Yoo gayet basit aslında. Adam sizden hoşlansaydı zaten ilk adımı o atardı hatta peşinizden koşardı. Sanki biraz özgüven taşması var sizde. Hani hiç bir erkek beni reddemez karşı koyamaz , ediyorsa kesin çok kaba yada sorunlu insan dermiş gibi …
Yoo gayet basit aslında. Adam sizden hoşlansaydı zaten ilk adımı o atardı hatta peşinizden koşardı. Sanki biraz özgüven taşması var sizde. Hani hiç bir erkek beni reddemez karşı koyamaz , ediyorsa kesin çok kaba yada sorunlu insan dermiş gibi …
yok hiç alakası yok.
Kabalığı görüşelim dediği halde cevap vermemesi bence bu kaba bi davranış ben zorla görüşmeye çalışmadım ki kendisi söyledi
ki herşeyi geçtim bir mesajı cevapsız bırakmak her türlü ilişki de kabalık bana göre istersen nefret et karşındakinden
Elektrik almadığınız birine önce görüşelim diyip görüşme teklifini direk siz yapıp sonra cevap vermiyosanız evet kabasınız kusura bakmayın bu net kabalıktır. Görüşmek istemiyorsan yazmazsın zaten ben ona ne görüşelim dedim ne de nasılsın dedim
Ben yazdiklariniza katiliyorum zaten adam en basindan sallamamis emolojiden sonra oylesine goruselim demis . Konu sahibide ilk yazdigim diyalogu kurduysa adam hic sallamamis ama ikinci diyalogsa ozaman ben musaitdegilim sen bilirsin diye cevap verebilirmis en azindan
emojiyi hikayesine gerçekten beğendiğim için attım yazmasını da beklemiyordum hatta kurs yoğun olacak dedim görüşelim mi diyince . Gorusmeyelim mi diyosun yani direk hatta bunun uzerine
emojiyi hikayesine gerçekten beğendiğim için attım yazmasını da beklemiyordum hatta kurs yoğun olacak dedim görüşelim mi diyince . Gorusmeyelim mi diyosun yani direk hatta bunun uzerine
Önemi yok artık çıkardım bile arkadaşlıktan.
Böyle bile olsa her türlü adam kaba benim gözümde. İstemiyoduysa yazmayacaktı. Vaktimi almadı en azından :)