Sonuçta Herkez Ne Yaparsa Kendi Şerefine...
Nişanlına Bunu Söylesen Yeter Tatlım
işim gereği ve normalde de güzel ve özenli giyinmeyi seven biriyim eğer bayramda bana teklif bile etmezlerse eski bir kor ve normal bir tşört giyip el öpmeye gidicem
Bunu yapmanız sizin açınızdan iyi olmaz.
......
Bazen ailede sıkıntılar olabilir ve akıllarına gelmemiş olabilir yapılacak zorunluluklar ya da bilmiyorlardır.
Bu durumda çiftler köprü olmalı.
Nişanlınızla istediklerinizi konuşabilirsiniz.
Bu şekilde olursa daha mutlu olacağınızı anlatırsınız ama kim ne yapıyor, onlar niye yapmıyor diye değil.
........
Ayrıca inanın kim kime fazla bu asla belli olmaz. Bu şekilde düşünmeyin, önyargılı olursunuz.
O ''herkes'' ide dinlemeyin.
annemle her bir araya geldiklerinde görümcem nişanlıyken bayramlık alınmış ama ayakkabı alınmamış hep bunu anlatıyor sizce bilmemem ihtimali varmıdır
ayrıca evleneceğim daha bir defa evlerinde yemeğe çağrılmadı bu güne kadar hiçbir terbiyesizliğim olmadı .
Kendimi övdüğümden değil ama kesinlikle ben onlar için çok iyi bir gelinim herkes bu fikirde.Ben bu konuları nişanlımla paylaşayım mı sizce:44:
nişanlına söliceksin... erkekler pek anlamaz böle şeylerden, o da annesine sölesin... valla haklısın, durumları varsa, neden mahrum kalasın ki... onlarında işine gelmş anlaşılan... bence böle durumlarda istemek lazım, sölemek lazım.. bunda ayıp bişey yok... sessiz kalırsan, hiç çaktırmazlar, kendi kafalarına göre davranırlar...
Hangi özelliklerinizle onlar için iyi bir gelinsiniz? belki müsait değiller, belki misafir almaya dermanları alışverişe cıkarmaya paraları yok düğün öncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?