bi de biz nişanda şunu isteriz düğünde bilmemkaç tane bilezik isteriz diye önceden sipariş verirler(sözüm meclisten dışarı)
siz bence nişanlınızla aranızdaki sevgiye odaklanın yok ayakkabı almış yok annesi yemek yapmamış boşverin bunları
ayyy kırk yıl düşünsem bana elbise almadılar diye paspal bi şekilde karşılarına çıkıp rezil etmek aklıma gelmez. muhtaç mısınız yani o elbiselere? durumları yok belki? belki öyle bi adetleri yok?
Hangi özelliklerinizle onlar için iyi bir gelinsiniz? belki müsait değiller, belki misafir almaya dermanları alışverişe cıkarmaya paraları yok düğün öncesi?
yapmayın allah aşkına 7 aydır hiçmi müsait olmuyorlar öbür gelin 2 3 güne bir orda yemekte
hadi ailemi yemeğe almaya durumları yok diyelim (durumları iyi) benide çağıramazlarmı kızım kızartma yaptım hadi gel birlikte yiyelim ne varsa falan denilebilir
çok şükür yığınla elbisem var ama adettir her adeti bizden istemesini biliyorlar
çok şükür yığınla elbisem var ama adettir her adeti bizden istemesini biliyorlar
yapmayın allah aşkına 7 aydır hiçmi müsait olmuyorlar öbür gelin 2 3 güne bir orda yemekte
hadi ailemi yemeğe almaya durumları yok diyelim (durumları iyi) benide çağıramazlarmı kızım kızartma yaptım hadi gel birlikte yiyelim ne varsa falan denilebilir
Birşeyi merak ettim; diğer gelin haftada iki üç defa yemekte demişsiniz peki siz evlenincede haftada iki üç defa yemeğe gitmeyi istiyor musunuz ?
Bu samimiyeti devam ettirmek istiyor musunuz yoksa şimdilik adettendir diye mi istiyorsunuz ?
Genelde böyle yakınlaşmak isteyen gelinler evlenince duman oluyorlar.
işim gereği ve normalde de güzel ve özenli giyinmeyi seven biriyim eğer bayramda bana teklif bile etmezlerse eski bir kor ve normal bir tşört giyip el öpmeye gidicem
Nişanlı kıza bayramlık alınması adettendir. Bazen bu adetlerin yerine gelmemesi ailelerin arasını açar.evmiş, eşyaymış, kıyafetmiş takılmayın. önemli olan saygı ve sevgidir....
ne diyeceksiniz nişanlınıza? bana bayramlık al... çok komik yaonlara fazlasınız madem, ayrılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?