Bu istek garip değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastalığınızı biraz fazla büyütüyor olabilir misiniz? Baktım konularınıza öyle ölümcül bir durum yok sanki.
Allah Allah ölümcül durum yok diye küçük mü oldu hastalığım. Kimse kimsenin ne çektiğini bilmez. Basit bişey değil maalesef keşke öyle olsaydı.

Ne tip insanlar bunlar, annenizde ayni.
Kafalarinda sorun olmali..
Saglikli olsan bile anahtar istemek nedir, birde saglim sorunu yasiyorsun.

Klasik tatil beldesinde yaşayan insanların sorunu. Bir bayram şehre çok yakın bölgede olan yazlık eve gitmiştik kardeşimle babamın kuzeni de tutturmuş tatil nasılsa hanımı alayım bende gideyim diye. Neyse ki döneceğimiz gün geldiler ama sabahın 7 sinde o saatten sonra asla kabul etmemeye başladım ben varsam misafir kabul etmeyin bi hafta sonum var zaten diye. Direkt söylüyor bizimkiler yazarhanim hafta içi çalışıyor kızcağız bi hafta sonu dinlenecek gelecekseniz hafta içi gelin diye

Hiç ama hiç sevmediğim insan tipleri. Böyle insanlar yüzünden yazlık almaya korkar oldu insanlar. Bence de garip, benim evim benim düzenim, tatil yapmak isteyen para biriktirip gitsin nereye gidecekse.

"Paraya ihtiyacım var, malum sağlık tedavisi görüyorum. Bu yüzden evi aylık olarak kiraladım, sözleşme bile yaptım, 3-4 ay boyunca böyle napayım" deyip çıkın işin içinden :)

Cok yuksek bir kira isteyin, piyasanin 3 kati falan.

Kimse kusura bakmasın kendi ablalarim da dahil kimsenn ben yokken evimde işi yok.
Hastasn gelip ilgilenelm mi bir şeye ihtiyacın var mı dememişlerdir eminim. Anneniz de çok karışmasın her şeye ev sizin karar sizin.
GEcmis olsun Rabbim şifa versin size

Hayır dediniz değil mi
Yazın da içimiz soğusun
Yani afedersiniz ama sana ne olursa olsun bize ne çekil de tatil yapalım der gibi bir davranış büyük hadsizlik bencillik görgüsüzlük kabul etmeyin
Anneniz de kendi tarafı olmasa karşı çıkardı merak etmeyin

Elbette veririm deyin. Günlük 2000tl ama siz akrabam olduğunuz için 3500tl alacağım diye de ekleyin.
donanımhaber ölücüleri ya.

Hayır dedim.
Ben iyileşeyim diye de belirttim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…