- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Adam biraz çekimser kalmış bekleyin yazarsa neden bu kadar cevap vermekte geciktiğini sorarsınızArkadaşlar ortak arkadaşlarımın olduğu bir meslektaşımı eklemiştim. Eklediğimde tanışıyormuyuz diye kısa bi muhabbet geçti meslekle ilgili bir iki bişey konuştuk. Sonra bir iki ay gecti aradan. Geçen bi paylaşımına emoji koydum. Naber yazmış. Ben de tam onun olduğu yere kursa gidiyordum söyledim görüşelim o zaman akşam çıkışta yazmış. Ben de kurs yoğun olur ama görüşelim şu günle uyarsa dedim sonra da cevap vermedi. Bu nedir anlayamadım? Yazarsa direk reddetmeli miyim?
E ne dusunsun başka . Hem ilk tanimadigi halde konu sahibi eklemis hemde 2 ay konusmamalarina ragmen emoloji atmis .Adam ondan hoşlandiginizi duşunüyor. Burası tüekiye medeniyet yok..yakinda iş yerinizde adinizi cikarır bu adam, bu kadın benden hoşlaniyor diye. Okuzun de teki belli. İletişimi kesin arkadasliktan da siteden yani çikarın ya da hesabinizi dondurun
Bende anlamıyorum ne bu ısrarBen yazdiklariniza katiliyorum zaten adam en basindan sallamamis emolojiden sonra oylesine goruselim demis . Konu sahibide ilk yazdigim diyalogu kurduysa adam hic sallamamis ama ikinci diyalogsa ozaman ben musaitdegilim sen bilirsin diye cevap verebilirmis en azindan
Görüşmeyin derimArkadaşlar ortak arkadaşlarımın olduğu bir meslektaşımı eklemiştim. Eklediğimde tanışıyormuyuz diye kısa bi muhabbet geçti meslekle ilgili bir iki bişey konuştuk. Sonra bir iki ay gecti aradan. Geçen bi paylaşımına emoji koydum. Naber yazmış. Ben de tam onun olduğu yere kursa gidiyordum söyledim görüşelim o zaman akşam çıkışta yazmış. Ben de kurs yoğun olur ama görüşelim şu günle uyarsa dedim sonra da cevap vermedi. Bu nedir anlayamadım? Yazarsa direk reddetmeli miyim?
Pardon hanımefendi neyi kovalamışım sadece ekledim ben. Yazan o oldu hep görüşmeyi isteyen de. Hatta ben yoğun olucam dedim görüşmeyelim mi diyosun yani dedi.Bende anlamıyorum ne bu ısrar
Zaten konu sahibi adımı atmış ekleyerek
Adam sallamamış hiç
E hala neyi kovalıyor ya
Valla ben anlamıyorum bu kadınları artık
Erkeklerin totosunu kaldırıp duruyorlar
E ne dusunsun başka . Hem ilk tanimadigi halde konu sahibi eklemis hemde 2 ay konusmamalarina ragmen emoloji atmis .
Sunuda ekleyeyim bir insan begiryorsa emoloji falan atabilir konusma baslatmak icin sıkınti yok bence ama goruselim dediginde ay benim isim var diyip israr beklerseniz e beklersiniz yani .0
Nasil ekilmis hissetmis anlamadim?Ortak arkadaşınıs var diye herkesi ekliyor musunuz? Tanımadığım etmediğim aynı çevrede bulunmadığım bir insanı eklemem şahsen bence siz hoşlantıyla eklemişsiniz bir iki konuşmuşsunuz zaten baya zaman yazmamış istese o zaman devam ederdi..uzun zamandır konuşmadığınız adamın orada olduğunu nereden biliyordunuz? Adam ekilmiş hissetmiş kendini ayrıca öyle illa görüşeyim tanıyayım diye hevesle teklif ettiğini sanmıyorum ilgisini çekseniz önceden o görüşelim derdi hiçbirşey yapmayın yazmayın
O günün çıkışında değil de başka bir gün mü önerdiniz?
Öyleyse kendi kendine alınmış olabilir. İlla onun dediği, istediği anında olacak. Bazı adamlar böyle oluyor, bana da denk geldi. Sanki işim gücüm yok, hazır kıta bu arasa açsam, çağırsa gitsem diye bekliyorum. Herkesin işi gücü, sorumluluğu var. Hayatsız olmak lazım bunlara odaklanıp uğraşmak için.
Valla ben direkt soğuyorum bu tiplerden. Ben olsam daha da yazmam, görüşmezdim.
Sen atmışsın emojiPardon hanımefendi neyi kovalamışım sadece ekledim ben. Yazan o oldu hep görüşmeyi isteyen de. Hatta ben yoğun olucam dedim görüşmeyelim mi diyosun yani dedi.
pardon nasıl kovalamışım bi anlatırmısınız?
Konuşmayı ben başlatmadım hiç ben yazmadım.Görüşmek zorunda mı sizle?
İlk adımı atmışsınız adam oralı olmamış bile
Sonra yine bir adım atmışsın konuşma başlatan sizsiniz
Adam da görüşelim o zaman demiş
Siz bu sefer nazlanmışsınız
Adam da umursamamış
Siz zaten onu ekleyerek ki bence yanlış (ilişkiler de erkeğin yönlendirmesini severim)
yapacağınızı yapmışsınız
Ondan beklemeliydiniz ikinci adımı
Zaten 2 ay geçmiş herhangi bir adımı olmamış bile
Yani sizinle ilgilenmiyor bu adam
Kaba bir davranış değil bu
Her kızla ilgilenen bir tip değil demek ki
Belki de hayatında biri var bilemezsiniz.
ya kovaladıysanız da sıkıntı yok. zaten daha yüzyüze görüşme olmamış. çok istiyorsanız yüz yüze görüşme fırsatı olursa görüşün. birebir iletişimde iki tarafta isteyip istemediğini net görür. yüzyüze olmayınca önyargılar vs oluyor, sonra fikirler çok değişebiliyor. o sürece dek çok kasmanın anlamı yok. saygı ilgi görecekseniz görmeyecekseniz de ilk 15 dakikada anlarsınız zaten.
Emoji atmak kovalamak mı? Size göre öyleyse bişey demiyorum bayağı kovalamak bu değil bence:)Sen atmışsın emoji
2 ay yazmadı diyorsun
Bi karar ver
Bayağı kovalamışsın işte
Daha ne yapıcan
Adamdan yüz bulamamışsın kiEmoji atmak kovalamak mı? Size göre öyleyse bişey demiyorum bayağı kovalamak bu değil bence:)
Emojiyi de bişey bekleyerek atmadım kovalıyor olsam 2 ayda kovalardım heralde mantıken
İlgisini belli etmiş zaten ekleyerekbu ilişkilerde hep başından toto kaldırmayan, peşinden süründüren mutlu olsaydı, yani formül bu olsaydı bu kadar mutsuz kadın olmazdı değil mi? ilişkideki saygının, sevginin kimin neyin peşinden koştuğuyla ilgisi yok. en fazla 6 ay 1 yıl peşinizden koşar elde ettiği an böcekten farksız olursunuz. burada 100 tane örnek konu açılıyor her gün. bu nedenle kadınlara ilgisini belli ettiği için bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. kendisini paspas etmediği, gururu kırıldığı noktalarda set cekebildiği sürece kadın da erkek de ilgisini belli edebilir, çok normal çok medenice.
asıl saygıyı kaybeden ilgisini belli eden değil, saygısız insana denk gelendir. o zaman da dönüp arkayı gitmek gerekir.
Yüz bulamadığımı nerden biliyosunuz ilk konuşmasında gayet kibardı kovalayab biri olsa zaten yazardi bence. Ben paylasimini gercekten beendigim icin emoji attim ama siz istediginizi dusunebilirsiniz sizin fikrinizAdamdan yüz bulamamışsın ki
Bence gayet kovalamak
Adam oralı bile değil
Bu kaba olduğunu göstermez sana değer vermediğini gösterir
İlk adımı atabilir kadın bunda sıkıntı yok ama karşılık göremeyince de oturup ağlanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?