Bu kadar da duygusuz olunulur mu?

Ya birisi bak bu resim çok güzel çıktı dedi
Ya da sonra resim oydu

Yoksa o resmi atmasında mantıklı bi sebep görünmüyor

Gercekden kulağa iyi bir psikolojik oyunu gibi geldi. Bir gün bende bunu deneye bilirim, ama şuan hiç niyetli değilim.

bak canim sen ailesini ne kadar yok sayarsan ne kadar nefret ettigini esine belli edersen esin daha cok baglanir ailesine
yani benim esim oyle

evet evet çok doğru.onların lafı bile geçmesin evinde.hiç yoklarmış gibi davran

Memuruz tayin sebebiyle ayrı kaldık ev kuramadık canım.
Evimiz bu yüzden yok, yoksa çok şükür maddi değil sorun..
Evlendik balayına gittik, Biraz benim ailemle kaldık
Bir ay ben onun ailesiyle kaldım o bana yetti..

Anne ve babası özür dilemez büyükler diye eşim de diletmez de..
Kardeşi dilemeliydi..
Özür dilemezse yüzüne bakmıycam ki zaten..
Keyifleri bilir...
Ben öyle rahatlayamam canım malesef özür dileyecek ben de bir temiz laf sokcam ancak öyle

Ya birisi bak bu resim çok güzel çıktı dedi
Ya da sonra resim oydu

Yoksa o resmi atmasında mantıklı bi sebep görünmüyor

Bebek tatlı falan diyeyim diye bekliyor.
O kardeşinin suratını gördüğümde hepsi canavar gibi geliyor gözüme
haberi yok

Erkekler genelde böyle.
Bir tatsızlık yaşanıp yada sizinki gibi ağır bir durum, tamam konuştuk barıştık bitti.
Hiç yaşanmamış gibi bir kenara koymayı becerebiliyorlar.
Tabi genelde onların aileleriyle olan tatsızlıklar sözkonusu olduğu için daha kolay geriye atıyorlar.
Biz kadınlar öyle değiliz daha yoğun daha derin yaşıyoruz
Ama şunuda söyleyebilirim insan kardeşini daha kolay affediyor.
Mesela ben kaynıma gösteremediğim toleransı kardeşime gösterebiliyorum.
Bunu farkettiğim andan beri daha anlayışlı davranmaya çalışıyorum.
Bunu görümcenizi affedin falan diye demiyorum yanlış anlaşılmasın terbiyesizlik ettiyse özür dilemeli ve sizde mesafeli ve uzak olursunuz , demek istediğim kardeşini eşiniz size göre daha kolay affetmiştir.
Sizi anlıyorum inan değil hayatta rüyamda bile görmek istemediğim insanlar var ama tavrınızı net koyun ki bu olaylar tekrarlanmasın.
Eşiniz düşünerek , hayatındaki yerlerinizi ayırarak hareket etmeyi öğrensinn
Kendinizi korumak için kimseye emanet etmeyin önce siz kendinizi koruyun , tavrınızı belirleyin ve uygulayın.

Son düzenleme:

20 kız çok da bacaksız değil..
Evet, pekde vacaksın görünmüyor yaşına göre. Sen cocuk diyince , gercekden cocuk sandım. Şimdi neden bu kadar sinirlisin ve neden affetmek istemediğini daha iyi anlıyorum.

neyse sen kalbini hoş tutmaya çalış, gideceğiniz guzel tatilin hayalerini kur ve bir süre seni üzenlerden düşüncelerinde bulundurma, yoksa nefretin devleşecek

Erkeklere gore unutmak cok kolay malesef. Ailelerinin hatasiz olduklarina inandiklarini kesinlikle dusunmuyorum sadece bize oyle gorunuyorlar. Benimkide basladi carsamba kandil bilmem ne yani diyeyim ki gidip aileni gorelim hayret bir sey

Teşekkür ederim kızlar çözdük bugün..
Yani umarım gerçek anlamda çözülmüştür, umarım beni anlamıştır

oha desem ayıp mı etmiş olurum. bu ne ya bu nasıl adam daha doğrusu adam mı? yani ne olursa olsun sen haksız bile olsan ailesini haklı göruyo bile olsa gece gece ne lüzumu var bu nasıl düşüncesizlik ya

oha desem ayıp mı etmiş olurum. bu ne ya bu nasıl adam daha doğrusu adam mı? yani ne olursa olsun sen haksız bile olsan ailesini haklı göruyo bile olsa gece gece ne lüzumu var bu nasıl düşüncesizlik ya

Yok diyebilirsin canım.
Güya saf niyetimle yolladım mutluluk pozu değil diyor..
niye sürekli sorun çıkarıyorsun diye bugün uzun uzun özür diledi.
Gönlümü aldı ama bakalım inşallah artık dikkatli olur..
Offf offf nerden evlendim bekar mutlu mesuttum tasam azdı

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…