Bu kadar ayrılıktan dönülür müydü yoksa doğru bir karar mı

aynen öyle ailesi istedi kaç kere geldiler aradılar ondan ses yok ev ve araba için anlaşamıyorduk ben onları vermeye razı olunca hemen mahkemeyi açmaya tamam dedi ayrıldık.gurur ve kibirinden mi yoksa sevgisizlikten mi hala anlayamadım utanıyorum bunları söylerken bu kadar cahil görünmekten ama böyle

aynen öyle ailesi istedi kaç kere geldiler aradılar ondan ses yok ev ve araba için anlaşamıyorduk ben onları vermeye razı olunca hemen mahkemeyi açmaya tamam dedi ayrıldık.gurur ve kibirinden mi yoksa sevgisizlikten mi hala anlayamadım utanıyorum bunları söylerken bu kadar cahil görünmekten ama böyle
Cahil falan degilsiniz,utanılacak da bisey yapmamışsınız.2 yıl dayanamaz seven insan.Üzgünüm ama aranızda ki sevgi malesef bitmiş.Sizi anlıyorum adım atsamıydım acaba ben mi yaklaşsaydım diye düşünüyosunuz,düşünmeyin.Sizi kıran kapıyı gösteren ilgisiz sevgisiz bir adamla ömrünüzü heba etmek yerine yolunuza bakacaksinız.Sizin durumunuzda olup çeşitli sebeplerle boşanamayan pek çok kadın var inanın.Sadece bence bu süreci atlatabilmek için yardım almanız gerek diye düşünüyorum.

Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.

Hiç bir insani özelliği olamayan bu adamdan boşanmanın nesi yanlış. 10 yıl önce boşanmalıydınız.

Sevseydi arardı. 2 yıl büyük bir zaman. Sevgi bitmiş evliliğiniz de ne yazikki. Ayrıca ne paragözmüş. Evi ve arabayı verince hemen boşanma davasını açmış. Üzülmeyin. Siz mutsuzdunuz, sevgi görmediniz ayrıldınız. Bence mutlu olun artık. Pişman falan da olmayın.

Hep girer yaşadıklarınızı okurdum çok çaresiz hissediyorum o yüzden yorumlarınızla yardımınızı istiyorum ilk defa yazıyorum şimdiden teşekkürler.10 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı yaşıyoruz bir ay önce boşanma davamız vardı anlaşarak tek celsede bitti.Bir çocuğum var 34 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum.Sağlıklı düşenemdiğime inanıyorum artık.sormak istediğim şu normal bir evlilikte eşleriniz sizden ne kadar uzak kalır ya da kalmalı bir tartışmada ikimizde aynı anda boşanalım dedik ve geri adım atmadık yorulmuş yıpranmıştık zaten.2 yıl ayrı yaşadık boşanmadan ikimizde bir adım atmadık birbirimize bu birbirimizi sevmediğimizi mi gösterir.gerçekten de bitmesi gereken bir evlilik mi sizce de.bu kadar uzun bir ayrılık da özlemek affetmek nasıl olmaz diye düşünüyorum bunlar olmadıysa bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?

bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?

Siz şu anda halen evli misiniz; boşandınız mı ?

Ev ve araba evlilik birliği içinde mi edinilmişti ? Sizin maddi olarak hakkınız yok muydu üzerlerinde ? Tamamen mi haklarınızdan vazgeçtiniz; yasal haklarınızı aldınız mı ?

iki ev bir arabamız vardı.o kirada olan evimize taşındı ben kredisi olan evde oturmaya devam edeceğim borcunu ödeyeceğim.Benim oturduğum ev daha değerli diye arabayı da aldı.İkimiz de memuruz aynı çalıştık ama o iş ortaklığı gibi düşün dedi her şey adaletli olsun dedi ben de tmaam dedim beklediğim başka şeyler olunca yani manevi şeyler lanet olsun istemiyorum dedim dilekçeyi imzaladım

Seven,değer veren insan 2 yıl boyunca ayrı kalamazdı.. şuan neler hissettiğinizi anlayabiliyorum,ben de mayista anlaşmalı boşandım ve biz de 1 yıl ayrı yaşamıştık..

Simdi bunları sorgulamanız çok normal ama size değer vermeyen biri icin kendinizi çok fazla üzmeyin lütfen,bundan sonra herşey gönlünüzce olsun 🌸

Sevseydi arardı. 2 yıl büyük bir zaman. Sevgi bitmiş evliliğiniz de ne yazikki. Ayrıca ne paragözmüş. Evi ve arabayı verince hemen boşanma davasını açmış. Üzülmeyin. Siz mutsuzdunuz, sevgi görmediniz ayrıldınız. Bence mutlu olun artık. Pişman falan da olmayın.
Değil mi o kadar gururlu ve kibirli adam konu paraya gelince hiç gurur yapmadı

Hep girer yaşadıklarınızı okurdum çok çaresiz hissediyorum o yüzden yorumlarınızla yardımınızı istiyorum ilk defa yazıyorum şimdiden teşekkürler.10 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı yaşıyoruz bir ay önce boşanma davamız vardı anlaşarak tek celsede bitti.Bir çocuğum var 34 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum.Sağlıklı düşenemdiğime inanıyorum artık.sormak istediğim şu normal bir evlilikte eşleriniz sizden ne kadar uzak kalır ya da kalmalı bir tartışmada ikimizde aynı anda boşanalım dedik ve geri adım atmadık yorulmuş yıpranmıştık zaten.2 yıl ayrı yaşadık boşanmadan ikimizde bir adım atmadık birbirimize bu birbirimizi sevmediğimizi mi gösterir.gerçekten de bitmesi gereken bir evlilik mi sizce de.bu kadar uzun bir ayrılık da özlemek affetmek nasıl olmaz diye düşünüyorum bunlar olmadıysa bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?
Olmuş bitmiş bir şeyden sonra öyle mi olurdu böyle mi olurdu diye düşünmek sadece sizi tüketir. Ayrıca iki yıl ayrı kalıp bana mısın dememişsiniz, bitmiş demek ki.

Seven sayan ozleyen insan degil 2 yil 2 gun bile dayanamaz. Siz 2 yil bir inadi surdurmussunuz ama ex esiniz coktan hayatina bakmis bile.

Olmuyor gerçekten 2 yıldır evli miyim bekar mıyım bıkacak belli değil zatwn yalnız yaşıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyorum yine de bir adım atabilseydi kabul edebilirdim mahkeme salonunda bile ağladım yanında tutamadım kendimi dönüp bakmadı evde de öyleydi bu da utangaçlıktan değil herhalde değil mi
Bir kadın 2 yıl bekleyip dava açmıyorsa umudu olduğu için karşı taraf düzelir diye beklediği için açmıyor.. Karşı taraf da bunu anlıyor. Utangaçlık falan değil eşinizdi o sizin.. Sizi çok iyi tanıyordur emin olun. Onun şartlarına gelin diye bekledi. İçiniz rahat olsun.. Kararınızdan şüpheniz olmasın Umarım çok mutlu olursunuz

iki ev bir arabamız vardı.o kirada olan evimize taşındı ben kredisi olan evde oturmaya devam edeceğim borcunu ödeyeceğim.Benim oturduğum ev daha değerli diye arabayı da aldı.İkimiz de memuruz aynı çalıştık ama o iş ortaklığı gibi düşün dedi her şey adaletli olsun dedi ben de tmaam dedim beklediğim başka şeyler olunca yani manevi şeyler lanet olsun istemiyorum dedim dilekçeyi imzaladım
Hiç pişmanlık duyulacak bir evliliginiz yokmus ki. Evlilik bile denemez de neyse.Adamda sıfır duygu. Keşke eşit bolusseydiniz.

Haklısınız ama ben de uzun uzun yazmak istemedim sadece sevgi vefa Özlem duyulsa bu kadar ayrı kalınabilir mi normal mi bundan sonra karı koca ilişkisi devam edebilir mi diye fikrinizi almak istedim sonuçta 2 yıl uzun bir süre çok şey değiiir insan hayatında
Sanirim barismak istiyorsunuz ama karsi tarafta oyle bir adim yok.siz düzeninizi mi özlüyorsunuz acaba sosyalhayat vs vs cocuklu olup bekar gibi yasayamiyormusunuz toplumda mi sıkıntı cekiyorsunuz

Haziran ayı içinde mahkeme oldu sanırım benimki kabullenememek mi bilemiyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Şu an her şey taze olduğu için kafanız karışmış duygularınız ön planda. Anlattığınıza göre mutlu olsaydınız evliliginiz bitmezdi zaten. Boşanmaya siz tek başınıza karar vermemişsiniz. Karşılıklı istemişsiniz. Anladığım kadarıyla da zor zamanlarınız olmuş yalniz kalmışsınız ilgisiz birakilmissiniz. Karşılıklı yasananlardan dolayı evlilik bitmiş. Mutlu olamadıktan sonra evliliğin devam etmesinin de bi.anlami yok zaten.
Sadece sabırlı olun bu düşünceleriniz geçecektir. ilerleyen zamanda mantıklı düşündüğünüzde doğru karar verdiginizi anlayacaksiniz.

2 yılda adım atılmamış boşanma olmuş tabi ki de doğru karar. Eşinizin en ufak bir sevgisi(aşk olarak) olsaydı adliye kapısından bile döndürürdün sizi. O önüne bakmış görüştüğü insanlar bile vardır Allah bilir bence sizde hayatınıza devam edin.

Böyle gayretsiz bir adamla bu ayrılıktan değil dönme dolapta bile dönülmez. Adamın adı var kendi yok. Ne alacaksa almış gitmiş. Siz şuan başka türlüsü olur muydu acaba diyorsunuz ya aslında gençken kurtulmuşsunuz. Sizin için bence hayırlısı olmuş. Siz bence artık olur muydu olmaz mıydı diye düşünmeyi bırakıp kendi hayatınıza bakın çok gençsiniz henüz, öyle miydi böyle miydi derken ömrünüzü heba etmeyin.

Eşiniz size gerimi dönmek istiyo bide eşiniz çocuğu hiç görmedmi yani yuzyuze hiç gelio konuşmadinizmi

Back
X