Bu kadar ayrılıktan dönülür müydü yoksa doğru bir karar mı

hala bakıyor evde çamaşırını yıkıyor yemeğini koyuyorum ama karı koca gibi olmak fikri çok uzak dokunmak istemiyorum sevmediğini çok güzel anladığım için beni anlamıyor erkeklere kolay diyorum kadınsan zor yapamıyorum istemiyorum bunu ona nasıl söylemeliyim ya da biraz daha sabretmeli miyim kadın bunca şeyi unutabilen birisi mi

Doğru söylediniz en çok da sanrıım artık onu erkek yerine koymuyorum aciz ve zavallı geliyor ayrıyken o haline de acımıştım çok güzel ezik ezik durur kendine acındırır ben de aşırı vicdan eşırı şefkatli bir insanın roller karışmış sanki annesi eveveyni gibiyim karışı gibi değil de o yüzden ısınamıyorum gözümde bir değeri yok git diyince giden gel diyince gelen birisi
Kayınbabamın köyde 20 yıldır kimsenin yaşamadığı bir evi var, orda kenarda bi don görmüştüm, dura dura nasıl kokacağını şaşmış, siz o donu giymeye çalışıyorsunuz.

Yani kusura bakmayın ama kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.
O kadar yazılmış size gene bildiğinizi okumuşsunuz.
Ne kalbi ? Herif sizi sevmiyor size değer vermiyor. Akıl deseniz ona da uymamışsınız.
Kendinizi bu adama mecbur hissetmenizi gerektirecek bir durum yok. O hissi o duvarları siz yaratıyorsunuz kendinize.
Evet annemden kaynaklı terapiste gidiyorum şimdi annem beni istemediği ve düşürmeye çalıştığından değersizlik hissin var korkuyor bırakamıyorsun dedi kendimi mecbur hissediyorum çok iyi açıkladınız yani ben onu çağırdım o da geldi diye idare etmeliyim gibi hissediyorum şimdide hep kendime korkudan orda kalmak için sebepler buluyorum

Doğru söylediniz en çok da sanrıım artık onu erkek yerine koymuyorum aciz ve zavallı geliyor ayrıyken o haline de acımıştım çok güzel ezik ezik durur kendine acındırır ben de aşırı vicdan eşırı şefkatli bir insanın roller karışmış sanki annesi eveveyni gibiyim karışı gibi değil de o yüzden ısınamıyorum gözümde bir değeri yok git diyince giden gel diyince gelen birisi
Yengeç burcu musunuz

Kayınbabamın köyde 20 yıldır kimsenin yaşamadığı bir evi var, orda kenarda bi don görmüştüm, dura dura nasıl kokacağını şaşmış, siz o donu giymeye çalışıyorsunuz.
Nasıl bir benzetme😊böyle mantıklı güçlü kadınlar çevremde olsa keşke annemden hep ezilmişim kendime kötü muameleyi layık görüyorum değerimi hiç bilmedim hep anneme kendimi sevdirme gözüne girme çabammış bu kendim olmaktan korkmuşum

Nasıl bir benzetme😊böyle mantıklı güçlü kadınlar çevremde olsa keşke annemden hep ezilmişim kendime kötü muameleyi layık görüyorum değerimi hiç bilmedim hep anneme kendimi sevdirme gözüne girme çabammış bu kendim olmaktan korkmuşum
2 yıl zaten her şeyle tek başınıza uğraşmışsınız, iki günde ev düzen bozmaya çalışıp bi de dava mava uğraşan biri değilsiniz ki. Siz zaten güçlüsünüz. Güçlü olmasanız bu sümsüğün yanınızda işi ne? Güçsüze kendini baktıramaz ki.

2 yıl zaten her şeyle tek başınıza uğraşmışsınız, iki günde ev düzen bozmaya çalışıp bi de dava mava uğraşan biri değilsiniz ki. Siz zaten güçlüsünüz. Güçlü olmasanız bu sümsüğün yanınızda işi ne? Güçsüze kendini baktıramaz ki.
Evet zorlandım ama çağırmadım aramadım dediğiniz ama erkek gibi de değil araba sürmeyi bile ben öğrettim cinsellik desen yok iletişim yok duygu yok sadece boşanmamak var

boşanmış olmayı kaldıramamak sanırım çekilebilir gibi geldi çocuğumu evde gördükçe suçluluk hissettim babasının almadığı görüşmediği haftalar olıyordu babasıyla aynı evde olur ben de artık onunla mutlu olmalıyım diye düşündüm zaten evlensen ayrı evlenmesen ayrı dert napıcan tek başıma bu yaşta dedim güzel bir kadınım öğretmenim okulda falan duyanlar erkekler böyle bir yakınlaşma merakı gece mesaj atmalar bahanelerle yalnız yaşananın da zor olduğunu anldım kendimi kötü hissediyordum kırılıyordum ben bu hale mi düşecektim diye düğündüm çaresizlik yalnızlık hissi sanırım korku ve kaygılı bir haldeydim
Üzülmeyin. İnsanlarin sizi yargılayıp cocuk azarlar gibi ben demiştim demesine bakmayın. Siz kötü birsey yapmadınız. Ömür boyu bunun boşluğu ve git-geli içinde yasayacaktiniz. Böyle ne yeni bir evlilik planı de ne cocukla yalnız yaşama... hiç birine odaklanamayacaktiniz. Yepyeni bir evlilik yapıp boşanmak coook daha zor olurdu. Bana göre gayet normaldi hissettikleriniZ de yaptığınız geri dönüş de. Bundan sonda belki daha net atacaksınız adımlarinizi, haklarınızı daha iyi koruyacaksiniz, pişman olmayın. Ayrıca evet çocuğunuz babayla bir süre daha bir arada geçirmiş. Kocanızla bir süre daha denediniz bu kadar... cocuk oyuncagina dönen birsey yok. Bundan sonra acele etmeyin. Kocanız nasıl bir gayret sergiliyor, değişime daha açık mı, iletişim ne durumda iyi değerlendirin. Aşırı ayrintici olmayın. İlla kötü niyetten değil, sosyal yönden zayıf olabilir Kocanız. Bu aşılabilir mi onu araştırın bakalım. Peki bu süreçte çocuğunuz nasıl, babasıyla onun iletişimi ne durumda peki?

Üzülmeyin. İnsanlarin sizi yargılayıp cocuk azarlar gibi ben demiştim demesine bakmayın. Siz kötü birsey yapmadınız. Ömür boyu bunun boşluğu ve git-geli içinde yasayacaktiniz. Böyle ne yeni bir evlilik planı de ne cocukla yalnız yaşama... hiç birine odaklanamayacaktiniz. Yepyeni bir evlilik yapıp boşanmak coook daha zor olurdu. Bana göre gayet normaldi hissettikleriniZ de yaptığınız geri dönüş de. Bundan sonda belki daha net atacaksınız adımlarinizi, haklarınızı daha iyi koruyacaksiniz, pişman olmayın. Ayrıca evet çocuğunuz babayla bir süre daha bir arada geçirmiş. Kocanızla bir süre daha denediniz bu kadar... cocuk oyuncagina dönen birsey yok. Bundan sonra acele etmeyin. Kocanız nasıl bir gayret sergiliyor, değişime daha açık mı, iletişim ne durumda iyi değerlendirin. Aşırı ayrintici olmayın. İlla kötü niyetten değil, sosyal yönden zayıf olabilir Kocanız. Bu aşılabilir mi onu araştırın bakalım. Peki bu süreçte çocuğunuz nasıl, babasıyla onun iletişimi ne durumda pek
Daha iyi özlemişti tabi ama yine tüm sorumluluk benim üzerimde ödev banyo eğlence okula götür getir her şey

Üzülmeyin. İnsanlarin sizi yargılayıp cocuk azarlar gibi ben demiştim demesine bakmayın. Siz kötü birsey yapmadınız. Ömür boyu bunun boşluğu ve git-geli içinde yasayacaktiniz. Böyle ne yeni bir evlilik planı de ne cocukla yalnız yaşama... hiç birine odaklanamayacaktiniz. Yepyeni bir evlilik yapıp boşanmak coook daha zor olurdu. Bana göre gayet normaldi hissettikleriniZ de yaptığınız geri dönüş de. Bundan sonda belki daha net atacaksınız adımlarinizi, haklarınızı daha iyi koruyacaksiniz, pişman olmayın. Ayrıca evet çocuğunuz babayla bir süre daha bir arada geçirmiş. Kocanızla bir süre daha denediniz bu kadar... cocuk oyuncagina dönen birsey yok. Bundan sonra acele etmeyin. Kocanız nasıl bir gayret sergiliyor, değişime daha açık mı, iletişim ne durumda iyi değerlendirin. Aşırı ayrintici olmayın. İlla kötü niyetten değil, sosyal yönden zayıf olabilir Kocanız. Bu aşılabilir mi onu araştırın bakalım. Peki bu süreçte çocuğunuz nasıl, babasıyla onun iletişimi ne durumda peki?
Teşekkür ederim

Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.
bunun gecinmeye niyeti yok ki bosverin hayat gecmezdi hakkimda hayirlisi böyleymis deyin arkaniza degil yolunuza bakin

Haklısınız ama boşanmak gerçekten zor ayrılmak çözüm değil gibi aklın kalbin yarım kalıyor güzel bir kadınım ama yine de kim beni ne yapsın ki diye düşündüm
Ablacim sen hem ayranin dokulmesin istiyosun hem kotu olaylar yasanmasin istiosun. Ayrilmak cozum degilse ne diyelim istiyosun kiralik katil mi bulalim napalim. Adamla fino gibi oynuyosun su durumda. Gel kuçu kuçu dion gelio git kuçu kuçu dion gidio.

Back
X