Empati dediğimiz şey zaten hep konu sahiplerinin açısından yapılmalı. Farklı düşüncesi olanlar yazmamalı. Olaya konu sahibinin derdi olduğu kişinin açısından bakarsan yandın. Konu sahibini gaza getirecek yorumlar yapılmalı. Farklı yazan olursa sen onlara bakma cicim, empati yoksunu insanlar işte diye ortaya genel bir ayar verilmeli.
Klasik KK durumlarından biri...
Empati dediğimiz şey zaten hep konu sahiplerinin açısından yapılmalı. Farklı düşüncesi olanlar yazmamalı. Olaya konu sahibinin derdi olduğu kişinin açısından bakarsan yandın. Konu sahibini gaza getirecek yorumlar yapılmalı. Farklı yazan olursa sen onlara bakma cicim, empati yoksunu insanlar işte diye ortaya genel bir ayar verilmeli.
Klasik KK durumlarından biri...
herkes aynı yönde yorum yapacaksa konu açmanın ne mantığı var değil mi,kendi kendime ben haklıyım der dururum zaten
merhaba 7 aylık nişanlıyım eylülde düğünüm var nişanlımın ailesiyle aynı şehirde ve yakın oturuyoruz bizde adet yeni nişanlanan gelin yemeğe alınır ama kayınvaldem bizi veya beni hiç yemeğe almadı çağırmadı biz nişanlımı 1 defa yemeğe aldık daha sonrada ramazanda tüm aileyi yemeğe aldık(abi abla 3 ev) ama onlar 1 defa bile seslenmediler.Kayınvaldem beni seviyor gibi aramızda bir zıtlık yok şimdilik nedenini çok merak ediyorum.Mesela bayram yaklaştı nişanlı arkadaşlarım kayınvaldeleri tarafından bayramlık giydirildi benimkinden hiç ses yok olmayacakta .Çok şükür muhtaç değilim çalışıyorum kıyafetede ihtiyacım yok ama ben hakketmiyormuyum Kendimi övdüğümden değil ama kesinlikle ben onlar için çok iyi bir gelinim herkes bu fikirde.Ben bu konuları nişanlımla paylaşayım mı sizce:44:
Konu sahibi arkadaşım sonuna kadar haklısın endişelerinde, olay geri kafalılık- modernlik meselesi değil, evlilik kurumunun doğası gereği sahip olduğu değer yargılarıyla ilgili,çok çok postmodernler zaten evlenmiyor birlikte yaşıyor,ama o imza atılıyorsa o hediyeler o adetler o çul-çaputlar da amacını aşan değerler kazanıyor, yurtdışında okuyup doktorasını yapmış bir arkadaşıma kaynanası bir tartışma esnasında "sen zaten nişanlıyken de ben bişey istemem demiştin,kız değildin çünkü,ben bilmiyo muyum" demiş ,kısacası kim olursan ol ,o yuları takıyorsan o samanı yiyeceksin,kimse burda ultra modern,hümanist,elitist ayaklarına yatıp konu sahibini yadsımasın, yadsıyanları da allah hep iyilerle karşılaştırsın
Konu sahibi arkadaşım sonuna kadar haklısın endişelerinde, olay geri kafalılık- modernlik meselesi değil, evlilik kurumunun doğası gereği sahip olduğu değer yargılarıyla ilgili,çok çok postmodernler zaten evlenmiyor birlikte yaşıyor,ama o imza atılıyorsa o hediyeler o adetler o çul-çaputlar da amacını aşan değerler kazanıyor, yurtdışında okuyup doktorasını yapmış bir arkadaşıma kaynanası bir tartışma esnasında "sen zaten nişanlıyken de ben bişey istemem demiştin,kız değildin çünkü,ben bilmiyo muyum" demiş ,kısacası kim olursan ol ,o yuları takıyorsan o samanı yiyeceksin,kimse burda ultra modern,hümanist,elitist ayaklarına yatıp konu sahibini yadsımasın, yadsıyanları da allah hep iyilerle karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?