Bu isin sonu ¿

sorunda bu ya ben bu söylediklerinize eşimi ikna edemiyorum. ayrı eve çıkalım uzağa gidelim diye çogu kez söyledim ben ona

Bu erkeklerde ne bu aile meraklılığı kendi ailesi varken ağırlığını koyması için baskı uygula artık olmaz de sizinde yaşamaya hakkınız var

Eşinin arkasında olduğun gibi o da senin arkanda olsaymis keşke...eşler arası anlaşmazlık olunca her şey daha zor olur Ama ben yine de aynen devam diyorum. Ne münasebet canım, yapacağını yapmışsın daha yeter. Burda önemli nokta şu: kv kp ile sen sakın muhatap olma. Bırak arkandan ne derlerse desinler, para da verme laf da. Kendilerini düşünsünler

iste bende bunu anlayamiyorum ne yapmaya calisiyor
özür dileme biterse bitsin evlilik bu ne ya tehdite bak sakın boyun eğme daha fazlasını isteyecektir, sen hakkın olanı yaptın 50 milyarda neyin nesi, hayır güzellikle isterler anlarım kızım borcum var bana yardım edermisiniz dese sende verirsin eminim ama bu insanı enayi yerine koymaktır

hata şurada ki eşinin ailesi ile olan sorunda sen konuşmamalısın. benim eşimin ailesinden de çektik zamanında ama ben tüm tavrımı eşime gösterdim ailesine değil. kocanı ezip ailesi ile konuşmuşsun o da orada küçük düşmüş haklı dahi olsan. bu şekilde haksız konuma düşüyorsun.
baktın ki eşinin de sana söylediği ile ailesine yaptıkları tutmuyor sen de takarsın sepeti koluna bakarsın yoluna..

sanırım sabredemedim artık. ne zman bir araya gelsek aynı konular. eşimde sormuyor bu neyin borcu diye onunla kavga etmektende yoruldum. karşımdaki insan beni anlasaydı bu işler bu raddeye gelmezdi sanırım

sanırım sabredemedim artık. ne zman bir araya gelsek aynı konular. eşimde sormuyor bu neyin borcu diye onunla kavga etmektende yoruldum. karşımdaki insan beni anlasaydı bu işler bu raddeye gelmezdi sanırım
Ben her şeyin faturasını dökümünü istiyorum. Bunları görmeden maaşımdan bir kuruş vermiyorum. Madem bana o kadar para harcanmış bilelim nereye gitmiş. Eğer bilmene gerek yok, göstermiyorum diyorsan ben seni bosarım diyeceksin. İsterse salonda ister damda yatsın. Seni ezmeye çalışıyor. Hiç altta kalma. Bunlara yedirecegine git kendi ailene yedir.

Dilemiyorum hadi boşa mahkemedede altınlarımı alırım deseydin bak bakalım tutusuyormu tutuşmuyormu

Ay mübarek vakit sinir bastı beni
Ver ellerine kağıt kalem Allah aşkına bir yazsınlar nereye harcamışlar 80-90 bin?
Gerekirse aileniz yazdırsın
"Dünür hele bir yaz bakalım "desin babanız
Özür de dilemeyin!

Bastan vermicektin o altinlari ben simdiden planladim annem alicak herseyimi dugunden sonra onunda bahanesi arabami babamlarin evine birakicam dugun oncesi balayina esimin arabasiyla gidicez donuste ugrayip arabami alicam nasilsa takilarda annemde dursun dicem ailemden baskasini guvenmiyorum

Daha 8 aylık evlisin bu ne şiddet bu celal taze gelin??
Özür dilemelisin ..Bırak böyle para mevzularını eşin konuşsun

Daha 8 aylık evlisin bu ne şiddet bu celal taze gelin??
Özür dilemelisin ..Bırak böyle para mevzularını eşin konuşsun

Yoksa bu is biter diyebilenlere de gıpta ediyorum he bitsin deseniz bir ne yapar acaba o kadar kolay kabullenebiliyorsa bitmesini ne anlami var ki evli kalmanın hangi Devirde yaşıyoruz yav

Ne biçim insanlar var, nasıl bir fırsatçılıktır bu ? Çocuğuna ev açtın diye hayat boyu borca sokacaksın, oh ne karlı bir yatırım valla. İmkanı olan her aile evladına ev açar, döşer. Maddi karşılık da beklemez. Madem imkanları yoktu, siz ona göre bir çare düşünürdünüz. Ben haklı bir taraflarını göremedim.

Geri alacaklarsa altın neden takıyorlar ki çok ayıp bence. Vermeseydiniz keşke. Açgözlülük yapan ailelerden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…