Benim için de öyle hasta birine bunu söylemem o yüzden tatil mi kıymetli hasta birine bunu söylemek mi.İnsan kıymetlidir benim için. Ev, eşya kıymetsiz evet.
Hastalığınızı biraz fazla büyütüyor olabilir misiniz? Baktım konularınıza öyle ölümcül bir durum yok sanki.Benim için de öyle hasta birine bunu söylemem o yüzden tatil mi kıymetli hasta birine bunu söylemek mi.
Allah Allah ölümcül durum yok diye küçük mü oldu hastalığım. Kimse kimsenin ne çektiğini bilmez. Basit bişey değil maalesef keşke öyle olsaydı.Hastalığınızı biraz fazla büyütüyor olabilir misiniz? Baktım konularınıza öyle ölümcül bir durum yok sanki.
Geçmiş olsun ne diyeyim. Allah daha büyüğünü vermesin.Allah Allah ölümcül durum yok diye küçük mü oldu hastalığım. Kimse kimsenin ne çektiğini bilmez. Basit bişey değil maalesef keşke öyle olsaydı.
Amin kimseye vermesin sağolunGeçmiş olsun ne diyeyim. Allah daha büyüğünü vermesin.
Öyle maalesef zaten berbat bir haldeyimNe tip insanlar bunlar, annenizde ayni.
Kafalarinda sorun olmali..
Saglikli olsan bile anahtar istemek nedir, birde saglim sorunu yasiyorsun.
Hiç ama hiç sevmediğim insan tipleri. Böyle insanlar yüzünden yazlık almaya korkar oldu insanlar. Bence de garip, benim evim benim düzenim, tatil yapmak isteyen para biriktirip gitsin nereye gidecekse.Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Cok yuksek bir kira isteyin, piyasanin 3 kati falan.Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Elbette veririm deyin. Günlük 2000tl ama siz akrabam olduğunuz için 3500tl alacağım diye de ekleyin.Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Hayır dedim.Hayır dediniz değil mi
Yazın da içimiz soğusun
Yani afedersiniz ama sana ne olursa olsun bize ne çekil de tatil yapalım der gibi bir davranış büyük hadsizlik bencillik görgüsüzlük kabul etmeyin
Anneniz de kendi tarafı olmasa karşı çıkardı merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?