Haklısınız ama ben de uzun uzun yazmak istemedim sadece sevgi vefa Özlem duyulsa bu kadar ayrı kalınabilir mi normal mi bundan sonra karı koca ilişkisi devam edebilir mi diye fikrinizi almak istedim sonuçta 2 yıl uzun bir süre çok şey değiiir insan hayatındaYani kızmayın ama öyle bir yazıyorsunuz ki sanki biz gercekte sizin arkadaşınız. Niye ayrıldınız, ne hakkında tartisiyordunuz? Ayrıntı lazım.
Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.Hep girer yaşadıklarınızı okurdum çok çaresiz hissediyorum o yüzden yorumlarınızla yardımınızı istiyorum ilk defa yazıyorum şimdiden teşekkürler.10 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı yaşıyoruz bir ay önce boşanma davamız vardı anlaşarak tek celsede bitti.Bir çocuğum var 34 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum.Sağlıklı düşenemdiğime inanıyorum artık.sormak istediğim şu normal bir evlilikte eşleriniz sizden ne kadar uzak kalır ya da kalmalı bir tartışmada ikimizde aynı anda boşanalım dedik ve geri adım atmadık yorulmuş yıpranmıştık zaten.2 yıl ayrı yaşadık boşanmadan ikimizde bir adım atmadık birbirimize bu birbirimizi sevmediğimizi mi gösterir.gerçekten de bitmesi gereken bir evlilik mi sizce de.bu kadar uzun bir ayrılık da özlemek affetmek nasıl olmaz diye düşünüyorum bunlar olmadıysa bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?
Ben anlıyorum sizi yeni eşinden ayrılan biri olarak. Ama 2 yıl hiçbir adım atmadan bekleyebildiyse eşiniz zaten bitmiş bir evlilik. Bu kadar soğukluktan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmazdı. Pişman olacağınız bir şey yok . 2 yıl beklemişsiniz karşı taraf adım atmadan olmaz bu işlerHaklısınız ama ben de uzun uzun yazmak istemedim sadece sevgi vefa Özlem duyulsa bu kadar ayrı kalınabilir mi normal mi bundan sonra karı koca ilişkisi devam edebilir mi diye fikrinizi almak istedim sonuçta 2 yıl uzun bir süre çok şey değiiir insan hayatında
Anlayamadım bunca şeyden sonra boşanmakla doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye soruyorsunuz ?Haklısınız ama ben de uzun uzun yazmak istemedim sadece sevgi vefa Özlem duyulsa bu kadar ayrı kalınabilir mi normal mi bundan sonra karı koca ilişkisi devam edebilir mi diye fikrinizi almak istedim sonuçta 2 yıl uzun bir süre çok şey değiiir insan hayatında
Kafam iyice karıştı? Siz boşanmadınız mı? Resmî olarak?Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.
Olmuyor gerçekten 2 yıldır evli miyim bekar mıyım bıkacak belli değil zatwn yalnız yaşıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum yine de bir adım atabilseydi kabul edebilirdim mahkeme salonunda bile ağladım yanında tutamadım kendimi dönüp bakmadı evde de öyleydi bu da utangaçlıktan değil herhalde değil miBen anlıyorum sizi yeni eşinden ayrılan biri olarak. Ama 2 yıl hiçbir adım atmadan bekleyebildiyse eşiniz zaten bitmiş bir evlilik. Bu kadar soğukluktan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmazdı. Pişman olacağınız bir şey yok . 2 yıl beklemişsiniz karşı taraf adım atmadan olmaz bu işler
Kafam iyice karıştı? Siz boşanmadınız mı? Resmî olarak?
Hala problemi çözmeye odaklı şu anı konuşuyor gibi yazmışsını
Neye sabredecekmisiniz ki. Bu adamla yasaya yasaya normallestirme eğilimine giriyorsunuz. 2 yıl içinde arasa ne farkeder ki?Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.
Olmuyor gerçekten 2 yıldır evli miyim bekar mıyım bıkacak belli değil zatwn yalnız yaşıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum yine de bir adım atabilseydi kabul edebilirdim mahkeme salonunda bile ağladım yanında tutamadım kendimi dönüp bakmadı evde de öyleydi bu da utangaçlıktan değil herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?