bu kadar da gelinmez ki

9 ay oldu .eşimle zaten bikaç kez o duruma geldik ama ben evimi terketmedim hiç

9 ay henüz çok yeni 2 yıl olmadan evlilikte çğu şey oturmuyor sabır çok önemli ayrıca unutmayın ne olursa olsun evden giden kadın her zaman hatalıdır

Bence ne dese yapacağınızı bildiği için eşiniz bu kadar üstünüze gelebiliyor.

Çok doğru ama inatlaşmaya da gitmemek lazım. Deneyimlerle sabit. Bu durum 5 sene sonunda tabiri caizse .idik yarışına dönüyor. Sen bana böyle yapmıştın, bende sana bunu yaptım gibi. Kendinizden taviz vermemeniz lazım. "İntikam soğuk yenen bir yemektir." mantığıyla hareket etmek lazım.Fevri laf sokakmalar, tartiışma ortamları eşimizi bizden uzaklaştırıyor bence. ( Hem çirkefleştirip hem de o halde görmekten nefret ediyorlar. )

Aynen bizde de durum o :) Filmlerde çiftler kavga ettikten sonra gece gayet mutlu sonla biter ama bazı erkeklere işlemiyor işte

Bende aynı şekilde hemen çekip gitmeyi düşünüyordum. Seven arkamdan gelir diye. Bu sefer eşim de sevse benim için dayanır çekip gitmez diye düşündüğü için gurur yapar. Demek sevgisi bu kadar az bırakıp gitmeye ne meraklı diye düşünüyorlar.

Bende aynı şekilde hemen çekip gitmeyi düşünüyordum. Seven arkamdan gelir diye. Bu sefer eşim de sevse benim için dayanır çekip gitmez diye düşündüğü için gurur yapar. Demek sevgisi bu kadar az bırakıp gitmeye ne meraklı diye düşünüyorlar. [/QUOTE]

Benimde bazen gözüm hiç bir şey görmüyor çekip gitmek istiyorum ama önce aklıma ailem geliyor onların bu duruma ne kadar üzülüp kahrolacağını düşünüyorum ve gidersem onların istediği olacak biliyorum o yüzden gitmeyip yuvama sahip çıkıp sabrediyorum ve o evden gitmemek ne gurursuzluk ne de yüzsüzlük tam tersine insanlıktır bu.
düşünsenize zamanında annelerimiz ne zorluk çekmiş onlar en ufak bir kavgada çekip gitseydi belki de ben e şuan aile ne demek bilmezdim eşim beni ne kadar üzsede kırsa da ben sevgimle ve iyi niyetimle birgün onunda herşeyin farkına varacağını biliyorum ve değişiyorda bu bi gerçek.

9 ay henüz çok yeni 2 yıl olmadan evlilikte çoğu şey oturmuyor sabır çok önemli ayrıca unutmayın ne olursa olsun evden giden kadın her zaman hatalıdır

Bence de size katılıyorum.Benim eşimde 2 sene içerisinde hem beni daha iyi tanıdı hem de ailesini. Bir gözlem ve mukayese dönemi gibi düşünebilirsiniz. İlk seneler bende çok ağladım çok üzüldüm. Eşim hep bir daha olmaz, bir daha böyle bir şey yapamazlar diye teselli etti fakat yıllar içinde o da gördü ki alışkanlık haline getirip yüzsüzlüğe veriyorlar. Kadın olsun erkek olsun ailesinin değiştiğini görmek ve hüküm koymak ağır geliyor sanırım.

Bende ilk seneler bu konular yüzünden evliliğimi çok yıprattım

Oluyor olmuyor değil illaki hiçbir sorun yaşamayan insanlarda vardır ki gıpta ederim onlara benim ailem ile eşimin ailesi çok farklı alakaları bile yok dağınık bir aileler akraba bağları nerdeyse hiç yok.ama en kötüsü ele avuca gelecek bir sorun konu yokken durduk yere eşinizi ve kendinizi yıpratmak çünkü olan sadece eşlere oluyor hayat zor ama evlilik çok çok zor :44:

erkekelerin bunları anlaması zaman alıyor sabretmek lazım inşaallah

ailesine bi de düşkün bir erkekse bu daha cok zaman alıyor gibi.

korkuyorum gün gelir de birgün sabrım taşar kendime söz geçiremezsem ne olur diye çekip gitmek demek çok büyük bir yıkım demek

uzun zaman oldu ama memleketteydim canım.inşallah dediğin gibi olur.

doğru söylüyorsunuz dua ediyorum ama eşim çok dengesiz bir insan başkaları yüzünden kırmasına dayanamıyorum sanki hiç değerim yokmuş gibi.yolun çok başında çok yüzgöz olduk.
aynı bizim gibi ayrıca konuşalım biz canım kaderler benziyor sanki.değiştirmek elimizde mi bir bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…