kesinlikle katılıyorum.3 yıllık evliyim, eşimle tek kavgamız 3. kişiler icin cıkıyor her zmn (ozellkle gorumce,kv)
ablan boyle yaptı annen sunu dedı dıyede ne kdr soylendıysem hıc oralı olmadı hatta bunaldı.bende kesın kararımı verdım onada soyledım, ben bundan sonra senden bısey beklemıyorum bu konuyla ılglı, kendı işimi kendim gorucem
saygısız bı ınsan hıc deılım, eşiminde ablama şöyle davrandın boyle yaptın muhabetı yapcanı hıc sanmıyorum.ben ondan bıseyler beklemıstım ama anladımki mesafeyı kendımız koymalıyız..
konu sahıbı arkadsım, sende haksızlıga ugradıgını dusunuyosun ,haklısın ama inan eşler anlamıyorlar, ustlerıne gıdıncede ıyıce ters tepıyo.bızım huzurumuz kacıyo kımseye bısey olmuyosen gorumcenle arana mesafe koy, laf sokarsa cvbını ver yeter..kocanla aranı bozma.3 yıldır gorumcem yuzunden esımle irili ufaklı cok tartısmalar yaşadım,eline ne gectı dıye bı sor, koca bir HİÇ...politik olmalıyız..
varya seni öyle iyi anlıyorum ki canım, bende sevsemde sevesim gidesim gelmiyor, aslında onlara değil eşime kızıyorum. ya senin canın istemeyince adım atmazsın, telefonla bile konuşmaz başım ağrıyor der, en fazla kandiliniz mübarek olsun diyeceksin zor mu? ama ben hasta hasta gitmek zorunda tutulurum.
Aman bırakın kızlarya bıraz erkekler koşsun peşinizde ilgilenmez görünün kendınıze bı program yapın o gelsın busefer pesınızden belkı anlar ozaman. Saygı huzur sevgı cok önemli. Alın karsınıza ben sana saygısızlık yapmıyorum saygısızlık yapma deyın. Yakısmadıgını söyleyın. Öyle el kol haraketle atarlanmalarla hakaretlerle erkeklık olmaz sevgıde olmaz. 3. Sahıslarıda katmayın aranıza asla. Marifet bırlıkte çözebilmek saygılı olmak. Yoksa Allahın izniyle hersey çözülür sakince. Yeterlı iletişim ve saygı olsun 3 günlük dünya yaa..
ben bozmasına bozarım ancak görümcemde iyice laf dalaşına girerse diye tereddütteyim biraz.bide acaba bu durumda eşim nasıl bi tepki verir kestiremiyorum.çok düşkün görümceme çünkü.
bende onu söyleyecektim yok bozma o bişey derse sessiz kal, en iyi cevap sessiz kalmak olur,karşında ki gıcık olsun yada hatasını anlasın boşver. çünkü hem ben saygısızlık yapmak istemem ama öyle bile olsa Allah korusun boşanmaya kadar gider abartmıyorum.
ben bozmasına bozarım ancak görümcemde iyice laf dalaşına girerse diye tereddütteyim biraz.bide acaba bu durumda eşim nasıl bi tepki verir kestiremiyorum.çok düşkün görümceme çünkü.
Rahat bırak kendını hayatının odak noktası yapma sakin ol. Cool davran cevabını öyle ver eşine suç üstü yaptır sen malzeme verme ağır şeyler söyleme görümcenede sevıyenıze düşemem de, haraketlerınde bunu göstersın ama kralıçe gıbı davran boşver. Siyası davranmaya calıs, kahkalar at karsısında çatlasın dursun uğrasmasın senle. Fesatlıga ızın verme.
bizdede öyledir bir kere gitme her zaman gitmiyorsun olur.sıkma canını kimse için,ben bebeğimi kaybettim belki stresten belki başka etken bilinmez ama o gün dedim ki ben bu acıyı kendim yaşadım ailem acıdı bana birde benim canım yandı, başka kim umursadı kim ağladı benimle beraber. sen sustukça kazanan sen olursun konuşsunlar boş vermeye çalış.evet kendi yeri gelince ne atar yapar laf söyler ama en basit bi kez gitmem deyince hep gitmiyorum oldum
Sizin bu stratejinizi bende yeni keşfettim deneyimler sonucu. Beş yıllık evliyim ah şu çenemi bi tutabilsem bütün beş seneyi bir anda hatim ediyorum resmen. Eşim de bu moddaAnlatma her şeyi işte . Eşinle kadınsal anlaşmazlıkları paylaşma .
Görümcenlede didişmeden politik oyunlar oynarak uzaklaş . Kimseye ağız dalaşına girmek yakışmıyor çünkü , sizde o duruma düşmeyin .
Hafta sonu demişsiniz mesela , ben olsam hafta sonumu görümce ziyaretine ayıracağıma hafta içi 1 saat oturur gelirdim , hem eşin mutlu olurdu hem senin hafta sonu koskoca günün onlarla geçmezdi.
Küçük stratejiler yap .
tabi boşanmaya kadar gider eşim inatçı aksi. ama görümcemede kendimi ezdirmek istemiyorum
.."bütün beş seneyi bir anda hatim ediyorum resmen" ​bu lafa çok güldüm hay siz çok yaşayın inşallah =)Sizin bu stratejinizi bende yeni keşfettim deneyimler sonucu. Beş yıllık evliyim ah şu çenemi bi tutabilsem bütün beş seneyi bir anda hatim ediyorum resmen. Eşim de bu modda
Ama artık bu politikalara alışmaya çalışıyorum.
umursamadığımda ve eşim benimle ilgilendiğinde daha cok sinirleniyor farkındayım
oyüzden umursama tükedıp yıpratmamaya calıs kendını. Dıyorumya 3 günlük dünya eşinle keyfıne bak. Suc üstrü yaptır sıyası ol at bacaklarını üst üstte at kahkahanı.. Gül geç sevıyenıze düşemem de. Ve senli benli konusma izinde verme. Nekadar mesafe okadar saygı
öyle söyleme canım, çocuk olunca asıl aile olduğunuzu hisseder diye düşünüyorum.şimdi sanki sen onların ailesinde evlatlıksın, onlara saygı göstereceksin, onlar onlar onlar....bunların yüzünden eşimin bu bağırmaları yüzünden çocuk hevesim bile yarım kalıyo düşünemiyorum
oyüzden umursama tükedıp yıpratmamaya calıs kendını. Dıyorumya 3 günlük dünya eşinle keyfıne bak. Suc üstrü yaptır sıyası ol at bacaklarını üst üstte at kahkahanı.. Gül geç sevıyenıze düşemem de. Ve senli benli konusma izinde verme. Nekadar mesafe okadar saygı
mrb kızlar aranıza yeni katıldım.zaman zaman burada yazılanları okuyorum.güzel fikirler hoşuma gidiyor.ben de sizlerle bişey paylaşacam.benimde sorunum görümcem ve eşimin ani çıkışları.görümcemden haz etmiyorum.beni hiç sevmedi.eşimden kıskanır.kaç kere hep bozmuştur beni.geçen eşime dedimki artık sabrım taşıyor birgün sessiz kalmayıp haddini bildircem haberin olsun dedim.eşim sustu bişey demedi baktım sinirleniyor uzatmadım diyeceğimi dedim nasılsa gerisi ona kamış diye düşündüm.
bu konuşmamadan yaklaşık iki hafta sonra falan bana dediki görümcemlere gidelim rahatsızmış bende dedimki h.sonu gideriz tamam dedi.ertesi gün oldu.akşam bana dediki hadi gidelim mi bende dedimki h.sonu gideriz diye konuşmuştuk şimdi yorgunum dedim vay bunu diyen ben miyim esmeler gürlemeler hep itiraz ediyormuşum bilmem ne bağırma çağırma neler neler ufacık bişey için.görümcem rahatsızmışta merak ediyormuş da gelmezsen gelme umrumda değil dedi ve kapıyı öekip gitti bi sinirle.sonra geldi rahatladın mı dedim ne gerek vardı bu kadar yaygaraya dedim aman git be konuşmak istemiyorum dedi.güzelce söyleseydin hemen kızmasaydın anlardım gelirdim dedim daha ben böyle konuştukça üstüme geldi konuşmak istemiyorum naparsan yap dedi.şimdi kaç gündür limoniyiz.böyle haksızlığa üzülüyorum.
Evet aynen öyle yani fesat cok mesafe şart saygı duymasını bılsınler sen gelin sen hizmetcı degılsın sen baskasın onlar baska.En baştan bi çin seddi koysak araya yeridir. En baştan sınır çizmek şart.İnsanlar nerede duracaklarını bilmeliler bende çok saftım ondan bayağ ezildim ama Allah yardım etti de kendileri, kendi suçlarını ortaya dökerek elime koz verdiler. Siz bunu beklemeyin. Ve kesinlikle erkekler gözleriyle görmeden ailelerine karşı bir yargı kesinlikle koyamıyorlar.
Yok arkadasım sen baskası gıbı davran mesafe koy ve koydur. Mesafe kötü bıse degıl onlar nasıl düşünürlerse düşünsünler. Öyle olki kraliyet aılesınden sansınlar senı bambaşka ol, zor ol. Eşinde aılesıde saygı duysun. Nacizane tavsıyelerım.. Sevıyenıze ınemıcem deyın. Sız saygınızı o mükemml oldugu ıcın yapmıyosnuz sonucta sıze yakısmadıgı sız saygılı oldugunz ıcın yapıyosnuz. Gezın tozun ıkıdebır görüşmek kötüvalla onada kızıyorlar bizde, içli dışlı olmayınca laf sokuyorlar.mesafeyi istesemde koydurmuyorlar.aslında ben mesafeli olmak istemem eşimin ailesinide sevmiyorum desem yalan olur ama emrivakiler yönetme çabaları olmasa.
Evet aynen öyle yani fesat cok mesafe şart saygı duymasını bılsınler sen gelin sen hizmetcı degılsın sen baskasın onlar baska.
Yok arkadasım sen baskası gıbı davran mesafe koy ve koydur. Mesafe kötü bıse degıl onlar nasıl düşünürlerse düşünsünler. Öyle olki kraliyet aılesınden sansınlar senı bambaşka ol, zor ol. Eşinde aılesıde saygı duysun. Nacizane tavsıyelerım.. Sevıyenıze ınemıcem deyın. Sız saygınızı o mükemml oldugu ıcın yapmıyosnuz sonucta sıze yakısmadıgı sız saygılı oldugunz ıcın yapıyosnuz. Gezın tozun ıkıdebır görüşmek kötü
bu konuyu ayrıca konuşuruz tatlım =), eşim o mesafeyi koydurmuyor malesef.aksine daha çok içli dışlı yapmaya çalışıyor ki olmazsan kavga çıkarıyor, bende senin ailene öyle davranıcam falanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?