Bu kadar dalgınlık normal mi

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Arkadaşlar dün akşam bu sabah için otobüs bileti aldım (online olarak) tam tersi istikamette başka ile almışım ve bunu acentaya gidene kadar fatketmedim biletim yandı Allahtan neyse ki o saatte istediğim il'e otobüs vardı ona aldım derken şimdi yoldayım ama acentada bilgisayarımı unutmuşum bi sürü iş çıkardım başıma şaka gibi ve böyle şeyleri çok yaşıyorum normal olmayacak kadar dalgınım neden böyle

B12 ve folik asit eksikligi olablr. Yani dün doktordydim mr ve test sonuçları için demir folik asit ve B12 eksik bunlar inanlmz unutkanlık yapar mutlkaa ignelerini yaptr ilaçlarını iç dedi. Ben wc den çıkarken pantolonumu çekmeyi unutmuştum düşün yani dalgınlık falanda yapior ayrıca

ben de dün elektrik aboneliği için çarşıya indim ve çantamı kimliğimi almamışım. döndüm aldım. işlemimi yaptırdım geldim telefonum caldı, görevli personel kimliğinizi burda unutmuşsunuz diye aradı.

fırın dereceden dolayı kapanmış ben de bunu farketmedim börek pişecek diye bekliyorum.

gibi gibi cogaltabilirim. ben de bayagı uçuğum şu ara. sebebi neydi ki?

B12 eksikliği var evet bende üzerine düşmedim

Geçmiş olsun size de konu sahibine de.
Bende aynılarını diyecektim. Değerlerinize baktırın.

budalgınlık değilki hata. arkadaşlarımın uçak biletini yanlış alıp binene kadar farketmedikleri oldu buda salaklık boyutu

Çocuğunu otobüste unutan, kapının üstünde anahtar bırakıp giden, çocuğunu kreşe bıraktım sanıp işyerine giden çocuğu havasızlıktan ölen insanlar var.

Unutkanlık, dalgınlık aslında ciddiye alınması gereken bir şey..

Ben bir defa çaydanlığı ocakta bırakıp 2 3 saat uyudum. Kalktığımda şok olmuştum.

Çocukla kapıdan çıkarken en lazım olan şeylerin poşetini kapı koluna asılı bırakıyordum. Oğlum daha konuşamadığı halde işaret etti de dönüp aldım..
Örnekler çoğaltılabilir..

Allah'a şükür ciddi şeyler yaşamadım. Ama ben de bir dönem folik asit, demir hapı ve b12 iğnesi olmuştum..
Mutlaka farkediyor..

Ayrıca İbrahim Saraçoğlu havuç suyu tavsiye ediyor.
Alışkanlık haline getiremedim daha ama yapacağım.

Ben de yaptım aynısını. Tam tersi yöne bilet almışım. Yandı ekonomik gül gibi biletim. Tekrar almak zorunda kaldım.

B12 kullanayım dedim, yüzümü sivilce bastı. Bıraktım.

Sonuç: sonuç yok.

son zamanlar çok duyuyorum bunu

herkeste bir unutkanlık aldı başını gidiyo

benide geçen müdür çağırdı bir işle ilgili yapmamız gerekenleri anlatıyo konuştuğu sırada bile hangi işten bahsediyodu yaa diye daldım o anlatmaya devam ediyo yalnız

Benim evim Avrupa yakasında ve Atatürk airporta daha yakin.
Bir sabah erkenden uyandım, online check-in yapıp koltuğumu sectim, evden çıktım metrobüse bindim - oradan havaalanına giden otobüse bindim, oradan valizimi vermeye sıraya girdim ki görevli bana dedi ki: hanımefendi,bizim oraya ucuşumuz yok ki
Dalginlikla Sabiha Gökçen'e gitmişim!
Üstelik gittiğim yerde beni bekleyen vardı, yani önemliydi o saatte inmem...
Sonuç olarak hem biletim yandı, hem son gün olduğu için pahalli bir bilet aldım, hem de sabah değil gece yarısı vardım,bir günüm çöp oldu...
İnsanlık hali^^
Bu sene de başka şehirdeydim. Son 24 saat,online check-in yapmıyorum... Deniyorum deniyorum kabul etmiyor
Meğer 1 hafta sonraya almışım bileti
Ve daha neler neler...

cocugunu unutan var ıhmal etmemek lazım unutkanlıgı
ınsanlık halı ama ustune dusmek lazım
kızlar alemsınız okudumda yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…