bu kadar da gelinmez ki

bu konuyu ayrıca konuşuruz tatlım =), eşim o mesafeyi koydurmuyor malesef.aksine daha çok içli dışlı yapmaya çalışıyor ki olmazsan kavga çıkarıyor, bende senin ailene öyle davranıcam falanlar.

konuşuruz tatlım :) yani mesafe kötü bıse degıl saygısızlk hıc degıl. Samımı davran ama mesafelı. Eşin öyle olsada sen öyle olma . Herseyı böyle karsılıklı ödeşir gıbı yapıcaksak ohoo.. Bunu anlaması lazım eşinin aslında. Baskaları yzünden huzursuzluk cok kolay cıkıyor aman dikkat. Güler yüz gösterıp saygı olduktan sonra gerısıne lüzum yok kızlar amaaan

ben çok alttan alıyorum iyi davranıyorum ama eşim hiç görmüyor hep onların iyiliklerini görüyor benimkileri es geçiyor geçen uyardım kızkardeşiyle tamam anladım ben dedi ama 2 gün sonra yine aynı.aynı şey benim başıma gelse benim için görümcemi es geçer mi onu azarlar mı merak ediyorum dicem ama biliyorum asla yapmaz

Ah bu görümceler çoğu da itici ya.. Çokta fenalar, nabza göre şerbet veriyorlar eşlerin yanında iyi roller arkada da farklı. Ama eşlerin hatrı için dayanmak zorundayız. Bende senin gibiydim gitmek istemiyordum ama şu an o demeden ben diyorum yemekten sonra çayı ablanlarda içelim diye bu defa o istemiyor. Sende böyle bişey deniyebilirsin mesela canım.

hep alttan almaya alıstırma eşinide cevrenıde sende ınsansın. Oda saygı duysun. Onun aılesı varsa senınde var. Bu sözlerını eşini al karsına güzelce söyle aynılarını neler hıssettıgını inş. Anlar. Es gecıyorsa sende onu es geç. Bende senı es gecıyorum ozaman de hatasını anlamasını sagla ama kendınden sogutmedan. Sızın özelıız sızındır baskası müdahele edemez. Kızlar girişimci kadınlar bölümünde ahsap boyama konum var bır göz atarsanız sevınırım. Görüşürüz inş

" Öyle olki kraliyet aılesınden sansınlar senı bambaşka ol, zor ol." bu lafınız çok hoşuma gitti keşke baştan bu tavrı koyabilseydim yapabilseydim şimdi herşey başka olurdu.

bu da güzel fikir.ben mesela dikkat ettim bi defa ben çaya davet etcektim kv demleri eşim distememişti hatırlıyoeum nadir de olsa şaşırmıştım ozaman

eşim kocaman adam işine gelince her konuda ahkam kesiyo ama kendi teneke.ben trip atsam 10 gün konuşmasam konuşmaz oda.

eşim kocaman adam işine gelince her konuda ahkam kesiyo ama kendi teneke.ben trip atsam 10 gün konuşmasam konuşmaz oda.

" Öyle olki kraliyet aılesınden sansınlar senı bambaşka ol, zor ol." bu lafınız çok hoşuma gitti keşke baştan bu tavrı koyabilseydim yapabilseydim şimdi herşey başka olurdu.
t.ederım canım. Zor olan sen ol sen bayansın. Gıyım kuşan olarakta süslen saygılı ol ama kendı karakterın ıcın ol. Sinirini bırımı bozdu ya acıkca söyle yada muhattap olamıcam sızle sevıyenıze ınmıcem flan de kahkahanı at muhabbetıne bak. Eşini özel gıbı hıssettır. Ve onların yanında elını tut öp durmadan sen onun agzına bıseler götür. Oda sana öyle yapsın cilveni kullan :) ahkam mı kesıyor sende atarlan ozaman sende benım böyle yapmama sebep oluyosn de bu kırıcı haraketlerınle. Bırseyde terslemeye baslıyorsa böyle davrandıgın sürece senınle konusmak ıstemıyorum de. Normel hayata devam et kahkanı at o sana ulasmaya calıssın. Erkek dedıgın centılmen olur bayana ulasmaya calısır. Erkekler rollerını sasırmıs :)

Bende ilk beş sene hatim modundaydım , sonra oluyorsun .

En güzeli , herkese tavsiye ederim . Eşlerle bu işler konuşulmuyor .

malesef bende işlemedi bebeğimi kaybedince dedim kimseye fırsat vermicem diye ama eskisi gibi değilim, saygılı bir şekilde gerektiğinde konuşuyorum, ama ben bugün gitmek istemiyorum deme lüksüm fazla yok işte, sonunda ağlamak istemiyorsam ne derse yapıyorum =(

bu da güzel fikir.ben mesela dikkat ettim bi defa ben çaya davet etcektim kv demleri eşim distememişti hatırlıyoeum nadir de olsa şaşırmıştım ozaman
bunu ben denedim ama işe yaramadı =(( hep gidiyor.

yok gülüm mesafe saygısızlık değil aslında şart da, çünkü kızımız gibi görüyoruz deselerde bir istedikleri olmasın o zaman nasıl değişiyor herkes.benim eşim biraz öyle işte, çoğu zaman şaşırıyorum inatlaştıkça inatlaşır, sanki gıcık olduğu birini, deli etmeye çalışır gibi davranır, bazende sanki bunca şayi yapan o değil gibi bal kaymak.

bu bahsettiğin modeli bir dizi de görmüştüm galiba canım çok zor söylediklerin her erkek bu modele sokulmaz, mayasında olacak birkere.en fazla biraz yontabilirsin.

benimkinin de ailesi ne yapsa iyi niyetli ben ne yapsam fesatım.

bu bahsettiğin modeli bir dizi de görmüştüm galiba canım çok zor söylediklerin her erkek bu modele sokulmaz, mayasında olacak birkere.en fazla biraz yontabilirsin.
haklısın ozaman öyle bırı olucaksınki utanıcak yanındakı erkek sana ayak uydurmaya calısıcak. Pes etmeyip sen ona degıl o sana uyucak. Ki dogru olanda bu zaten. Erkeklerı doguranda bır kadın.

yok anlıyorum arkadasım. Yani oyüzden sende karsılık ver kendı sevıyenı asmadan anlasın. Baktın sözlerle anlamıyor ozaman haraketlerınle kırgınlgını görsün. Eşiz biz de düşman degılız. Benı arkkadas gıbı gör de. Erkekler sırf eş gıbı görünce herseyı paylasmayabılırler. Rabbim herkezın yardımcısı olsun. Bır söz var cok hosuma gıden ' BİR ERKEĞİN BİR BAYANA PRENSES GIBI DAVRANMASININ SEBEBİ, BİR KRALİÇENİN ELİNDE YETİŞTİĞİNİN İSPATIDIR' ..

siz ne güzel şeyler yazıyorsunuz bayıldım hoşuma gitti çok akıl almak lazım gerçekten sizden.ben mesela dediğiniz gibi yaptım en son çekemediklerini anladığımda süslendim püslendim kahkahalar attım umursamaz gibi davrandım ozaman daha rahat oluyorsun

şunada üzülüyorum, erkekler olduğu gibi avranıyor içinden ne geliyorsayapıyor, kadınlar mutlu olmak anlaşabilmek için taktik geliştirmek zorunda kalıyor, şöyle mi davransam böyle mi diye. eşimin yanında doğal olmazsam ben , ben olmam ki değil mi? söylediklerinde haklısında işte en son yazdığın söz herşeyi anlatıyor,güzel sözmüş hakkaten, kraliçe oğlu almak lazımdı ama malesef iş işten geçti, anneye bakmak lazım evlenmeden önce aslında varya ailesini seviyorum, kimse dört dörtlük değildir ama diyorum ya farkında olmadan aramızın açılmasına da neden oluyorlar, o zaman çok kızıyorum ama sanki bunu cahillikten yapıyorlar gibide geliyor bazen.

bende seviyorum aslında ama görümcem kv de mi de etkiliyor bu yüzden soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…