O günün çıkışında değil de başka bir gün mü önerdiniz?Arkadaşlar ortak arkadaşlarımın olduğu bir meslektaşımı eklemiştim. Eklediğimde tanışıyormuyuz diye kısa bi muhabbet geçti meslekle ilgili bir iki bişey konuştuk. Sonra bir iki ay gecti aradan. Geçen bi paylaşımına emoji koydum. Naber yazmış. Ben de tam onun olduğu yere kursa gidiyordum söyledim görüşelim o zaman akşam çıkışta yazmış. Ben de kurs yoğun olur ama görüşelim şu günle uyarsa dedim sonra da cevap vermedi. Bu nedir anlayamadım? Yazarsa direk reddetmeli miyim?
Arkadaşlar ortak arkadaşlarımın olduğu bir meslektaşımı eklemiştim. Eklediğimde tanışıyormuyuz diye kısa bi muhabbet geçti meslekle ilgili bir iki bişey konuştuk. Sonra bir iki ay gecti aradan. Geçen bi paylaşımına emoji koydum. Naber yazmış. Ben de tam onun olduğu yere kursa gidiyordum söyledim görüşelim o zaman akşam çıkışta yazmış. Ben de kurs yoğun olur ama görüşelim şu günle uyarsa dedim sonra da cevap vermedi. Bu nedir anlayamadım? Yazarsa direk reddetmeli miyim?
Cevap vermezdim ben yaptigi gibi.O kim be daha fol yok yumurta yok kendimi degersiz hissettirecek.En nefret ettigim goruldu atan cevapsiz birakan tip.Arkadaşlar ortak arkadaşlarımın olduğu bir meslektaşımı eklemiştim. Eklediğimde tanışıyormuyuz diye kısa bi muhabbet geçti meslekle ilgili bir iki bişey konuştuk. Sonra bir iki ay gecti aradan. Geçen bi paylaşımına emoji koydum. Naber yazmış. Ben de tam onun olduğu yere kursa gidiyordum söyledim görüşelim o zaman akşam çıkışta yazmış. Ben de kurs yoğun olur ama görüşelim şu günle uyarsa dedim sonra da cevap vermedi. Bu nedir anlayamadım? Yazarsa direk reddetmeli miyim?
Çok mantıklı yazarsa ben de aynını yapayım evet teşekkür ederimCevap vermezdim ben yaptigi gibi.O kim be daha fol yok yumurta yok kendimi degersiz hissettirecek.En nefret ettigim goruldu atan cevapsiz birazdan tip.
Evet bence yok sayın.
Kütükler çoğaldıkça sinir katsayım artıyor.
Kıllı, kaba, sakallı-bıyıklı nazlı gelinler ordusu
Kendisiyle ilgilendiğinizi düşünüp havalara girmiş, ağırdan satıyor gibi geldi. İlgileniyorsanız tekrar düşünün, yok herhangi biriyse siz de onu önemsemediğinizi hissettirin
Bi görüşmek isterdim açıkçası ama ağırdan satmak farklı bunun yaptığı kabalık farklı bence. Bilemedim cevap yazmazsa zaten görüşme olmaz yazarsa da ben de bekletip cevap veririöKendisiyle ilgilendiğinizi düşünüp havalara girmiş, ağırdan satıyor gibi geldi. İlgileniyorsanız tekrar düşünün, yok herhangi biriyse siz de onu önemsemediğinizi hissettirin
Daha ortada hiç bir şey yokken bir erkeğin kendini ağırdan satma çabası zaten kabalığın ta kendisi bence! Neyse sonuçta baştan birazcık fikir edinmiş oldunuz hakkında. Ona göre değerlendirirsiniz devamını.Bi görüşmek isterdim açıkçası ama ağırdan satmak farklı bunun yaptığı kabalık farklı bence. Bilemedim cevap yazmazsa zaten görüşme olmaz yazarsa da ben de bekletip cevap veririö
Kendisiyle ilgilendiğinizi düşünüp havalara girmiş, ağırdan satıyor gibi geldi. İlgileniyorsanız tekrar düşünün, yok herhangi biriyse siz de onu önemsemediğinizi hissettirin
Ben de öyle. Hatta yazsa da ilgisiz davranırım artık böylesine!..Bence de havalara girmiş haspa ben olsam yazmam arayıp sormam
Bu mesajida oncekine ek olarak yazazayim yeni gordum. adam goruselim mi demis sizde sadece kurs yigun olur dediswniz bu resmen gorusmeyelim demek olur ardindan su gun bu gun dediyseniz ben olsam bemde gorusmsk istemiyo anlar yazmazdim. ama tek cumlede kura yogun su gun goruselim mi deseydiniz daha iyi olurdusormayın başta bi kurs yoğun olur dedim görüşelim mi yazdıktan sonra görüşmeyelim mi diyosun demiş. Aşırı öküz böylesini bulmakta ne bileyim
+Goruselim mi ?Görüşmek zorunda mı sizle?
İlk adımı atmışsınız adam oralı olmamış bile
Sonra yine bir adım atmışsın konuşma başlatan sizsiniz
Adam da görüşelim o zaman demiş
Siz bu sefer nazlanmışsınız
Adam da umursamamış
Siz zaten onu ekleyerek ki bence yanlış (ilişkiler de erkeğin yönlendirmesini severim)
yapacağınızı yapmışsınız
Ondan beklemeliydiniz ikinci adımı
Zaten 2 ay geçmiş herhangi bir adımı olmamış bile
Yani sizinle ilgilenmiyor bu adam
Kaba bir davranış değil bu
Her kızla ilgilenen bir tip değil demek ki
Belki de hayatında biri var bilemezsiniz.
Ben kaba birşey göremedim+Goruselim mi ?
-kurs yoğun
+gorusmeyelim mi ?
-su gun bu gun musaitim
Veya
+Goruselim mi?
-kurs bu gun yogun su gun bu gun gorusek daha iyi .
Ilk diyolagsa adam cevap vermemekte hakli.
Ikinci diyalogsa evet kaba .
Kimsede ilk diyaloga gelemez yani
Ben yazdiklariniza katiliyorum zaten adam en basindan sallamamis emolojiden sonra oylesine goruselim demis . Konu sahibide ilk yazdigim diyalogu kurduysa adam hic sallamamis ama ikinci diyalogsa ozaman ben musaitdegilim sen bilirsin diye cevap verebilirmis en azindanBen kaba birşey göremedim
Sadece adam atlamıyor çok istekli değik
Konu sahibi çok istediği için adamı sinirlenmiş
Ekleyen konu sahibi
Adam ilgilense kendi yazardı zaten görüşelim derdi 2 ay olmuş
Hiçbirşry yazmamış
Storye laf atınca konu sahibi
Adamda görüşelim bakalım demiş
Bu sefer de nazlanmış bugün olmaz diye
Adam da sallamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?