Bu kadar ayrılıktan dönülür müydü yoksa doğru bir karar mı

Seven,değer veren insan 2 yıl boyunca ayrı kalamazdı.. şu an neler hissettiğinizi anlayabiliyorum,ben de mayista anlaşmalı boşandım ve biz de 1 yıl ayrı yaşamıştık..

Simdi bunları sorgulamanız çok normal ama size değer vermeyen biri icin kendinizi çok fazla üzmeyin lütfen,bundan sonra herşey gönlünüzce olsun 🌸
Sizin de her şey gönlünüzce olsun

Eşiniz size gerimi dönmek istiyo bide eşiniz çocuğu hiç görmedmi yani yuzyuze hiç gelio konuşmadinizmi
Yok şim dönmek istemiyor yani bana beni affet diyen yok deseydi affederdim çocuk için bir araya geldik ara arageliyoruz da alıyor zaman geçiriyor yorumlar çok haklı bitmiş baZen içimdeysen göremiyor insan uzaktan bakan göze görünene ihtiyaç duyuyor

Yok şim dönmek istemiyor yani bana beni affet diyen yok deseydi affederdim çocuk için bir araya geldik ara arageliyoruz da alıyor zaman geçiriyor yorumlar çok haklı bitmiş baZen içimdeysen göremiyor insan uzaktan bakan göze görünene ihtiyaç duyuyor
Guzel kardesim bende aynıyım evlatlarimi düşünüyoruz ama karşı taraf leş ne yazikki

İki yıldır evli miyim bekar mıyım anlamadım yeter artık bitsin açalım dedim sanırım hak etmediğimi düşündüğümden hala gerçekleri kabullenemiyorum haklısınız nasıl devam edeceğini bilememek hazmedemek anlıyorum daha iyi sizler yorumlar da haklısınız

Hep girer yaşadıklarınızı okurdum çok çaresiz hissediyorum o yüzden yorumlarınızla yardımınızı istiyorum ilk defa yazıyorum şimdiden teşekkürler.10 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı yaşıyoruz bir ay önce boşanma davamız vardı anlaşarak tek celsede bitti.Bir çocuğum var 34 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum.Sağlıklı düşenemdiğime inanıyorum artık.sormak istediğim şu normal bir evlilikte eşleriniz sizden ne kadar uzak kalır ya da kalmalı bir tartışmada ikimizde aynı anda boşanalım dedik ve geri adım atmadık yorulmuş yıpranmıştık zaten.2 yıl ayrı yaşadık boşanmadan ikimizde bir adım atmadık birbirimize bu birbirimizi sevmediğimizi mi gösterir.gerçekten de bitmesi gereken bir evlilik mi sizce de.bu kadar uzun bir ayrılık da özlemek affetmek nasıl olmaz diye düşünüyorum bunlar olmadıysa bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?

2.kez ayni insanla evlenip mutlu olan tek bir cift gormedim.

Böyle düşünmek sadece sizi mutsuz eder yolunuzu çizin daha çok gencsiniz böyle gerçekten sadece kendini düşünen egoist tıpler burnu düşse almaz anlıyorum sizi ama iyiki kurtuldum deyin belki sizi hak Eden biri çıkar karşınıza çıkmasa bile sevgisiz yaşamaktan iyidur

Böyle düşünmek sadece sizi mutsuz eder yolunuzu çizin daha çok gencsiniz böyle gerçekten sadece kendini düşünen egoist tıpler burnu düşse almaz anlıyorum sizi ama iyiki kurtuldum deyin belki sizi hak Eden biri çıkar karşınıza çıkmasa bile sevgisiz yaşamaktan iyidur

Aynen öyle doğru söylediniz egoist kibir gurur evdeki karısına bile hatta sadece ona..Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.Allah korkusu olan insanlarla çok haklısınız🌼

Bizde böyle bir süreçten geçtik ama seven insan adım atar eşim de çok inattır ama 2, 5 ay dayanabildi ha bana kalsa barışmazdık asla ama o dayanamadı ne bana ne kızımıza sorunları halledip devam ettik

Bırak aşkı sevgiyi, birbirinizden o kadar bıkmışsınız ki alışkanlık hissi bile bitmiş.

Gerçeği ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur.

Boşluğa düşmüşsün ama sorun eski eşin değil. Ahmet değil Mehmet olsaydı da aynı şeyi hissedecektin. Konumun değişti çünkü. Evliyken bekar oldun resmi olarak. Bir süre sonra alışıyorsun merak etme.

İnatçı insan sevse de ayrı dayanır da ortada çocuk var neyin inadı.
2 sene üstüne tek celsede bosanmayi kabul etmiş, duygusuzca mal paylaşımı konuşabilmiş insan sevmiyordur diye düşünürüm.
Düşünüp kurtarmak için koca bir zamanı olmuş ama sizi kazanmaya değer görmemiş iste.
Sancılı süreç geçmiş gitmiş bosanmissiniz en zoru buydu.
Artik yeniden çiçek açma zamanı.
Düşünmeyin bunlari.
Mutluluklar dilerim.

Hep girer yaşadıklarınızı okurdum çok çaresiz hissediyorum o yüzden yorumlarınızla yardımınızı istiyorum ilk defa yazıyorum şimdiden teşekkürler.10 yıllık evliyim 2 yıldır ayrı yaşıyoruz bir ay önce boşanma davamız vardı anlaşarak tek celsede bitti.Bir çocuğum var 34 yaşındayım çalışıyorum üni mezunuyum.Sağlıklı düşenemdiğime inanıyorum artık.sormak istediğim şu normal bir evlilikte eşleriniz sizden ne kadar uzak kalır ya da kalmalı bir tartışmada ikimizde aynı anda boşanalım dedik ve geri adım atmadık yorulmuş yıpranmıştık zaten.2 yıl ayrı yaşadık boşanmadan ikimizde bir adım atmadık birbirimize bu birbirimizi sevmediğimizi mi gösterir.gerçekten de bitmesi gereken bir evlilik mi sizce de.bu kadar uzun bir ayrılık da özlemek affetmek nasıl olmaz diye düşünüyorum bunlar olmadıysa bir arada olmamız mümkün değil mi boşanmak doğru bir karar mıydı?
2 yılda zaten unutursunuz birbirinizi.Esinizi seviyorsanız en azından siz cabalasaydiniz konussaydiniz.

merhabalar,beni hatırlayan hatırlar eşimle ayrıldık anlaşmalı boşandık ben dayanamadım sanırım kaldıramadım boş bir anımda mesaj attım benim adımımla tekrar bir araya gelmiş olduk o hemen atları tabi.Elinden geleni de yapıyor kendini zorluyor ama ben hata yaptığımı anladım 2 yıl ayrı yaşadık soğumuşum yaşadığım hiçbir şey içime sinmiyor bir de çağırdım düzenini bozduk diye suçlu hissediyorum ama bazı şeyler nefsime ağır geliyor yapabilirim sandık çocuğum için ama yapılmıyor anldım ki olmayacak ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece 5 aydır birlikteyiz

merhabalar,beni hatırlayan hatırlar eşimle ayrıldık anlaşmalı boşandık ben dayanamadım sanırım kaldıramadım boş bir anımda mesaj attım benim adımımla tekrar bir araya gelmiş olduk o hemen atları tabi.Elinden geleni de yapıyor kendini zorluyor ama ben hata yaptığımı anladım 2 yıl ayrı yaşadık soğumuşum yaşadığım hiçbir şey içime sinmiyor bir de çağırdım düzenini bozduk diye suçlu hissediyorum ama bazı şeyler nefsime ağır geliyor yapabilirim sandık çocuğum için ama yapılmıyor anldım ki olmayacak ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece 5 aydır birlikteyiz
Tekrar mı evlendiniz

Evet öyle sayılır ayrıldık 2 yıl ayrı yaşadık tam mahkeme oldu bitti ben mesaj attım kararı bozdurduk boşanmadan birleştik gibi oldu şimdi nasıl işin içinden çıkacağım çocuk oyuncağına döndü

2 yilda icinize dert olmamis simdi niye olmus ki. Bitmis gitmis iste derdim yok dert ariyorum der gibisiniz
O zaman size boyle demistim. Birsuru insan dil dokmustu size. Dinlemediniz. Simdi size soype yap boyle yap desek ne degisicek nasilsa yine dinlemeyip bildiginizi okuyacaksiniz.

Evet öyle sayılır ayrıldık 2 yıl ayrı yaşadık tam mahkeme oldu bitti ben mesaj attım kararı bozdurduk boşanmadan birleştik gibi oldu şimdi nasıl işin içinden çıkacağım çocuk oyuncağına döndü
Aferim, iş işten geçmiş artık. Oyuncak değil bu, bu gün git yarın geri gel sonra ben pişman oldum 😡 bu konuda size akıl vermek mümkün değil artık. Yapabilecekleriniz belli, geçmiş olsun

Haklısınız o zaman söylediniz olmaz diye bir anlık acılı bir durumda mesaj attım sonrasında bile hemen pişman oldum boşananlar çocuğu olanlar beni anlar diye düşünüyorum ben de yerinizde olsam böyle akıllar verirdim ama şöyle düşünün belki siz de benim yerimde olsanız böyle bir karar alabilirdiniz.O andaki kadın bu kadar yapabilirdi diyelim şimdi daha soğukkanlıyım lütfen düşüncelerinizi söyleyin bu sefer kesinlikle göz önünde bulundurucam çünkü dedikleriniz oldu

Back
X