siz boşu boşuna yıpranıyorsunuz. Eşiniz bunları yapmayacaksa ben neye ne kadar borç ödediğimi bilmek istiyorum, bana söyle öyle 80-90 bin demekle olmuyor, nereye gitti bu harcama hesaplayalım deyin. Önce onu ikna edin.

zaten 8 aydır ikna olurdu bu işe. defalarca söyledim git konuş diye ne almısız ne ödememiz gerekiyor bilelim diyorum. üstüne üstüne fiyat koyuyorlar aldıklarının.

allah belalarını versin böyle adilerin
Amiiiiin inşaAllahhhh... Bin beter olsunlar, sürünsünler...

Bakın bende geçtim aynı yollardan, 8 ay evli kaldım. Maddi olarak sömürüldüm. Benim eşim olacak işe yaramaz da arkamda olmadı! Oda haklıyı haksızı ayırt edemedi, ailesi için saçma sapan muhabetlerden yatakları ayırdı, küstü, konuşmadı, bağırdı... Oyüzden lütfen geri adım atmayın... Emin olun değişmeyecekler, daha kötü olacak ileride... Kendinizi yiyip bitiriceksiniz... Oyüzden taviz vermeyin ne kadar zorlarsa zorlasın!

İleride çocuk olupta bitirmektense şimdi inceldiği yerden kopsun...

peki şuan ailen lemisin. onlar bu durumu nasıl karşıladı. cesaretim bile yok boşanmaya galiba.

Ben kendi babamdan biliyorum 26 yıllık evliler hala annecim annecim ne varsa onlara. Bitmez bacım bunların anacılıkları babacılıkları yontamıyosan sal gitsin.
Yazık günah sana ona ödediğin parayla yeni ev düzersin araba çekersin.
Ya adam olsun ya da basıp gitsin anasına

Sizde çalışıyorsunuz eve katkınız nedir? Kocana söyleyeceksin eğer ailesine para verirse benden sana 1 lira işlemez. Geçindireceksin evini venden hiçbirşey bekleme de

peki şuan ailen lemisin. onlar bu durumu nasıl karşıladı. cesaretim bile yok boşanmaya galiba.
Arkamdalar çok şükür. Çalışıyorum ailemle aynı şehirde değilim, ablamla beraber kalıyoruz.

İnanın bende okadar haksızlıklarla karşılaştım ona rağmen sabrettim. En son ameliyatım vesile oldu bişeylerin ortaya çıkmasına... Raporluydum ozaman, ailemin yanına döndüm... Hatta o sıralarda değişir mi acaba diye burada konu açmıştım... Ben ailemin yanında ameliyatlı ameliyatlı canımla uğraşırken pislikler altınları ve arabayı kaçırmışlar... Bunu öğrendikten sonra 1 dk vakit kaybetmedim...

İlk evden ayrılmadan valizi toplamak çok zordu, çok ağladım çok ağır geldi. Ama sonra günden güne gerçek yüzlerini gördüm. Boşanma davasını açınca okadar rahatladımki!

Şu hayatta verdiğim en doğru 2 karar;
1)çocuk yapmamak
2)boşanmak

Rabbimin izniyle dava günüde görülür, en kısa sürede sonuçlanırda kurtulurum tamamen.

Siz güçlü bi kadınsınız zaten! Lütfen böyle değersiz insanlar için değerinizi düşürmeyin...

Benimde oyle oldu.Altinlar hep bizim taktiklarimizdan geldi diyip aldilar.esimde annem babam takti bize dusmez dedi

Biterse bitsin verin takilarimi bu is biter git ailenle yasa onlara kole olacak bi hizmetci bul de bakalim ne diyecek.bi gider atar yap ama takilarimi vericeksiniz diyeceksin.

bence eşin ödemek istiyor... çünkü sen özür dilediğin zaman ellibin liralık senet imzalanmış olacak gibi görünüyor. ne borcuymuş bu yaaa, oturduğunuz evi de üstünüze mi yaptılar anlamadım ki ben hem takılar gitti hem geliriniz onlara gidiyo. nasıl ana baba bunlar

Mutlu olmanı gönülden diliyorum. İnşallah Allah işlerini yoluna koyar gönlüne ferahlık verir de bu süreci kolaylıkla atlatırsın.

Rest çekmelisin canım.. Özür dilersen daha çok tepene çıkarlar.. keşke başta hiç vermeseydin.. 80 milyara şimdi sıfır en lüksünden ev ve düğün yapılır..

kayinbabanlarin eski evinden onlarin aldigi icinize sinmeyen esyalari da birakarak cikin.
boylece kimseye minnet etmeden kafaniza gore yasarsiniz.
onlar evi kiraya versinler borclari odesinler.

esyali bir ev kiralayin. 1000 lirayida kendi oturdugunuz evin kirasina verirsiniz.

ozur konusuna gelince dilemeyin. zamana birakin.

cocuk yapmayin.

esiniz bu surecte ailesine para vermeye devam ederse sizde kendi aileme bende veririm diyin. ister verin ister bir kenara para atin.
esinize ailesini kotulemeyin.
es ailesi ile sorunu esinize birakin. o cozsun.
esini kendi haline birak. gelismeleri izle akilli davran. illaki seninle dialog kuracaktir.
araba alirsaniz esin ustune olmasin.

Allah yardimcin olsun. Ben olsam sen eğer ailene para vermeye devam edersen ben senden bosanirim derdim.

Sen de calisiyorsun. eşinin parasi ailesine düzenli olarak verilecek senin para ihtiyaclara gidecek olur mu öyle şey ya. Sana yazık değil mi? Kaynana kayinbaba yolunu bulmuş oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…