Bu kaba adama ne demeli?

bilemiyorum artık
ben hoşlanmasam görüşelim demem mesela ama anlamak zor tabi insanları
Yoo gayet basit aslında. Adam sizden hoşlansaydı zaten ilk adımı o atardı hatta peşinizden koşardı. Sanki biraz özgüven taşması var sizde. Hani hiç bir erkek beni reddemez karşı koyamaz , ediyorsa kesin çok kaba yada sorunlu insan dermiş gibi …

yok hiç alakası yok.
Kabalığı görüşelim dediği halde cevap vermemesi bence bu kaba bi davranış ben zorla görüşmeye çalışmadım ki kendisi söyledi
ki herşeyi geçtim bir mesajı cevapsız bırakmak her türlü ilişki de kabalık bana göre istersen nefret et karşındakinden

Bende elektik almadığım yada hoşlanmadığım insanlara o şekilde tepki veriyorum. Belki anlarda ısrar etmez diye. Bende mi kaba biriyim yani ?
Elektrik almadığınız birine önce görüşelim diyip görüşme teklifini direk siz yapıp sonra cevap vermiyosanız evet kabasınız kusura bakmayın bu net kabalıktır. Görüşmek istemiyorsan yazmazsın zaten ben ona ne görüşelim dedim ne de nasılsın dedim

Aksine özgüvenli kadın böyle davranmaz
Zaten erkek peşinden gelir özgüvenli bir kadının

aynen öyle basit nezaket kuralı yani sallamamak ayrı bu ayrı

emojiyi hikayesine gerçekten beğendiğim için attım yazmasını da beklemiyordum hatta kurs yoğun olacak dedim görüşelim mi diyince . Gorusmeyelim mi diyosun yani direk hatta bunun uzerine
emojiyi hikayesine gerçekten beğendiğim için attım yazmasını da beklemiyordum hatta kurs yoğun olacak dedim görüşelim mi diyince . Gorusmeyelim mi diyosun yani direk hatta bunun uzerine

Konu sahibi diyalogu tam yazsaniz sorunu cozup hakliyi haksizi ayirt edicez .bu diyalog 2 şekilde gercekleşmiş olabilir :

(1) +Goruselim mi ?
-kurs yoğun
+gorusmeyelim mi ?
-su gun bu gun musaitim
Vs
(2)+Goruselim mi?
-kurs bu gun yogun su gun bu gun gorusek daha iyi

Hangisi ?

Önemi yok artık çıkardım bile arkadaşlıktan.
Böyle bile olsa her türlü adam kaba benim gözümde. İstemiyoduysa yazmayacaktı. Vaktimi almadı en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…