- 14 Şubat 2011
- 572
- 221
- 323
- 42
eşimin aileme ve akrabalarıma olan soğukluğundan bıktım artık.Bayramda bile gitmeyiz düşünün. Teyzemin birisi almanyada. 20 günlüğüne yılbaşı tatili için şu anda burdalar. Teyzemlerle çok iyi anlaşırım çok da severim. Ama geldiler geleli pazar akşam annemlere geleceklermiş haber verdiler bi orda beraberdik onu da beyefendi binbir nazla surat bi karış. Dün akşam beyimizin haftalık halı saha maçı vardı akşam. ben de dedim ki senin akşam maçın var ben iş çıkışı teyzemlere uğrayım ordan eve gelirim dedim. O anda bişey demedi tamam falan dedi. Neyse ben işçıkışı oraya gittim yemek sohbet muhabbet saat 11 gibi beni eve bıraktılar. Bu saate kadar beyefendi aramadı bile. Eve bi geldim saat 12-1 lere kadar oturan beyefendi uyumuş yada uyumuş numarası yapıyor. Ben de biraz oyalandım yattım. Sabah da bu hareketlerinden dolayı o giderken kalkmadım. Kaç gündür evde surat bi karış hiç konuşmuyor. Soruyorum yok bişey diyor. Ben hiç bir zaman onun ailesine akrabalarına karşı bu şekilde davranmam.Hiç bir zaman surat yapmam. Ne bir güler yüz gösterir ne de bi samimiyet. Anlam veremiyorum bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir. Nedir bu takıntı. Bıktım artık...
Son düzenleme: