Bu istek garip değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akraba ile yakınlığa bağlı, kardeşlerime, yeğenlerime, bazı kuzenlerime, teyzelerimin hepsine ve bazı arkadaşlarıma veririm. Hatta onlar teklif etmeden ben ederim ev boş gidin diye. Ama bazı akrabalarıma isteseler de vermem. Kişiye bağlı yani bunun cevabı.

Evin mahrem olduğunu da düşünmüyorum. Dört duvar üç beş eşya benim için.

Şifalar diliyorum.Teyzenizin teklifi saçmalığın daniskasi annenizde kardeşine toz kondurmak istememiş galiba, böyle birşey teklif edilmemeli ya insanlar çok arsız olmuş.Saglik işin içinde olmasa çok sevdiğim insanlara kendim bile teklif ederim ama ben canimla uğraşırken bilemedim.

Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Yüzsüzlüğün bu kadarı😱

Akraba ile yakınlığa bağlı, kardeşlerime, yeğenlerime, bazı kuzenlerime, teyzelerimin hepsine ve bazı arkadaşlarıma veririm. Hatta onlar teklif etmeden ben ederim ev boş gidin diye. Ama bazı akrabalarıma isteseler de vermem. Kişiye bağlı yani bunun cevabı.

Evin mahrem olduğunu da düşünmüyorum. Dört duvar üç beş eşya benim için.
Hasta olmasam neyse diycem

Sen caninla cebellesirken onlar evinde g.t gezdirme derdinde mi yani :bicak:
+1
Siz evinizde olsanız bile böyle pervasız bir teklif abes, bir de ev sahibi yokken evinde kalmayı düşünmek, teklif etmek nasıl bir aymazlık, nasıl bir yüzsüzlüktür?
Tabii ki müsaade etmeyin.

Çok geçmiş olsun da hasta olunca ne oluyor? İnsanlar sizinle birlikte bütün hastalık sürecinizi yaşayamaz ki. Ev orda boş mu? Boş. Kullanmalarında bir sakınca yok.
Allah Allah gelip destek olabilirler ben hastayken. Ben hasta üzgün birine tatil yapıcam ben demeye bile imtina ederim.

Allah Allah gelip destek olabilirler ben hastayken. Ben hasta üzgün birine tatil yapıcam ben demeye bile imtina ederim.
Hiç gelmedilerse ya da arayıp geçmiş olsun demedilerse yakın değilsinizdir vermeyin zaten. Hastalığınızı bilmiyorum ama uzun bir süreçse insanlardan sürekli yanınızda olmalarını bekleyemezsiniz ki.

Bunun için konu açmak bile saçma olmuş, dedikodu yapıp hep birlikte sövelim istemişsiniz muhtemelen. Çünkü kararınız belli.

Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Garip tabiki ne demek yani tatil için sizin evinizi kullanacak.Onlardan sonra da bir başkası aynı talepte bulunur.Tatil beldesinde de olsanız orası sizin eviniz,bizler evde yokken başkasının gelip kalması kadar saçma orda kalmaları..

Bana da garip geldi. Ayıp en başta. Ben o evden nasıl çıktım dağınık mı ne halde üstelik hasta karşındaki ayıp.
Yani normal zaman olur samimiyetinize bağlı olarak isterler verip vermemek sizin kararınız olur. Hastalığınızı bilmiyorum ama ben hastalıkla uğraşan akrabamdan böyle bir talepte bulunmaya utanırım. Sonuçta önemli bir hastalığınız varsa siz canınızla cebelleşirken akrabalarınız da sizin evinizde tatil yapmayıversin. Düşüncesizlik bence.

Hiç gelmedilerse ya da arayıp geçmiş olsun demedilerse yakın değilsinizdir vermeyin zaten. Hastalığınızı bilmiyorum ama uzun bir süreçse insanlardan sürekli yanınızda olmalarını bekleyemezsiniz ki.

Bunun için konu açmak bile saçma olmuş, dedikodu yapıp hep birlikte sövelim istemişsiniz muhtemelen. Çünkü kararınız belli.
Bir tek size normal geldi.
İsterse 10 yıl sürsün süreç bana her daim garip gelirdi. Evet içimi açmak istedim bir dedim var başlığın adı karar verme değil ki.

Çokkk çokk yakınım değilse garip . Ama ben tedavi göreceğim yani canımla uğraşacağım yakınım da tatil diyecek . Bilemedim. Basit bir rahatsızlıksa ve çok yakınım böyle bir talepte bulunursa normal karşılarım.onun dışında aşırı saçma

Vermeyin tabiki

Bir tek size normal geldi.
İsterse 10 yıl sürsün süreç bana her daim garip gelirdi. Evet içimi açmak istedim bir dedim var başlığın adı karar verme değil ki.
Bu sitede insanların evleri eşyaları falan çok kıymetli çünkü 😉

Yeterince yerildiler mi bari?

Benim de yakınlığıma bağlı.
Çok sevdiğim güvendiğim bir dostuma yedek anahtarımı bile veririm.
Fazla yakınlığım yoksa teyzem dahi olsa vermek istemem.

Eğer eşim içinde uygunsa yatak odamı kitler bırakırım.
Bu sizin ne kadar samimi ve bağlı olduğunuzla alakalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X