malesef bende işlemedi bebeğimi kaybedince dedim kimseye fırsat vermicem diye ama eskisi gibi değilim, saygılı bir şekilde gerektiğinde konuşuyorum, ama ben bugün gitmek istemiyorum deme lüksüm fazla yok işte, sonunda ağlamak istemiyorsam ne derse yapıyorum =(
estağfırullah t.ederım canm. Hayata gecırmekte marifet bende dört dörtlk degılm. Boşver bak rahatına zor ol, konuları net ve anlıyacagıo sekılde konus. Soru sorucam cevap ıstıyorum de teker teker sor. Böyle oluncada görümceden falan,eşine önceden söyle böyle olurda göster ozaman bakalım napıcaksn dıye de. Suc üstü yap.siz ne güzel şeyler yazıyorsunuz bayıldım hoşuma gitti çok akıl almak lazım gerçekten sizden.ben mesela dediğiniz gibi yaptım en son çekemediklerini anladığımda süslendim püslendim kahkahalar attım umursamaz gibi davrandım ozaman daha rahat oluyorsun
şunada üzülüyorum, erkekler olduğu gibi avranıyor içinden ne geliyorsayapıyor, kadınlar mutlu olmak anlaşabilmek için taktik geliştirmek zorunda kalıyor, şöyle mi davransam böyle mi diye. eşimin yanında doğal olmazsam ben , ben olmam ki değil mi? söylediklerinde haklısında işte en son yazdığın söz herşeyi anlatıyor,güzel sözmüş hakkaten, kraliçe oğlu almak lazımdı ama malesef iş işten geçti, anneye bakmak lazım evlenmeden önceaslında varya ailesini seviyorum, kimse dört dörtlük değildir ama diyorum ya farkında olmadan aramızın açılmasına da neden oluyorlar, o zaman çok kızıyorum ama sanki bunu cahillikten yapıyorlar gibide geliyor bazen.
estağfırullah t.ederım canm. Hayata gecırmekte marifet bende dört dörtlk degılm. Boşver bak rahatına zor ol, konuları net ve anlıyacagıo sekılde konus. Soru sorucam cevap ıstıyorum de teker teker sor. Böyle oluncada görümceden falan,eşine önceden söyle böyle olurda göster ozaman bakalım napıcaksn dıye de. Suc üstü yap.
zaman zaman bende düşünüyorum bunu, ilk sırada eşler bırbırını görmelı yani bunlar kolay görünüyor ama dedıgın gıbı bıraz mayasındada olmalı. Yada sevgısınde fedakar olmalı. Erkege göstermek lazım' bak ben saygı fedakarlk gösterııyorum ama sendende beklıyorum seklınde. Anlaması saglayarak onun dılınden konusmak lazım. Bırde öyle olucaksınki erkek anadan dogma senı makyajlı gıbı bakımlı sanıcak yani kralıce gıbı. Sabah kalktıgında bıle. Saclar dagımnıkta olsa haraket ve cilveyle kendıne hayran bırakmak lazım. Yani tartısarak ıkna etmeye calısmak cok yıpratabılıyor, onun yerıme kafese alıp bısekılde kendıne hayran bırakıp zor olmak lazımki sana ulasmaya calıssın ılk günkü gıbı. Hep hatırlatmak lazım sevgıyı.. Sız anladınız :)
estağfırullah t.ederım canm. Hayata gecırmekte marifet bende dört dörtlk degılm. Boşver bak rahatına zor ol, konuları net ve anlıyacagıo sekılde konus. Soru sorucam cevap ıstıyorum de teker teker sor. Böyle oluncada görümceden falan,eşine önceden söyle böyle olurda göster ozaman bakalım napıcaksn dıye de. Suc üstü yap.
zaman zaman bende düşünüyorum bunu, ilk sırada eşler bırbırını görmelı yani bunlar kolay görünüyor ama dedıgın gıbı bıraz mayasındada olmalı. Yada sevgısınde fedakar olmalı. Erkege göstermek lazım' bak ben saygı fedakarlk gösterııyorum ama sendende beklıyorum seklınde. Anlaması saglayarak onun dılınden konusmak lazım. Bırde öyle olucaksınki erkek anadan dogma senı makyajlı gıbı bakımlı sanıcak yani kralıce gıbı. Sabah kalktıgında bıle. Saclar dagımnıkta olsa haraket ve cilveyle kendıne hayran bırakmak lazım. Yani tartısarak ıkna etmeye calısmak cok yıpratabılıyor, onun yerıme kafese alıp bısekılde kendıne hayran bırakıp zor olmak lazımki sana ulasmaya calıssın ılk günkü gıbı. Hep hatırlatmak lazım sevgıyı.. Sız anladınız :)
çok güzel yazıyorsunuz etkilendim..ben bide üstüne tatlımı alıp gittim sonradan.ama eşim beni ne takdir etti ne de övdü.hiçbir mahcubiyeti yoktu bana karşı.üzüldüm anlamadı.bana görümcem için kızdı bağırdı sen iyi davranmayı haketmiyosun dedi utanmdan senin değerin bu dedi aklıma geldikçe deliriyorum.bu kadar da olmaz diyorum.aşağılanmak hakir görülmek çok kötü.
Canım üzme kendını Rabbim biliyor bu ıclerdekı üzüntüyü. Sen sunu yap asagılamasın ASLA izin verme terkedıyorum bu ortamı de böyle konustugun sürece konusmak ıstemıyorum sende bana saygılı ol de. Karsındakıne sen vazgecılmezsın hıssı verme. Bak senı encok rahatlatıcak şey ıbadet ve kımseden bır beklentı ıcınde olmamaktır. Sen karsında nasıl bırı görmek ıstedıgını netce söyle eşine ama beklentıde olma rahat ol. Devam edrse aynısını sen yap bukadar kırma olmaz sinirlendım eşine k.bkmaçok güzel yazıyorsunuz etkilendim..ben bide üstüne tatlımı alıp gittim sonradan.ama eşim beni ne takdir etti ne de övdü.hiçbir mahcubiyeti yoktu bana karşı.üzüldüm anlamadı.bana görümcem için kızdı bağırdı sen iyi davranmayı haketmiyosun dedi utanmdan senin değerin bu dedi aklıma geldikçe deliriyorum.bu kadar da olmaz diyorum.aşağılanmak hakir görülmek çok kötü.
Helal olsun. Sende sağol.. Zamanla hersey dahada ıyı olur inşaAllah. Bız dua edelım hayatımıza bakalım. Bız anne adayıyız anneyız.onlarıda bır anne dogurdu. Saygı göstermesı lazım ayrıca erkekler herzaman cocuktur büyükte olsaaa küçükte olsa yerı gelınce anne gıbı oluruz yerı gelınce arkadas. Baska kımseye ıhtıyacıda kalmaz böylece inş.kendi istemediği zaman iç giyimle dolaşsam umursamaz =) haklısın canım söylediklerinde haklısın ama belki zamanla olacak her şey.çünkü her erkek her insan bir olmuyor =(yinede senin söylediklerinide deniyorum denemiyor değilim ama bakalım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.burda konuşmakta güzel oluyor, çünkü birinin çözümü bana gelmez ama bir başkasının işine yarar. o yüzden çok sağolun kızlar hakkınızı helal edin.
içinden hep Allahım eşime hidayet ver diye dua et burda hoşuna giden tavsiyeleri de uygula ama içinden çokça dua et canım.mesela kavga anında daha doğrusu gerildiğinizde sus ve Ya Mani de Allahın ismi sürekli onu oku ayetel kürsiyi oku falan.arkadaşlar ayırlı akşamlar görüşürz sonra.
Canım üzme kendını Rabbim biliyor bu ıclerdekı üzüntüyü. Sen sunu yap asagılamasın ASLA izin verme terkedıyorum bu ortamı de böyle konustugun sürece konusmak ıstemıyorum sende bana saygılı ol de. Karsındakıne sen vazgecılmezsın hıssı verme. Bak senı encok rahatlatıcak şey ıbadet ve kımseden bır beklentı ıcınde olmamaktır. Sen karsında nasıl bırı görmek ıstedıgını netce söyle eşine ama beklentıde olma rahat ol. Devam edrse aynısını sen yap bukadar kırma olmaz sinirlendım eşine k.bkma
Helal olsun. Sende sağol.. Zamanla hersey dahada ıyı olur inşaAllah. Bız dua edelım hayatımıza bakalım. Bız anne adayıyız anneyız.onlarıda bır anne dogurdu. Saygı göstermesı lazım ayrıca erkekler herzaman cocuktur büyükte olsaaa küçükte olsa yerı gelınce anne gıbı oluruz yerı gelınce arkadas. Baska kımseye ıhtıyacıda kalmaz böylece inş.
ben başından beri eşime vazgeçilmez olduğu hissini verdim.keşke böyle yapmasaydım.benimde bir huyum var kavga ettiğimzde o konuyu halletmeden rahat edemiyorum küs kalmak istemiyorum illaki konuşmak istiyorum ama o bazen aşağılayıcı bir tavırla konuşmak istemiyorum git der
sen değişip bırazdaha bukonularda rahat olabılırsın kendını sıkmadan. Sonucta karsındakıde çözme derdınde olmalı buna ızınver boşver bıraz o düşünsün buna müsade et.umursamaz görn bıraz nekdar zor olsada.unutma sağlıklı düşünmen lazım bunun ıcın rahat huzurluolmanlazım. Ve unutma her tartısma huzurlu olunca çözülor tartısmadandha cok iletişiminiz dha önemlıdır. Kavga ederek çözmek yıne bır tartsma demektır. Bırak önce muhabbetıne bak. Bır andada çözüleblır hrsey ıstenırse
Sizin bu stratejinizi bende yeni keşfettim deneyimler sonucu. Beş yıllık evliyim ah şu çenemi bi tutabilsem bütün beş seneyi bir anda hatim ediyorum resmen. Eşim de bu modda
Ama artık bu politikalara alışmaya çalışıyorum.
bende hiç tutamıyorum çenemi henüz evleneli 2 yıl olmadı sürekli kv ve gorumce tek kavga sebebımız.
aileleirin sebep olması çok kötü sanki neyapacaklarsa oğullarını
Ahhhhh! Bi bilsem ne yapacaklar hayır kadın kendi oğluna tahammül edemiyor ama bana karşı her kötülüğü her fesatlığı yapabiliyor ve bunların tek açıklaması oğlumu düşündüğüm için bi kere oğlunu düşünen bir anne , kardeş onun mutluluğu için uğraşmız mı?
aynen öyle yok ama bunlar turşusunu kuracak sanki geri gelse tekrar aynı düzen olur mu tat verir mi
Bence tek dertleri oğullarını kendi istedikleri kişiyle evlendirememiş olmanın verdiği kin ve öfke gözlerini kör ediyor ve sonucunda bu derece acımasız ve kalpsiz olabiliyorlar.ama sonuç ne olursa olsun o onun annesi ya da kardeşi ise sende ya da bende bir annenin evladıyız bizimde kardeşlerimiz abilerimiz var ama insan eğerki çiğ süt emdiyse ne yaparsan yap değişmiyor.
Allah böyle hiç haketmediği halde eşinden kv gorumcesınden cekenlerle birlikte olsun.
amin..çok doğru söylüyorsun.ama ben evliliğimde çoğu suçu kendimde buluyorum.bu suçluluk psikolojisi mahvediyor zaten
Canım sen kendini suçladıkça karşındaki inan seni her konuda suçlu bulur.
Bir yerde okumuştum hayatınızdaki insanların yaptığı davranışlar gözlerinizin yaşarmasına sebep olmamalı.
Yani hiçkimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.
Evlilik gerçekten çok farklı ve haklıyken haksız durumu düşmek en zoru ama öyle bir zaman gelir ki eşinizde herşeyin farkına varır.
Zaten şu bir gerçek çoğu erkek ailesinin ne derece iyi ya da kötü olduğunu biliyor ama sizin karşınıza geçip benim kardeşim şöyle benim annem böyle diyerek elinize asla koz vermek istemez o her ne kadar size karşı yapılanları kabul etmesede içten içe herşeyin farkında bundan emin olun
az biraz rahatlattı bu dedikleriniz beni.umarım birgün farkına varır.mesela en son yaptığı görümcemle ilgili davranışta kendi kendime dedim ki bu adam ben gitsem hiç umrunda olmayacak arkamdan gelmeyecek gibi bu his çok kötü kendini emanet hissetmek
İşte bunu yapmayın en ufak bir tartışma yüzünden çekip gidilmez ki öyle yaparanız ailesinin istediğini ellerinizle onlara sunmuş olursunuz.Sabır ve sakinlik en büyük ilaçtır.Biliyorum bazen sakin olmak çok zor olabiliyor ama siz şimdi kalkıpta ben gidiyorum derseniz eşinizde gurur meselesi yapıp kapı orda derse sizin için dönüşü olmayabilir.Ayrıca öyle kolay mı bi hayatı mahvedik gitmek bence kalıp yuvanıza sahip çıkmalısınız.Ne kadar zamandır evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?