Bu kadar da duygusuz olunulur mu?

:):) ayyy eşimden duymuşum gibi oldu bi sevindim..
Üzülüp içten içe eziliyorsa iyi..
Ben üzüldüm o iki üzülsün ohh olsun acımam valla
Unutmak için gerçekten çabalıyorum..
Ama zorla sevgi,güzellik olmuyor ki.
Adını duymaya tahammülüm yok yani belli ediyorum insan eşini tanır.
Fotoğraf atarken hiç mi düşünmüyorsun kızacağımı derdim bu

Bazen çok anlayışlı bazen çok anlayışsızdır..
Bazen sen üzülme yeter özür dilerim der bazen de kendi kendini üzen sensin diye tersler aynı konuda..
Sanırım bazen sabırla yaklaşıyor. Bazen onun da tahammülü kalmıyor aynı yerdeyiz hep niye diye..
İstese gönlümü alması kolay ama bazen hiç oralı olmuyor.
Olayların üstünü kapatmaya çalışıyor..
İkimiz için de yorucu, zor..
Ama en çok bana zor..
Onun benim ailemle hiç bir sorunu yok çünkü sınırını bilen insanlar..
Ama ben onun ailesiyle neler yaşadım,yüzlerini göresim yok..
Bu hiç adil değil

Konunuzu okudum ve ne diyecegimi bilemedim.
Madem bu kadar mideniz bulaniyor onun ailesini görünce, o zaman nasil sürecek bu evlilik?

Çok sorun yaşadık boşanmayı düşündüm ciddi ciddi.
Bir şekilde hallettik

Bu cümle size ait. Sonucta bir sekilde hallettik demissiniz ama bence hallolan bir sey yok gibi ortada. Halletmek demek, onu ailesiyle birlikte kabul etmek demek bence. Eger o insanlardan bu kadar nefret ediyorsaniz, nasil yürüyecek sizce bu iliski?

Benzer bir sorunla karsi karsiyayiz ailede. Elbette sizin sorunlarinizi bilemiyorum hakli sebepleriniz vardir yanlis anlamayin. Ancak ben ne olursa olsun, esin kardesler arasina girmesinden yana degilim. Abisini esi yüzünden göremeyen bir esim var ve ne kadar üzüldügüne ben sahidim. Etle tirnagi birbirinden ayirabilen kadinlara sadece sasiriyorum. Lütfen siz o kadinlardan biri olmayin, o insanlar esinizin ailesi, görümceniz de canindan bir parcasi, kiz kardesi. Siz bu aileye sonradan girdiniz, elbetteki bir yuva kurulunca öncelik estir, siz yine insanliginizi yapmali, esinizin ailesi ile olan münasebetlerine cok karismamalisiniz ya da böyle sert davranarak ona ya ailen ya ben tarzi bir secim yapma boyutuna getirmeyin. Hele görümceyi görünce tepenizin atmasi falan... Gerek yok bence bu tarz yaklasimlara..

Bazen düsünüyorum da, kiz kardesimin esi bizimle kavga etse birbirimizi öldürecek boyuta dahi gelsek, kardesimi benden sogutmasina dayanamam. Izin de vermem.

Bence esinizle araniz düzeldiyse, ailesini kaldirabilecek boyuttaysaniz özür dileyin. Fakat görülen o ki kaldiramayacak bir boyuttasiniz, bence esinize bu durumu anlatin, onlarin suratlarini fotografta bile görmeye tahammülüm yok diyin.

Not: Kin hicbir zaman huzur getirmez.

3 aylık evliydim..
Hiç kolay şeyler yaşamadım.
Ve eşim de dahil hepsi suçluydu ama benim hiç suçum yoktu gerçekten.
Diğer konumda yazmıştım..
Çok uzun ve anlatmak beni tekrar tekrar üzüyor bu yüzden yeniden anlatmayacağım.

Ama eşime hiç bir zaman ya ailen ya ben demedim.
Sadece gereken yerde gereken cevabı versin, adil olsun istedim.
Adalet bekledim. Ama göremedim..
Hallettik diyorum.. Boşanma düşüncesini bırakıp zaman verdim..
Bana yaşattığı hayal kırıklığını telaffi etmesi için bir şans verdim.

Görüşme demiyorum zaten benden uzak her gün hala o evde, o insanlarla..
Ben hasta olsam,acillik olsam eşim götüremez doktora..
Ama bu kardeşi için bir geceyi acilde geçirdi daha yeni..
O gece ağlayarak uyudum ben ona hiç bir şey söylemedim..

Bana bir şey olsa eşim benle değil benle olması gerekirken değil bu ne acı bir psikolojidir yaşayan bilir..
Bu ne biçim bir evliliktir dedim..
Ama ona tek kelime etmedim.
Ailesi ile eşi arasında dengeyi kursun. Karısının haklarını korusun, 6 ya küçük kardeşine
yengesine karı saygılı olmasını söylesin en azından bunu bekledim.

O ise hep benden bekledi..
Şimdi ben mesafeli de olsa görüşmeye yanaştım bu evlilik için..
Ama bu demek değilki tüm yapılanları yuttum sok gözüme gözüme fotolarını..
Bilmiyorum ordan belki kardeş ile eş arasını açmaya çalışan bir kadınım.
Ama bu evlilikte,bu sorunda bir masum varsa o benim tek masum benim kendime haksızlık edemem..

canim o resmi esin degilde, yegeni ve ya gorumcen yolamis olabilir.

Daha saglikli bir bakis acisi yakalayabilmek icin önceki konularinizi da okudum.
Ilk olarak bu konu hakkinda yazayim.
Evet esiniz belki aradaki soguklugu azaltmak icin böyle birsey yapmis ama sizi biraz olsun taniyorsa yapmamaliydi.
Ben bile yazilarinizda anlattiginiz kadari ile sizin böyle birseyi mazur görmeyeceginizi tahmin ederdim.
Ama diger konulariniz ile bu konuyu birlestirerek olaya bakarsak;
Kusura bakmayin lütfen ama biraz kincisiniz.
Belki esinizle olan sorununuza dahil oldular ve tatsiz seyler yasandi ama bu duruma müsade eden yine esiniz.
Nasil ki sizin aileniz degerliyse ve kesip atamiyorsaniz, onlarda esinizin ailesi.
Evet size zaman tanimali ve ailesi ile sizin aranizdaki iletisimin asla önceki gibi olmayacagini bilmeli.
Esinize bunu söyleyin " asla eskisi gibi olmaz, mesafeli olurum" deyin ama ayni zamanda da caba gösterin, bunu esiniz icin yapin.

canim o resmi esin degilde, yegeni ve ya gorumcen yolamis olabilir.

Yok canım o an mesajlaşıyorduk.
Devamlı dakikada bir mesajlaşmayı düşün..
Öyle bir durum değil biliyorum eşim attı, atar yani yapar öyle odunluk.
Ona göre kırılacak,kızacak bir şey yok..
O yüzden sorun da yok sorun bende

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için..
Kinci olduğumu kabul ediyorum zaten.
Sevdim mi candan severim nefret ettim mi de aynen candan malesef
Çabalıyorum, çabalayacağım inşallah..

bir an aklima gorumcen yolamis olabilecegini dusundum, kk bir konu vardi face gorumcesinemi, eltisinemi ne, esi adina yazismisdi, belki biriside esinin adina seninle yazismisdir diye dusunmusdum,

sorun sende olduguna eminmisin? iliskiniz suan nasil, nerde duruyor?

duygularin yavas yavas kayboldugunu okudum, bu seni uzuyor olmali.

Aslında 1 aydır iyiydik eşimle..
Eskisi kadar kızgın da değildim..
Ailesine nefretim azalıyor ama o kardeşini affedemiyorum küçük olup
utanmadan saygısızlık etti ya ona tahammül edemiyorum.
Hadi büyüklerin yaşlılığına,huysuzluğuna verdim.
O kıza karşı yumuşayamıyorum.
Bir de tam iyiyiz eşim artık nasıl davranması gerektiğini öğrendi derken
bu fotoğraf olayı beni çıldırttı..
5 ay kadar evvel çok üzüldüm canım bu kavga tazeyken..
O zamanki duygularımı yazmaya kalksam 30 sayfa yetmez diyeyim..
Çok zordu.. Katkısı olan herkese eşim de dahil kızgınlığım büyük..

konularina biraz goz attimda, cozemeyeceginiz, altindan kalkamayacaginiz bir seyler yasamamissiniz gibi geldi bana.
evlisiniz, bir binizi altan almali ve bir biriniz icin bazen fedakarli olmalisiniz.
hic kimseyi bu kadar ciddiye alma, hele bacaksiz kucuk bir kizi. sen onu ne kadar ciddiye alirsan, o seni okadar kizdirir ve bundan sevk alir.

Madem sana saygisizlik yapti, kimse ona bir sey diyemedimi? annesi, babasi, abisi?
burda herkez bir seyler yasiyor, evlenirken hemen hemen herseyi goze alarak evleniyoruz.
evliligin bir kac senesi cok zor, alismaniz gerekiyor, farkli bir ev ve yataginda bir adam olmazi bazen urkutucu olabilir.

hayalerin istedigin gibi olmamis, ama sabreder bunada sukur dersen eminim cok mutlu olursunuz.
ayrilacak kadar kotu seyler yasamamissinizki. bence tekrar denemelisin. bukadar cabuk pes etmeyin canim.

Birlikde guzel, sicak bir tatile mutlaka gidin, en az 11,12 gun olsun eminim orda ne istediginize emin olursunuz.

Zaten gideceğiz canım..
Özlemle tatlı tatlı yazıyordu plan yapıyordu.
bir kaç gün kaldı şunu bunu yaparız diyordu.
O resmi atınca geldiler bana..
Farklı evimiz de olamadım. evsiz evli olduk.
Sevgili modundan çıkamadık.
Devamlı mesaj mesaj ben sıkılıyorum o da hep mesajlaşmak ister.
Evlendim hala sevgili gibi yaşıyorum yeter diye teli bazen fırlatasım geliyor
Canım çok ağır şeyler yaşamadık ama herkesin bir kaç yılda yaşadığı sorunları,
kavgaları ben 3 aylıkken yaşadım beni o yıktı..
İnşallah düzelir diyerek devam ediyorum zaten ama
yapılanları da unutmycam bunu bilsinler istiyorum.
Eşim hala her şeyi unut güzel olsun derdinde..
Ama nasıl bu saçma tavırlarla..
Kardeşi bir özür bile dilemedi...
Benden büyüklük,olgunluk beklerler anca..
Kimse bu kıza bir şey demedi haberim yokken dediyseler de bilemem o beni sakinleştirmez..

benim esimde evlilige bir kac hafta kala bini itraf etmisdi, onu suclar ailesinin yaptiklarini her severinde yuzune vururum diye cok korkdugunu soylemisdi, bu onu uzecek ve bitirecegini soylemisdi. Insanlarda 100'de 99% bu evliligi iyi dusunmem gerekdigini soylemisdi, ben goze aldim, herseyi katlanmaya. zadece bir sey haric. Simdi herkez iyiki esinin arkasinda durmussunuz, ne kadar mutlu gorundugumuzu ve ne kadar yakisdigimizi soyluyor.

esimle simdiye kadar bizi uzen konulardan uzak duruyor ve bende onu incitecek bir seyler soylememek icin agzimi iyice kapatiyorum.

evlilik aslinda cok guzel bir sey, arada burnunu sokan insanlari ciddiye almazsan, sizden iyisi olmaz.
Senin hemen hemen o hayal etigiklerin ama yasayamadigini bende yasadim.
Gururum incildi, utanc bile duydum ama sonra sakin kalmayi ogrendim.
Sukretmeyi ve belki hayalerim gerceklesmedi ama sirf bu yuzden cok guzel bir evliligim olacak dedim, ve suan nazar deymezsin Allahima sukurler olsun gercekden guzel bir evlilik yasiyoruz.

Bu yuzden hemen pes etmemelisin, bir birinize anlayisli olun. belki boyle yaparsam, deyerimi anlarlar diyorsun ya, pek inanmiyorum ben ona canim ya. Ama tabiki sen kendin icin en dogrusunu bilirsin.

Hakkımızda hayırlısı..
Kinci bir yapım var kolay unutamıyorum.
Beni üzen aşık olduğum adamsa bile üzülmesinden zevk duyuyorum.
Çünkü beni ancak o zaman anlar diye düşünüyorum.
Yani bu kadar sorun yaşadık benim ders aldıklarım çok.
İstiyorum ki o da ders alsın yapacağı ne varsa 10 düşünüp yapsın istiyorum çok mu zor yaa bilmiyorumki

zaten sizin sorununuzda bu ev olmus. Bir eviniz olsaydi belki bunlari hic yasamayacakdiniz.
aslinda cok agir olmazsada sizde kendinize gore agir durumlar yasamissiniz.
neden sizin bir eviniz yok?

Unutma canim, ama hic bir zaman hatirlatma, hatirlamamaya calis, bu inan zadece evliliginizi etkiler.
Eyer sakin kalmaya calisirsan, inan o kizi getirip senden ozur diletecekdir.
Herkez hatini bilecek tabiki, ama sorumlu bir ailesi varsa, onun bir ozurunede tenezul etmemelisin.

Dusunmen gereken onlar olmamali, bence siz olmalisiniz.
bir ev cikartamiyormusunuz kirada?
daha once onun ailesinin evindemi kaliyordun, gelin gelirken..

Biraz rahatina duskunse,
tembelse,
emin ol onu herzaman sen yonlendirmen gerekecek.

Siz bir birinizi bitirirsiniz ama boyle
:26:

bu arada sigra icip, icip duruyorsun vallah canim cekiyor aksam, aksam

Biraz rahatina duskunse,
tembelse,
emin ol onu herzaman sen yonlendirmen gerekecek.

Siz bir birinizi bitirirsiniz ama boyle
:26:

bu arada sigra icip, icip duruyorsun vallah canim cekiyor aksam, aksam

Sigara içmem bu ifade efkarlı ya pek hoşuma gidiyor beni anlatıyor sanki
Biz birbirimizi tükettik zaten sorma..Rabbim sonumuzu hayır etsin:18:

seni çok iyi anlıyorum.

Ahh eşimle ne ağır tartışmalar konuşmalar yaptık..
Hala anlamıyor. Yaşandı bitti kapat artık unut diyor..
Erkeklere unutmak,silmek pek kolay [/B][/QUOTE

aynı dert bnde de var görümcemin saygısızlıkları çoktan bardağı doldurdu ama ailesini kaybettiği için bizle yaşıyor hala her fırsatta beni abisine kötüler haddini asla bilmez evde huzursuzluk çıkarır olmayan şeyleri varmış gibi anlatır.en azından aynı evde yaşamak zorunda değilsin bnce şükretmelisin canım.onlar kardeş sen ne kadar haklı olursan ol aslında hep görümcen haklı malesef böyle..

kızkardeşi senden özür dilemeden içindeki bu kin gitmez
eşine benim içimdeki kinin gitmesi için benden özür dileyecek hatta
hepiniz özür dileyeceksiniz öyle geçer de
fotograf olayıda çok saçma eşin çocuk mu ya
bile bile yapıyor
restini çek bir daha böyle şeyler yapmasın
eşin olayın büyüklüğünü ve senin çok kırıldığının farkında değil galiba
içini nefretle doldurma olan sana olur
ben bazen evde yalnızken biraz yüksek sesle "HERKESİ AFFEDİYORUM BANA KÖTÜLÜK YAPMIŞ İSİMLERİNİ FALAN SAYIYORUM"çok rahatlıyorum hiç içimde kin olmuyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…