Konu sahibi arkadaşım sonuna kadar haklısın endişelerinde, olay geri kafalılık- modernlik meselesi değil, evlilik kurumunun doğası gereği sahip olduğu değer yargılarıyla ilgili,çok çok postmodernler zaten evlenmiyor birlikte yaşıyor,ama o imza atılıyorsa o hediyeler o adetler o çul-çaputlar da amacını aşan değerler kazanıyor, yurtdışında okuyup doktorasını yapmış bir arkadaşıma kaynanası bir tartışma esnasında "sen zaten nişanlıyken de ben bişey istemem demiştin,kız değildin çünkü,ben bilmiyo muyum" demiş ,kısacası kim olursan ol ,o yuları takıyorsan o samanı yiyeceksin,kimse burda ultra modern,hümanist,elitist ayaklarına yatıp konu sahibini yadsımasın, yadsıyanları da allah hep iyilerle karşılaştırsın
Sonuçta Herkez Ne Yaparsa Kendi Şerefine...
Nişanlına Bunu Söylesen Yeter Tatlım
kıyafetle değer biçmiyorum 7 aylık nişanlı olup daha 1 defa evlerine davet edilmemiş olmak sizce bana verdiği değeri göstermiyormu
benzer durumlar benim başımda da var tatlım.. sözlümü çok seviyorum ufak tefek şeyler dışında sorunumuz yok hiç.. aileside beni seviyor eminim buna istemeye gelirken güle oynaya geldiler ..ama öyle sorumsuz bir babaları varki oğlunu hiç düşünmez anca alkol at yarışı anneside garibim ne yapıcak tek başına ... 1 temmuzda söz kestik.. bekledik acaba yemeğe çağıracaklarmı diye ses yok sonra araya ramazan girdi babam iftara alalım dedi derken derken ramazan sonu geldi bayrama bi kaç gün kala geldiler yemeğe tabii bayramda gelmediler haliyle .. benimde ihtiyacım yok allaha şükür sonuçta çul çaput ama artık gelinleriyim yani en azından küçücük bişey al dimi ama yok.... ekim ayında nişanımız var kısmet olursa nişan bohçası yapılıcak ama ses seda yok .. düşünüyorum düşünüyorum acaba beni istemiyorlarmı diye ama öyle bişey de yok ailesi beni çok sever demekki işlerine gelmiyor böyle şeyler yol yordam bilmiyorlar
sen ondan kayınvalideliğini tam yapmasını beklersen o da senden gelinlik vazifelerini tam yapmanı bekleyecek
sen ondan bekleme o da senden beklemesin sen rahat o rahat
hem artık bu tarz adetler bitsin yaa
bende nişanlıyım hiç kıyafet fln bişey beklemedim kayınvalidemden kii bilmiyordum bile şimdi okudum da öğrendim onun yerine çıktık nişanlımla baktık başkalarını karıştırmaya ne gerek var ? sonra da ben mor beğendim kayınvalidem beyaz beğendi herşeye karışıyo giyeceğime karışıyo diye al sana tartışma sonrasında da soğuma.
ben hiçte adetlere uymuyorum kafam rahat ben rahat
Tatlım bence hiç takılma ne yaparlarsa kendilerine, belki onların örf-adet ve yörelerinde yoktur böyle düşünürsen üzülmessin bence sen mutlu olmaya bak derim allah gönlüne göre versin.
adetlerinde var çünkü görümceme bayramlık alınmış ayakkabısı eksikmiş hep söyler durur
neyse kim ne yaparsa kendine yapar diyorum takılmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?