Bu kaba adama ne demeli?

evet ama bu tarz sosyal medya durumlarında da ilgi var mı yok mu çok da önemli değil zaten. sonuçta orada listede duran biri. evet tanışsalar bir kez de olsa yüz yüze gelseler üzerine 2 ay beklese konu sahibi de bir şey demez zaten. sonuçta kadın erkek fark etmez asıl fikrimizi görüşünce oluşturuyoruz. ben de bu nedenle bir kez yüz yüze görüşene dek çok da önemi yok diyorum. bazen insan asla olmaz deyip hiç ilgisinin olmadığı biriyle bile görüşünce farklı olabiliyor. adam için su an konu sahibi herhangi biri umursadı umursamadı mevzusu pek anlamlı gelmiyor benim fikrim.
çözüm olarak da konu sahibi eğer istiyorsa boş olduğu bir gün için, bugün yogun değilim görüşmek ister misin diyebilir, baktı ki sallamıyor malın tekiymiş der devam eder.
sonuçta tanımadığımız surece hepimiz birbirimiz için listede duran anlamsız sayılarız maalesef.

Belki öylesine “buluşalım” dedi, kabul edeceğinizi düşünmedi, sonra da “ay acil işim çıkmıştı, bakamadım mesajlara” yalanı uydurup sıyrılacak.

Eğer tavrını kaba bulduysanız bence hiç iletişime geçmeyin, o görüşmek isterse de müsait zamanınız olmadığını bahane edip görüşmeyin.

Valla adamin yaptigi basbayagi kabalik, bence kendi gorusmek istedigi zamanda gorusmedim diye sanirim bu yaptigi.
niyetini bilemem ama goruselim diyen o yazan o tekrar soyluyorum ben asla mesah atmadim. Nasilsin diye sohbet baslatan o. Istemeseydi yazmaz gecerdi oyle degil mi?

oyleisne yazsa ben yogunum diyince de alinganlik yapmazdi sanki bilemedim ben de. Aynen iletisime gecmedim zaten hic ben yazmadim

Sosyal medyadan fotolarını beğenmemiş etkilenmemiş demek ki
Yüzyüze gelse ne değişecek?
Orda zaten insanlar en iyi fotolarını koyuyor
Orda beğenip gerçekte hayal kırıklığına uğrayan insan sayısı daha fazla
Senin dediğin durumdan
İlgisini çekse harekete geçerdi diyorum bende
Neyse herkesin kendi hayatı banane
Ben olsam bu kadar ısrarcı olmam
Beni istemeyeni ben hiç istemem
Erkekler önce fiziksel olarak bakar duruma biz kadınlar gibi değil
Çok beğense görüşmek için yazardı sürekli
Kız zaten eklemiş
Demek ki tarzı değil
Adam çok istekli değil diye niye mal oluyor ayrıca
Umut mu vermiş ne yapmış
Sizin istediğiniz adamlar sizi istemek zorunda mı

Sen emoji atmışsın işte sen başlatmışsın konuşmayı
Nasıl yazmadın?
Adamda nasılsın yazmış
Kendin başlattın konuşmayı adam da cevap veriyor işte
Hala ben yazmadım diyorsun

istemiyor diye "mal" olmuyor, istediğini söylediği halde konu sahibi "uygunum görüşelim mi dediği halde yine cevap vermezse" diye bu tabiri kullandım. ya da ok "dengesiz" diyeyim.
istediğimiz adamlar bizi istemek zorunda değil, o nasıl bir mantık. burada kimse bunu savunmuyor zaten. hiç istemese görüşelim mi diye de yazacağını düşünmüyorum. biz kadınlar da gayet fiziksel duruma bakıyoruz, bunu burada özellikle "boy" konuları açıldığında kadın yazarların deneyimlerinden, hatta nasıl başta ön yargı yaptıklarından ama sonra evlenebildiklerinden bile biliyoruz. "erkekler önce fiziksel olarak bakar biz kadınlar gibi değil" sözüne katılmıyorum bu nedenle.
sonrasında da her adam sosyal medyadan eklenir eklenmez geceler boyu mesaj atıp sanki bu anı bekliyormuscasına ilgi göstermek zorunda mı? belki o iki ay sevgilisi ya da ilgisini çeken başka biri vardı şu an yeni biri için uygun bunu bilemeyiz.
"sürekli yazan ısrar eden görüşelim mi diye dibi çıkıp sonrasında ortadan kaybolan erkek modelinden" de ben hoşlanmıyorum. bu forumda bunların da yüzlerce örneği var.

konu sahibi adamın zaten kendisinin görüşmek istediğini, ama yoğunum olayına alındığını düşünüyor, ben de yogun olmadığı gün insanca medenice yazarsın hala da uzatıyorsa zaten gerek yok diyorum. kimse kimseyi zorlamıyor evet ama önce görüşelim mi diyip sonra senin istediğin zamana uymuyor diye cevapsız bırakmak kabalık olarak görülebilir. değilse de ortaya çıkar.
sonuçta "o zaman daha uygun bir zamanda haberleşelim" de denilebilirdi. ben sadece sırf kadın diye bu kadar kasılmaması taraftarıyım.

Sen emoji atmışsın işte sen başlatmışsın konuşmayı
Nasıl yazmadın?
Adamda nasılsın yazmış
Kendin başlattın konuşmayı adam da cevap veriyor işte
ben yazmadım diyorsun
Valla ben bir sürü kişiye emoji atıyorum bir sürü kişi de bana atıyor nasılsın diye sorma kuralı mı var emoji atınca ? Ben kalp koyar geçerim genelde. Yani soran o görüşelim diyen o görüşelim diye de ben mi dedim:) siz her emoji atana yazıyosanız bilemem

Erkekler yazar
Adamı hem ekliyorsun hemde nasılsın yazdı diyorsun gerçekten takıntılı bir tipsin belli
Ne biliyorsan onu yap
Konuna yorum yapmıyorum artık
Dediğim gibi kaba falan değil
Sadece seni beğenmemiş fazla o kadar

Bizde bakıyoruz evet
Ama erkek daha çok bakıyor
Ay bu konu sıktı valla
Kim ne biliyorsa yapsın ama sonra da ağlamasın

yorum yapmama kararınıza aşırı sevindim

Bizde bakıyoruz evet
Ama erkek daha çok bakıyor
Ay bu konu sıktı valla
Kim ne biliyorsa yapsın ama sonra da ağlamasın

valla kim ne diyosa onu yapsın sonra da ağlamasın demişsiniz ne diyosa onu yapsınla çelişiyor kendinizke çelişmişsiniz.
a bi de yorum yapmayı bırakmamış mıydınız

teşekkür ederim seviyeli yorumunuz için.
Kasma fikrinize yüzde yüz katılıyorum

Adam kaba degil, sadece sizden hoşlanmıyor anladığım kadarıyla. Takıntı haline getirmeyin, yol verin gitsin.

İkisi de değil tam olarak ama belki de alındı bilmiyorum kendi bilir
En son akşam kurs çıkışı görüşelim dedi ben de gün söyledim cevap vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…