• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar art niyet olur mu...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
42
eşimin aileme ve akrabalarıma olan soğukluğundan bıktım artık.Bayramda bile gitmeyiz düşünün. Teyzemin birisi almanyada. 20 günlüğüne yılbaşı tatili için şu anda burdalar. Teyzemlerle çok iyi anlaşırım çok da severim. Ama geldiler geleli pazar akşam annemlere geleceklermiş haber verdiler bi orda beraberdik onu da beyefendi binbir nazla surat bi karış. Dün akşam beyimizin haftalık halı saha maçı vardı akşam. ben de dedim ki senin akşam maçın var ben iş çıkışı teyzemlere uğrayım ordan eve gelirim dedim. O anda bişey demedi tamam falan dedi. Neyse ben işçıkışı oraya gittim yemek sohbet muhabbet saat 11 gibi beni eve bıraktılar. Bu saate kadar beyefendi aramadı bile. Eve bi geldim saat 12-1 lere kadar oturan beyefendi uyumuş yada uyumuş numarası yapıyor. Ben de biraz oyalandım yattım. Sabah da bu hareketlerinden dolayı o giderken kalkmadım. Kaç gündür evde surat bi karış hiç konuşmuyor. Soruyorum yok bişey diyor. Ben hiç bir zaman onun ailesine akrabalarına karşı bu şekilde davranmam.Hiç bir zaman surat yapmam. Ne bir güler yüz gösterir ne de bi samimiyet. Anlam veremiyorum bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir. Nedir bu takıntı. Bıktım artık...

Son düzenleme:
ne demek bişey demiyo, açık açık söyle ne kadar ekmek o kadar köfte sen nasıl davranırsan bende öyle davranıcam de, adama bak be o benim aileme hiç yerine koyacak ama ben güleryüz göstericem öyle hayat yok kardeşim

Annemin dayisinin kizininda ayni bu problemi var..
Damatlari ne gelip nede gitmek istermis, geldigindede surat bin karis günaydin dediklerinde bile bakip gecermis.. Annemin kuzeni ise sey diyo "size gene iyi davraniyor, kendi ailesiyle tamamen soguk hickimseyle konusmuyo".. Adamin yapisi böyle belliki, ama senin esin sadece senin ailene soguk davraniyor galiba..
Ne kadardir evlisiniz? Belki alismasi icin zaman gerekiyordur..

Annemin dayisinin kizininda ayni bu problemi var..
Damatlari ne gelip nede gitmek istermis, geldigindede surat bin karis günaydin dediklerinde bile bakip gecermis.. Annemin kuzeni ise sey diyo "size gene iyi davraniyor, kendi ailesiyle tamamen soguk hickimseyle konusmuyo".. Adamin yapisi böyle belliki, ama senin esin sadece senin ailene soguk davraniyor galiba..
Ne kadardir evlisiniz? Belki alismasi icin zaman gerekiyordur..

4 yıl oldu. Hep problem bu konular...

Canım benim gelmezse gelmesin,sende onun ailesinden hiç kimseye gitme ki nasıl bir durum olduğunu anlasın.
Neden aileme gelmiyorsun dediğinde,bundan sonra her şey karşılıklı benim ailemi saymayanı ben hiç saymam dersin.
Masaya yumruğunu koy tavrını belli et bak nasıl tıpış tıpış gelecek...

Canım benim gelmezse gelmesin,sende onun ailesinden hiç kimseye gitme ki nasıl bir durum olduğunu anlasın.
Neden aileme gelmiyorsun dediğinde,bundan sonra her şey karşılıklı benim ailemi saymayanı ben hiç saymam dersin.

Ben öyle yaptim, ve bosanmanin esiginden döndük..

Diyorum sen nasıl davranırsan ben de öyle davranırım diyorum. Aynı...

boşanmanın eşiğinden döndünüz ve sanırım sen geri adım attın gidemiceni gördü, sert çıkmazsan değişmez gidemeyeceğini görmüş adam geri adım atmaz, o zaman ailene gitmiceksin evine adıcaksın kendini

senin onun ailesiyle sorunlarınmı var...
kendisi kendi ailesine karşı nasıl peki

boşanmanın eşiğinden döndünüz ve sanırım sen geri adım attın gidemiceni gördü, sert çıkmazsan değişmez gidemeyeceğini görmüş adam geri adım atmaz, o zaman ailene gitmiceksin evine adıcaksın kendini

Bizim sorunumuz esimin ve esimin ailesinin benim ailemle görüsmemesi. Kesinlikle geri adim atmadim. Ayrilalim diyende oydu, kanima isledin seni istesemde cikaramam diyende o oldu..

Bizim sorunumuz esimin ve esimin ailesinin benim ailemle görüsmemesi. Kesinlikle geri adim atmadim. Ayrilalim diyende oydu, kanima isledin seni istesemde cikaramam diyende o oldu..

sebep ne peki niye görüşmüyolar eşin cevap vermiyosa kayınvalidene sor niye benim ailemle görüşmüyosunuz diye? onları beğenmiyosanız beni niye aldınız de

senin onun ailesiyle sorunlarınmı var...
kendisi kendi ailesine karşı nasıl peki

kendisi kendi ailesine karşı gayet iyi muhabbet falan gırla gider. Benim onun ailesiyle hiç bir sorunum yok. Tamamen onun kendisinin bile itiraf edemediği bir art niyet söz konusu...

sebep ne peki niye görüşmüyolar eşin cevap vermiyosa kayınvalidene sor niye benim ailemle görüşmüyosunuz diye? onları beğenmiyosanız beni niye aldınız de

sebep belli degil canim, birsey demiyolar cünkü her ne kadar üstelesekte. tahminimize göre ogullarini ellerinden almaya calistigimizi zannediyolar, o yüzden uzaklasiyolar. Bunu niye yapalim niye böyle art niyetliler bilmiyorum.. kayinvalidem biraz ruh hastasidir, konusmayi denicem yakinda, bikmak üzereyim cünkü bu durumdan :) istersen konumu okuyabilirsin, cikmazin icindeyim bende..

sebep belli degil canim, birsey demiyolar cünkü her ne kadar üstelesekte. tahminimize göre ogullarini ellerinden almaya calistigimizi zannediyolar, o yüzden uzaklasiyolar. Bunu niye yapalim niye böyle art niyetliler bilmiyorum.. kayinvalidem biraz ruh hastasidir, konusmayi denicem yakinda, bikmak üzereyim cünkü bu durumdan :) istersen konumu okuyabilirsin, cikmazin icindeyim bende..

bu mantıkla düşünen insanlar seni ailenin elinden aldıklarını düşünüp seviniyolardır bakın artık kızınız bizim oldu modunda, ben çok büyük konuşuyorum başıma iş açılmaz inşallah fakat yinede söylicem ben annemin tırnağına 10 kocayı kurban ederim kocama aşık olabilirim köpek gibi seviyo olabilirim o aşkı da alır köpeklere yem ederim bu ne be

Takmamaya çalışsanız, görmeseniz suratını astığını; sormayın mesela ''neyin var'' diye.

Ailenizden geldiğinizde uyuduğu gördüğünüzde öpüp yanında uzansaydınız sabah kalktığınız hoş sohbet yollasaydınız ne bu soğukluk girecekti eşinizle aranıza nede siz üzülecektiniz.

Ne kadar çok taktığınızı belli ederseniz o kadar çok eşiniz üstünüze gelir; bu tartışmasız böyledir.

Takmamaya çalışsanız, görmeseniz suratını astığını; sormayın mesela ''neyin var'' diye.

Ailenizden geldiğinizde uyuduğu gördüğünüzde öpüp yanında uzansaydınız sabah kalktığınız hoş sohbet yollasaydınız ne bu soğukluk girecekti eşinizle aranıza nede siz üzülecektiniz.

Ne kadar çok taktığınızı belli ederseniz o kadar çok eşiniz üstünüze gelir; bu tartışmasız böyledir.

konuyla ilgili yorumunuz çok olgun çok yapıcı.öncelikle teşekkür ederim. ama inanın öyle yapmak bu davranışların artarak bana geri dönmesine neden oluyor.o kadar çok her şeyi denedim ki, ben bırakın ailesiyle olduğunda böyle davranmayı arkadaşlarıyla bile arada çıktığında bu tarz bi davranış biçimi sergilemiyorum. kendisiyle ilgili çok büyük problemleri olduğunu düşünmeye başladım. doktora da gitmez ki. ama inanın sağlıklı bişr insan böyle yapmaz...

inan konuşmakta bi çare olmaz, sen onların beynindeki o saplantılı düşünceyi yok edemezsin,onlar öümrleri boyunca gelinlerin oğullarını ellerin almaya çalıştıgını, oğullarını çaldıklarını düşüncesini değiştiremezsin.o art niyetli düşünce ömür boyu onları kemirecek,

Back
X