- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
B12 eksikliği var evet bende üzerine düşmedimB12 ve folik asit eksikligi olablr. Yani dün doktordydim mr ve test sonuçları için demir folik asit ve B12 eksik bunlar inanlmz unutkanlık yapar mutlkaa ignelerini yaptr ilaçlarını iç dedi. Ben wc den çıkarken pantolonumu çekmeyi unutmuştum düşün yani dalgınlık falanda yapior ayrıca
B12 ve folik asit eksikligi olablr. Yani dün doktordydim mr ve test sonuçları için demir folik asit ve B12 eksik bunlar inanlmz unutkanlık yapar mutlkaa ignelerini yaptr ilaçlarını iç dedi. Ben wc den çıkarken pantolonumu çekmeyi unutmuştum düşün yani dalgınlık falanda yapior ayrıca
budalgınlık değilki hata. arkadaşlarımın uçak biletini yanlış alıp binene kadar farketmedikleri oldu buda salaklık boyutuArkadaşlar dün akşam bu sabah için otobüs bileti aldım (online olarak) tam tersi istikamette başka ile almışım ve bunu acentaya gidene kadar fatketmedim biletim yandı Allahtan neyse ki o saatte istediğim il'e otobüs vardı ona aldım derken şimdi yoldayım ama acentada bilgisayarımı unutmuşum bi sürü iş çıkardım başıma şaka gibi ve böyle şeyleri çok yaşıyorum normal olmayacak kadar dalgınım neden böyle
Çok sagolunGeçmiş olsun size de konu sahibine de.
Bende aynılarını diyecektim. Değerlerinize baktırın.
Arkadaşlar dün akşam bu sabah için otobüs bileti aldım (online olarak) tam tersi istikamette başka ile almışım ve bunu acentaya gidene kadar fatketmedim biletim yandı Allahtan neyse ki o saatte istediğim il'e otobüs vardı ona aldım derken şimdi yoldayım ama acentada bilgisayarımı unutmuşum bi sürü iş çıkardım başıma şaka gibi ve böyle şeyleri çok yaşıyorum normal olmayacak kadar dalgınım neden böyle
B12 eksikliği var evet bende üzerine düşmedim
Ayyy sivilce mi yapıyormuş ayolBen de yaptım aynısını. Tam tersi yöne bilet almışım. Yandı ekonomik gül gibi biletim. Tekrar almak zorunda kaldım.
B12 kullanayım dedim, yüzümü sivilce bastı. Bıraktım.
Sonuç: sonuç yok.
b12 eksikliği fazla düşerse alzheimer a yakalanırsın dikkat et
Benim evim Avrupa yakasında ve Atatürk airporta daha yakin.Arkadaşlar dün akşam bu sabah için otobüs bileti aldım (online olarak) tam tersi istikamette başka ile almışım ve bunu acentaya gidene kadar fatketmedim biletim yandı Allahtan neyse ki o saatte istediğim il'e otobüs vardı ona aldım derken şimdi yoldayım ama acentada bilgisayarımı unutmuşum bi sürü iş çıkardım başıma şaka gibi ve böyle şeyleri çok yaşıyorum normal olmayacak kadar dalgınım neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?