Bu kadar dalgınlık normal mi

Son dönemde kan tahlili yaptırdınız mı? Dediğiniz gibi durumları bir hamilelik ve doğum sonrası uykusuz kaldığım dönemde yaşadım bir de haşimato teşhisi koyulmadan önce. Haşimato için düzenli ilaç kullanmaya başlayınca şikayetlerim bitti.

Değerlerle ilgisi çok fazla.Ama bu sosyal medyanın da bizi bu hale getirdiğini düşünüyorum.Zihnimiz oradan oraya savruluyor.Ne kadar çok program,uygulama,sekme açıksa o kadar dağınık bir kafa.

Her B12 vitamini sivilce yapmaz.Ben de yapmadı mesela.

aaaa neler diyosun böyle senin başına gelenleri okuyunca halime şükrettim yengeç : )

Vitamin eksikligi unutkanligi artirir ama sizinkisi sadece bundan degil karakter olarak da bana biraz umursamaz geldiniz. Ben herhangi bir iş yapinca evden çıkarken, bir yere giderken hatta telefonuma tl yukerken en az üç kere kontrol ederim. Tarihi isimleri tc kimlik numarami filan 6 kez kontrol ettigim olur. Ayni sekilde evden cikmadan kapiyi ocağı... Yani biraz daha temkinli olursaniz unutkanligin pek onemi kalmayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…