Bu kadar baskı neden?

Bir kere gittim döndüm. Şu an mahkeme gününü bekliyoruz
Allah yardımcın olsun. O aileyle işin biraz zor. Adam son imzayı atana kadar senin onu boşadığına inanmayacak. Dik durman lazım, bir an bile zaafa düşme hiçbirinin önünde.

Allah yardımcın olsun. O aileyle işin biraz zor. Adam son imzayı atana kadar senin onu boşadığına inanmayacak. Dik durman lazım, bir an bile zaafa düşme hiçbirinin önünde.
Şu saatten sona dönüşü yok zaten. Ama ailem gitmiş yine aramış. Ben dik duruyorum fazlasıyla ama olaylar benden habersiz gelişince kurban ben oluyorum.

Şu saatten sona dönüşü yok zaten. Ama ailem gitmiş yine aramış. Ben dik duruyorum fazlasıyla ama olaylar benden habersiz gelişince kurban ben oluyorum.
Tövbe tövbe. Neyse ya konuşmayayım. Ailen ilginçmiş. Yalvaracaklar neredeyse nolur kızımızdan boşanma diye. Bak yine sinirlendim.

Şu an ailende mi kalıyorsun?

Mahkemeniz ne zaman ? Ne biçim bir aile seni bu beş para etmez eşine ve ailesine küçük düşürüyorlar. Bir de senin barışmak istediğini sanıp iyice havalara giriyordur.

Mahkemeniz ne zaman ? Ne biçim bir aile seni bu beş para etmez eşine ve ailesine küçük düşürüyorlar. Bir de senin barışmak istediğini sanıp iyice havalara giriyordur.
Bilmiyorum dilekçeyi verdik 10 gün oldu haber bekliyoruz günü. Sorun da bu zaten ailem sürekli hem benim hem kendi değerlerinden düşürüyor. Bir de onlar hatalı olduğu halde üste çıkıyorlar bizimkiler beni barıştırmaya uğraştıkları için. Başka aile olsa adam hatasını görse bile karşısına alır bak aynısı yaparsan geri dönüşü yok diye, aksine bizimkiler beni suçlayıp zamanla cocuk yap düzelir deyip gönderdiler. Ama düzeleceği varsa da böyle davrandıkları için düzelmedi. Şu an karşı taraf kendini inanılmaz haklı görüyor beni de suçlu. Ve her yerde benim hakkımda eminim konuşurlar bu benim için sorun değil ama onların hakkında konuşacağım o kadar çok şey var ki ben susup anlatılmaz böyle şeyler diyorum asla ne eskğ eşim ne ailesini onca sorun varken suçlamıyorum. Ama onlar her yerde beni suçluyor bu gücü de aileden alıyorlar.

Her şerde bir hayır var.Bu saatten sonra önüne bak.Allah sevdiği kullarıyla karşılaştırsın

Merak etme, boşanınca ailenin de ağzı kapanır, o herif de az kendini sorgular. Çünkü her şeye rağmen kamburu sırtından atmış kurtulmuş olacaksın. Ondan sonra da onlar düşünecek.

Şu enişte sevdasından hiçbişey anlamıyorum...canım cicim diyip erkekleri tepeye çıkarıyorlar...kızlar napsın bu kez...
Aynen öyle yanlış yapınca dik durup lafı esirgemeseler şu an belki çekinirdi. Aksine arayıp aileme hala beni kötülüyor hep bunlar yüz bulmaktan

Bu hayati yasayan sizsiniz. Sevmiyorsaniz ve bosandiginizda oh be diyerek bir rahatlama gelecekse boşanın ya. Siz kum torbasi degilsiniz hele suclu hic degilsiniz. Kardesi kim ki birlik olup benim arkamdan konusacak. Pisse temizlesin yemegini begenmiyorsa kalkip yapsin kimsenin kölesi değilsiniz. Zaten aklinizda bosanmak var. Aileniz ya da ailesi siz bu sıkıntılari yasarken neredeler esinize iki cift laf edemiyorlar mi valla kötü günümde yanimda olmayanin durumuma yorum yapacak beni elestirecek hakkida yoktur

İlk zamanlar hepsi biz gelini sana iyi baksın diye aldık diyorlardı. Ablası, karın sana iyi yemek yapıyor mu diye soruyor eşim evet iyi yapar deyince benim kadar iyi yapamaz bende yılların emeği var diyor. Ben haftanın 6 günü çalışıyordum eşim ise 3 gün bir gün çorba yaparken annesi aramış neden sen yapıyorsun demiş. Yüzüme gelip bir de erkek iş mi yapar diyorlar. Ben de dedim o zaman sıra kızınıza gelince enişte yaparken neden erkek adam yapmaz demiyorsunuz dedim. Kız sizin kızınız olunca erkek yapar ama gelinse çalışıyor olsa bile erkeğin gönlünü hoş tutacak her şeyi yapacak. Allahım adaletine bıraktım bana yaptıklarını benim gücüm yetmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…